Avengers: Doomsday (2026)

X-Menler geliyor sonunda 90li yillarda cezgi filmi ile büyüdüm.
Gambit reis'i görmek güzel olacak.🃏:)

yine karman çorman sadece cameo ve hype bazlı bir film geliyor.Villian'ı yine Thanos gibi boktan bir karakter olarak göstermezler umarım yada koskoca dr.doom tony stark varyantı çıkmamalı.Çizgi romanların tamamen değiştirilip de hoşuma giden tek yapım The Boys şuana kadar onun dışında gerisi rezalet.Watchmen mesela tüm olay örgüsü aynıydı çrye göre sadece sonu değiştirilmişti ona rağmen en sevdiğim çr uyarlamasıdır.Marvel'da Logan dışında beğendiğim pek bir film yok çocukluktan beri çizgi romanları çok sevdiğim için izliyorum anca

Kıç kılları ağarmis super hero mu izleyecegiz

multiverse saga kapsamında faz 6'da şu an heis, fantastic four first steps ile başladı bu

Son çıkan avengers’a sinemada izlemiştim pandemiden önceydi galiba ondan sonra takip etmeyi bıraktım veis, Avengers adıyla başka film gelmedi di mi arada, bu gelecek 6-7 yıl aradan sonra

Son çıkan avengers’a sinemada izlemiştim pandemiden önceydi galiba ondan sonra takip etmeyi bıraktım veis, Avengers adıyla başka film gelmedi di mi arada, bu gelecek 6-7 yıl aradan sonra

evet heis, endgame > strange 2 > multiverse şeklinde devam ediyor

Thanos filmin başında Doom ile vs atacak muhabbeti vardı bi ara umarım gerçektir. Dr Strange ilk filmindeki Donnaruma olacak mı filmde göreceğiz. Madem baba film yapacaklar ne var ne yok izletsinler

Fantastik dörtlü çok ön planda olmaz umuyorum ki. Bana filmleri de çizgi filmleri de sıkıcı geliyordu.

Biri hulk çakması
Biri prezervatif gibi sünen anlamsız bir tip
Diğer ikiside bomboş

katılıyorum heis ama torch #biraz fena değil yine de

En son pandemiden sonra çıkan Dr Strange filmine gidip takip etmeyi bırakmıştım.

Ne çok film dizi çıkmış arada. Bir kere ipin ucu kaçınca yakalamak mümkün değil.

Marvel'ın çr uyarlamaları hep boktan , kendi başlarına saçma sapan işler yapıyorlar.Tek güzel marvel filmi Logan onu da zaten fox yaptı.Dc toparlasa da saplasa bunlara güzel çr filmleri izlesek

2012; marvel's the avengers-18. şampiyonluk
2015; avengers: age of ultron-20. şampiyonluk
2018; avengers: infinity war-21. şampiyonluk
2019; avengers: endgame-22. şampiyonluk
2026; avengers: doomsday-26. şampiyonluk
2027; avengers:secret wars ??

abi cok kötü be
nerede cer cöp varsa koymuslar filme

2015 secret wars'daki god emperor doom heralde bu
beyonderların gücünü çalıp kadir-i mutlak gibi bişey oluyordu

thor'un godblastini iki parmağıyla durdurmasının başka bir açıklaması bulunmamakta

Geri
Üst Alt