Avengers: Doomsday (2026)

derinlikli villain olunca izleyesim geliyor. marvelle pek aram yok aslında ama disney plusa düştüğünde izlerim artık.

Sene olmuş 2026, Hala mi süper kahraman filmi be kardeşim?

derinlikli villain olunca izleyesim geliyor. marvelle pek aram yok aslında ama disney plusa düştüğünde izlerim artık.
Bknz Joker.. bunlarda radyoaktif yılanbalikli havuza düşen elektrik adam oluyor, ısırılan böcek adam oluyor. İçine demir sokulan volvorin oluyor. Gri villainlar daha iyi bence. Ya da felsefesi olan. Yok bana şirkette selam vermediler diye bipolar bozukluğu olan sosyal fobili herhangi bir bireye radyoaktif x bir elementi sokunca dünyayı yok etmeye çalışıyorlar, ya da hayvan bitince uzaydan telekinezik herifler buluyorlar.

Spiderman ilk filmi güzeldi, en azından hikaye gelişimine önem verilmiş, neden kötü adam kötü oldu, Spiderman neden Spiderman oldu güzel işlenmiş. Keza Ironman ilk filmide fena değil. Diğerleri YouTube shortsu gibi filmler

Biraz zorlama gibi geliyor acikcasi...

Guzel "final" yaomislardi seriye seveni icin. Yeterli gibiydi.

Filmin kötü adamı hakkında pek bilgim yok. Geçmiş başarılı filmlere baktığımız zaman filmin kötü karakteri, ana karakteri avlamaya çalışan bir figür. Mesela Terminator filmlerinde ki robotun sürekli ana karakteri avlamaya çalışması, yada en son Infinity War'da Thanos'un yine taşları almak için tek tek Avengers üyelerini avlaması gibi. Superman Man Of Steel filminde yine generalin istediğini alması için Süperman'i avlaması gibi. Alien filmlerinde bile kötü karakter, ana karakterleri avlıyor. Bu tarz kötü adam karakteri olan filmlerin çoğu başarılı olmuştur.

Diğer yandan ise pasif olan kötü adam karakterli filmler genellik başarısız olmuştur, en azından benim için böyle. Bu yüzden Dr Doom nasıl bir karakter hiç bir fikrim yok, araştırmak da istemiyorum. Thanos hakkında da bir fikrim yoktu. Eğer Ultron gibi dandik bir karakter çıkarsa vasat bir filim olur bence.

Magneto uzun saçla baya tatlı olmuş.

Bi dk yav Dr.Doom degil mi kotu karakter ? Fantastik 4 un kotu karakteri diye hatirliyorum.

Hatta galiba iron manin iste baska boyuttaki versiyonu Dr.Doom cikiyor diye biliyorum.

Ama xmen i de isin icine dahil etmeyi bilemedim hic.

Biraz zorlama gibi geliyor acikcasi...

Guzel "final" yaomislardi seriye seveni icin. Yeterli gibiydi.
aslinda thanos'tan daha buyuk villainlar var oraya dogru evireceklerdi ama bu secret war falan cok sacmaladilar elin uzayli krik mi ne yaratiklarini ne yapsin millet
khang uzerinden gideceklerdi sonra da doomsday gelecekti arada cok fazla gereksiz tv serisine para harcadilar

artik her karektere 5 dk screentime verirler herhal

düzgün elle tutulur bir hikaye icin min 3 saatlik bir film olmak zorunda bu

james marsden cyclops dönüşü yapılabilecek en ii iş idi

#1 x-man net

Geri
Üst Alt