Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22.05 |

-----------------leo franco--------------------

uğur uçar--lucas neill----servet çetin----hakan balta---

----------mehmet topal--------mustafa sarp--------------

---------------------elano blumer--------------------------

arda turan--------kader keita----------------caner erkin

Ne oldu geçen Elano'ya sövüp Ayhan'ı yazıyordun kadroya fikrin ne çabuk değişmiş öyle.

Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22.05 |

Yaser Aydın konuşmalarına dikkat et ben Galatasaraylı hiçbir futbolcuya sövmem sövmedim de.performansının düştüğünü ve iyi oynamadığını anlatmaya çalışıyordum.

yaser aydın

konuşmalarına dikkat et ben galatasaraylı hiçbir futbolcuya sövmem sövmedim de.performansının düştüğünü ve iyi oynamadığını anlatmaya çalışıyordum.

Mod'a raporlandı.

yaser aydın

konuşmalarına dikkat et ben galatasaraylı hiçbir futbolcuya sövmem sövmedim de.performansının düştüğünü ve iyi oynamadığını anlatmaya çalışıyordum.okuma ve algılama kıtlığımı var yoksa embesil misin

Sövmekten kasıt küfür etmek filan değil zaten bi nevi aşağılamak.

mesajların hiç öyle demiyor ama

elano bu haliyle onbir oynayacaksa rijkaardın adeletine ne diyeyim. eğer elano bu ise ayhan elanodan 3 kat iyidir. iddia ediyorum. elanonun oynadıgı klüpler city ve shaktar bizden iyi kulüpler olduguna inanmıyorum. bize gelmeseydi zaten brezilya da bir takıma kiralanacakmış.ayhan akman ise 9 senedir bu kulüpte her sene banko oynayan bir adam.elanodan zerre kadar eksiği yoktur.biraz formdan düştü o kadar.bu elanoya katlanıp izliyorsak ben ayhanımı yedirmem kimseye çıkar delikanlı gibi oynar daha çok koşar daha iyi oynar

yazıklar olsun size 9 yıldır bu kulüpte belirli bir istikrarla oynayan ayhan ı hiçe saydıgınız için.şuan ayhan da elanoda formsuz.formsuz elanoyu 15 maçtır izliyoruz.acaba formsuz ayhana 15 maç müsade edip eski ayhan ı beklesek nasıl olur diyorum.ben formda ayhan bu elanodan 3 kat daha iyidir diyorum.formda elanoyu toplasanız 6-7 defa izlemişimdir.city de 2-3 maç bizde 1-2 maç brezilya da 2 maç.gerçi şuan takımda kimse iyi değil bunu elanoya yüklememek lazım ama hiç mi birşey yapmaz insan.uzun top atması için mi 8 milyon euro verildi bu adama

Ardaya Çok güveniyorum bu maçta.

Elano'nun performansı çok önemli olacak.

Arda yetişemeyecek büyük ihtimalde.

Başlama saati ne o öyle.. Ertesi gün çok erken kalkmak zorunda olanlarla birlikte yandık desenize.. :(

Az önce ntvspor muhabiri antalya kampından canlı bağlandı arda'nın madrid maçında oynamasının zor olduğunu söyledi ama sabri ve jo'nun koşulara başladığını ve bjk maçında oynama ihtimallerinin yüksek olduğunu söyledi...

Zaten ihtimal olsa Antalya'da olurdu.

Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Jo ve Sabri'nin BJK maçında oynayacak olması güzel. Ama Arda Atletico maçında oynar merak etmeyin. ;)

__________________Leo___________________

Sabri_______Neill________EmreG_____Hakan Balta

_____Elano________Ayhan________Caner_______

_____Giovani_______Keita________Arda Turan____

6-2 falan iyi bir skor olur. :)

Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Tamam oğlum testler olumlu herhalde sevindim ya Arda'ya her zaman ihtiyacımız var!

Topalsız çıkarsak aynen öyle olur.

Topal'la çıkarsakta gol atmayı unutabilirsiniz... Topal'la çıkarsak neler olacağını söyliyeyim ;

Orta sahadan hücum geliştirmemiz mümkün olmayacak... Aynı Kayseri maçında olduğu gibi, belki santrafor olsa gol olabilecek ama olmadığı için harcanacak cılız pozisyonlar üreteceğiz, ve rakip ceza kutusundan uzak top oynayacağız.. Keita yine çalım çalım uğraşacak, topların yarısını kaptıracak vs...

Ayhan formsuz olsa da hem Topal'dan hem de Sarp'tan daha iyi oyuncu çünkü en azından oyunu hızlandırabiliyor, iyi yerlere pas atabiliyor. Atletico maçında takım pas yapmalıdır... Bırakın Ayhan oynasın, Lucas Neill onun açıklarını kapatır... Biz futbol oynamazsak Atletico üzerimize üzerimize gelir ve golü atar... Golü yersek takım disiplininden koparız ve hiçbirşey elde edemeden eve döneriz...

Ben böyle düşünüyorum...

__________________Leo___________________

Ugur_______Neill________EmreG_____Hakan Balta

_____Elano________M.Sarp________Ayhan_______

_____Giovani_______Keita________Caner____

Topal'la çıkarsakta gol atmayı unutabilirsiniz... Topal'la çıkarsak neler olacağını söyliyeyim ;

Orta sahadan hücum geliştirmemiz mümkün olmayacak... Aynı Kayseri maçında olduğu gibi, belki santrafor olsa gol olabilecek ama olmadığı için harcanacak cılız pozisyonlar üreteceğiz, ve rakip ceza kutusundan uzak top oynayacağız.. Keita yine çalım çalım uğraşacak, topların yarısını kaptıracak vs...

Ayhan formsuz olsa da hem Topal'dan hem de Sarp'tan daha iyi oyuncu çünkü en azından oyunu hızlandırabiliyor, iyi yerlere pas atabiliyor. Atletico maçında takım pas yapmalıdır... Bırakın Ayhan oynasın, Lucas Neill onun açıklarını kapatır... Biz futbol oynamazsak Atletico üzerimize üzerimize gelir ve golü atar... Golü yersek takım disiplininden koparız ve hiçbirşey elde edemeden eve döneriz...

Ben böyle düşünüyorum...

Katılıyorum sana hücum anlamında ama defans yönünde ne yapacağız? Topal hepimizin bildiği gibi orta sahada oynayıp defansı en iyi olan Türk oyuncudur. Ayhansa uzun süredir maç oynamadı böyle bir maçta bu riske girmek ne kadar doğru? Topal Ayhan Elano üçlüsü iyi oldukları takdirde ideal üçlüdür bana göre ancak Ayhan'ın şu şartlarda o maça ilk 11 çıkması çok düşük takdir edersin ki.

Geri
Üst Alt