Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22.05 |

Ehehehe :)

Bu arada Libertadores kupasında Sao Paolo'da eski ezik Washington oynuyor golde attı adam nasıl işdir bu adamın için ölcek falan dedilerdi :)

Washington'u ben öldü biliyordum cidden. Birde gol atmış. Yok artık. :confused:

Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22.05 |

Valla ben bizim takım için o adamı düşünüyordum ama çok yaşlıymış yaa :(:( Ne ölmesi renkdaşlar ne yaptınız adam her gittiği takımda leblebi gibi gol atıyo valla.Adamda herşey var valla.Hava topu,bitiricilik,top tutma,ayaklarına hakimiyet.Biraz daha genç olsaydı hiç düşünülmeden getirilsin derdim ben

Cidden bende öldü falan sanıyordum :) Gol attı birindede defansı zorladı adam kendi kalesine attı ama golü ona vermişler. 2 gol attı yani resmi olarak ahahah :) Sao Paolo'da oynuyor.

Ahanda link : LiveScore.com

Cidden bende öldü falan sanıyordum :) Gol attı birindede defansı zorladı adam kendi kalesine attı ama golü ona vermişler. 2 gol attı yani resmi olarak ahahah :) Sao Paolo'da oynuyor.

Ahanda link : LiveScore.com

Hayır ölmedi.Fenerden sonra brezilyaya döndü.Atletico paranaense de oynadı.Gol kralı oldu o takımda ve şampiyonluğu son anda kaçırdılar ikinci oldular.Hatta son maçtan sonra ağladığı bir sahne var şampiyon olamadılar diye hala hatırlıyorum ben.Ordan japonyaya geçti sonra tekrar brezilyaya döndü.Şimdi de sao pauloda oynuyor.Adamın kariyer gol ortalaması maç başına neredeyse 1 gol

2-2 berabere biticek gibi ilk golü biz atıcaz daha sonra Madrid karşılar.

allah'ım sen bizim kalemize atılan şutların kalecimizin kucağında yada trübünlerde bulunmasına nasip et,orta saha oyuncularımızın ileriye attığı her top rakip ceza sahasında bulunan en müsait durumdaki oyuncumuzun ayağına gitmesini ve onunda gol atmasını nasip eyle, elano'nun yada onun gibi şut çeken herhangi bir oyuncumuzun şutları hep köşelere giderek filelerlerde son bulmasını nasip eyle, en zor dakikalarda oyuncularımıza güç ver, oyuncularımızı sakatlıklardan koru ve sakat oyuncularımıza hızlı bir şekilde şifa ver.. (amin):(:(:(:(

allah'ım sen bizim kalemize atılan şutların kalecimizin kucağında yada trübünlerde bulunmasına nasip et,orta saha oyuncularımızın ileriye attığı her top rakip ceza sahasında bulunan en müsait durumdaki oyuncumuzun ayağına gitmesini ve onunda gol atmasını nasip eyle, elano'nun yada onun gibi şut çeken herhangi bir oyuncumuzun şutları hep köşelere giderek filelerlerde son bulmasını nasip eyle, en zor dakikalarda oyuncularımıza güç ver, oyuncularımızı sakatlıklardan koru ve sakat oyuncularımıza hızlı bir şekilde şifa ver.. (amin):(:(:(:(

Dedim ne oluyor :)

Amiiiiiiiiin. :)

Boluspor'un imamıyla bir alakan var mı renkdaş? :D

Bu maçı Elano Keita ve Neill alabilir,alırsa bir tek.Arda bacağı kopsa oynar ama eğer sakatsa oynamamalı sonradan duruma göre girebilir.Benim kadrom.

-----------------------------Leo Franco--------------------------------------------

--Sabri-----------Neill----------------------Servet-------------------Hakan---------

----------------------------Topal--------------------------------------------------

-----------------Ayhan(Barış)---------------Elano----------------------------------

--Keita---------------------------------------------------------------Caner--------

-----------------------------Giovani-----------------------------------------------

abicim şu ayhanı kadroya yazmayın

Sabri büyük ihtimalle Atletico macina yetismez. Sagda yine Ugur oynayacak

Sabri ve arda'da sanırım yetişemeyecek! İşimiz gerçekten çok zor ben ümitsizim! 1-0 yenilirsek üzülmem...

Bu maçı Elano Keita ve Neill alabilir,alırsa bir tek.Arda bacağı kopsa oynar ama eğer sakatsa oynamamalı sonradan duruma göre girebilir.Benim kadrom.

-----------------------------Leo Franco--------------------------------------------

--Sabri-----------Neill----------------------Servet-------------------Hakan---------

----------------------------Topal--------------------------------------------------

-----------------Ayhan(Barış)---------------Elano----------------------------------

--Keita---------------------------------------------------------------Caner--------

-----------------------------Giovani-----------------------------------------------

Bence Rijkaard Ayhan yerine yine Sarp'ı oynatır. Ayhan kesik yedi bir kere. Oyuna sonradan giriyor. Fakat hala ilk 11'de yer bulmak için birşey yapmıyor.

Leo

Ugur-Lucas-Emre-Hakan

Topal

Sarp-Elano

Gio-Keita-Caner

turu geçelim kapakları takalım

arda kesin oynar.ondan hiç şüphem yok.sabri olmayacak herhalde olsa bile epeydir oynamıyor oynatmak risk olur bu maçta.

---------------Leo---------------

Uğur----Neill---------Servet------Hakan

-------Elano---Topal---Sarp---------

--Arda---------Keita---------------Caner

Cahill aynı Neill ve Kewell gibi prensipleri olan iyi bir profesyonel yani uyumlu ve işlerine saygılı insanlar.

Saha ahh be abi bu adam harika cidden hızı gücü ve hava hakimiyeti yeter artardı takımımıza. Bir nevi Baroş'un daha güçlü(havada ve birebirde) ve zenci olanı işte:)

Artık böyle adamlara yönelmeliyiz müdür Neill'ı çok tartıştık geldiğinde büyük bir kesim memnun değildi ve benim tek savunduğum birşey vardı,oda Premier Lig'de forma giyen stoperin klasını tartışmam isterse küme düşen takımda oynasın,orada top yapamayan adam 7-8 sene oynayamaz üstelik oynadığı takımlar iyi takımlar,Kewell'ın kariyeri zaten tartışılmaz,artık böyle görevini üstlenecek adamlar almalıyız,iş ciddiyeti çok önemli.

2-1 kaybedeceğimizi düşünüyorum. Avantajlıda bir skor olur bizim için.

Geri
Üst Alt