nasıl yani. anlaştığımız forum emektarının adı olmayacakmıydı yav? saat 16:00 dan beri adama oy yolluyorum
Twitter'dan alacagimiz destek ile bu mümkün
Serafettin buralarda mi hashtag acsin veya mail yollayalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasıl yani. anlaştığımız forum emektarının adı olmayacakmıydı yav? saat 16:00 dan beri adama oy yolluyorum
Twitter'dan alacagimiz destek ile bu mümkün
Serafettin buralarda mi hashtag acsin veya mail yollayalim
Rezillik resmen
Ulan ayda yilda bir konu aciyorum onun da icine ediyorsunuz. Tebrikler.
insan ismi dışında fikir yokmu hic. mesala aslan tüneli olsun. yada selcuklu tüneli. göktürk tüneli. ne bilim böğürtlen tüneli gibi![]()
Ataturk ismi verilmesin. Buna RTE Tuneli densin de 3. havalimanina kendi ismini koyamasin, oraya Ataturk koydurmaya calisiriz![]()
Asıl mesele şu ki siyasal islamcılar karşı devrimde yeni bir aşamaya geçti. Şimdi Abdulhamit'in Atatürk'e alternatif olacağı yeni bir tarih inşa etmeye çalışıyorlar. Bu tür oylamalar vs ile kamuoyunda Atatürk-Abdul tartışmaları yaratacaklar. Atatürk'ü simgesel olarak yıkıp yerine Abdul denen herifi koyduklarında zaten 50 küsür yıldır mücadelesini verdikleri projeyi başarıya ulaştırmış olacaklar.
Aslında Atatürk'ü komple yok saymıyorlar.Kurtuluş Savaşı Gazisi Mustafa Kemal'i sever sayarız ama cumuriyeti kurmamalıydı,padişaha tekrardan teslim etmeliydi ülkeyi diyorlar.Yani Gazi Mustafa Kemal'i yok saymıyorlar,Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ü ve devrimlerini yok sayıyorlar.
Aslında Atatürk'ü komple yok saymıyorlar.Kurtuluş Savaşı Gazisi Mustafa Kemal'i sever sayarız ama cumhuriyeti kurmamalıydı,padişaha tekrardan teslim etmeliydi ülkeyi diyorlar.Yani Gazi Mustafa Kemal'i yok saymıyorlar,Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ü ve devrimlerini yok sayıyorlar.