Erdi Üzülmez
Sarı Üye
- 2 Ocak 2010
- 604
- 0
- 1.126
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi onu yazıcaktımAziz Yildirim diye okudum
Wilder kimle mac yaparsa senin için tatmin edici olurAhmet Öner ile ilgili de sunu yazayim, her daim klassik bir move kendisinden. Boksörlerini hemen zirvelere cikarip, cabuk para yapmaya pesinde her daim.
Avni kac yasinda boksa basladi bilmiyorum, ama genel anlamda Türkiye´de bunlar pek erken yaslarda olmaz. hasbelkader bir amatör kariyeri var galiba, ok. Belli ki yetenegi de var... Ama funamental eksiklikleri de cok belli. Bunlari kapatmasi icin, kendisine süre tanimak aslinda daha mantikli.
Uc örnek olan Wilder´i vereyim. Cok gec basladi, adam zirve maci yapana kadar 30 mac yapti. 40. macina yaklasti, kemer sahibi, ama hala ahim sahim bir rakibi bile olmadi.
Su an ise divisionun en iyi rakiplerinden biri ile dövüsecek Avni, ve daha 17. maci, ve 3 senedir yapiyor bu sporu profesyonel olarak. Kanimca en optimali, böyle bir maca kadar, 1-2 sene daha kendini biraz daha seviyesi vasat üstü rakipler ile hazirlamasiydi.
Avni icin büyük sans, ama Ahmet Öner riske atti cocugu.
Wilder kimle mac yaparsa senin için tatmin edici olur
Avni yıldırım jr gibi teknik ve akıllı boksörler karşısında tutunamaz kariyerinin çok kısa olacağını düşünüyorum boks sadece fizik güç ve dayanıklılıkliliga dayalı bir spor değil Ayriyeten akıl ve zeka isteyen bir spor bu sıklette favorim murat gasayev
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kollanma konusuna katılmıyorumJoshua yada Wilder´in gücünü cikar, özellik ile de Wilder´de, geriye hic birsey kalmaz. Güc konusunu yabana atmamak lazim, ama Avni´de okadar bariz güclü bir herif degil zaten.
Wilder´in simdiye dek en ciddi rakibi Stiverne oldu, ve adam iki senedir yok piyasada. Buna ragmen WBC´nin number one contenderi olarak cikardilar karsisina yeniden. En ciddi rakibi, ve K.O edemedigi de ilk adam. Su an ise Bermane Stiverne´in durumu da soru isareti.
Iki ciddi rakibi olacakti Provetkin ve sonrasinda bana göre sikletin en underrated adami Ortiz´e karsi, ama iki mac da iptal oldu doping yüzünden. Gizli bir güc, bu adami koruyor mu aceba amerikada da diye, soru isaretleri olusmaya basladi kafamda. Kimse hikaye anlatmasin, hepsinin kullandigini biliyorum cünkü.
Bir kac sene önce baslayan Joshua bile ne adamlar ile dövüstü... Joseph Parker bile cok daha zor rakipler ile müsabakalara cikti.
Wilder sürekli imkani oldukca, kendisine en les rakipleri seciyor. Hep listelerde, altlardan. Uzun süre boyunca namaglup, ve K.O makinasi olarak kalmayi, sonra ise büyük bir isime karsi, büyük paralarin dönecegi müsabakayi hayal ediyor. Ve simdi yine Stiverne cikacak karsisina, birde zorunlu rakip olarak, wallahi biktim.
Sonra kaybedrse de parayi koparacak.
Kollanma konusuna katılmıyorum
Agir sıklette sayılı ıyi boksör var zaten
Rusyaya povetkin gibi bir markanın ayağına gitti
Maç povetkin yüzünden iptal oldu
Mayası ıyi olan her boksör bu işin tabiatı olan ufak ufak yol alıyor
Ki ekrana seyirci çeksin
Steverne berrmany kariyerinin en uç noktasında kapıştı ve paramparça etti onu
Eric molina arthur szpilka da çok iyi boksörler
Joshua nın klitco dan başka üst düzey dövüştüğü boksör kim kimse
Ki klitco onu ne hallere soktu
Dilliam white denilebilir belkide zaten onunlada yakında maça çıkacak deontay
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o kadar kolpa ki
o kadar kolpa ki
Serkan SabriAdmin ve moderatör arkadaşlardan maç saatini 00:00 olarak güncellenmesini rica ediyorum. 3.5 saat kaldı maça... Bu hata için özür dilerim.