Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Spormax haberlerde izledim :

Rijkaard : Savunmada göbekte Servet-Emre G. oynayacak.

Doğru ise Neill sağ kanat olabilir.

Bunu bizzat Rijkaard'in agzindanmi duydun ?

Yada Rijkaard'in sunu bunu yapacagi ogrenildi seklinde haber miydi?

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Bu Maçın Yıldızı Elano olacak demedi demeyin.. Neye dayanarak mı söylüyorum; İçime doğdu bu 1, 2. si de adamların ceza sahasına orda top tutan bi forvetimiz olmadığı için girmemiz zor.. Girersek anca hızlı bir atakta olur o da elano arkadan yetişir kanattan gelen topa dokunur.. Giremezsek de zaten uzaktan sokacak bi tane..

Belki de Ugur´u Atletico maci icin yeterli görmedi ve sag beki Neill ile güclendirmek istedi.

Mantikli olabilir ama o zaman neden israrla sag beke ihtiyacimiz olan dönemde Neill´i hep stoperde oynattik alissin diye? Ama dedigim gibi mantikli bir secim olabilir. Ugur´un bu maci kaldiracagindan süpheliyim

Mac günü soguk ve yagmurlu hava bekleniyormus

uğur çok beceriksiz fizik gücü yetersiz pek çok pas hatası yapıor emre güngör formda ve o oynamalı.gelelim maç hakkındaki yorumuma beyler biz vasat bir takım değiliz ilk defa avrupa maçına çıkmıyoruz aklınızı başınıza toplayın 2-3 kolpa ezikbahceli üyelerin gazına gelipte yok 5 yeriz yok 6 yeriz saçmalıklarını bırakın 100 yıllık külübüz ve son 20 yılda marka değerimizi tüm dünyaya tanıtacak şekilde başarılar elde ettik atletico madrid çok çok eksik barcelona karşısında gaza geldide aldı o maçı hatta okadar eksik barça akıllı oynasa maça ortak olabilirdi evet zor maç olucak fakat ben atletico deplasmanından puan yada puanlar alacağımıza adım gibi eminim ve rijkaard ve futbolculara çok ama çok güveniyorum.lütfen yorum yaparken objektif olalım unutmayın avrupa bizim işimiz

Son Haberler:

-Arda tamamen iyileşmiş ve sahada olucak.

-Emre G-Servet ikilisi göbekte oynayacak

-A.Madrid : Arda-Elano'ya yakın oynayıp markaja alcaklarmış.

---------------LeO-------------------

Neil-------Emre G.---Servet-------Hakan

----Elano---------Sarp------------Topal

----Arda--------Keita------------Caner

----Elano---------Sarp------------Topal

----Arda--------Keita------------Caner

----Topal---------Sarp------------ARda

----Elano--------Keita------------Caner

Defans hattımız çok tehlikeli . Takım olarak iyi savunma yaparsak 1-1 , 0-0 olabilir. Takım savunmasını yapamazsak fark yeriz.

Son Haberler:

-Arda tamamen iyileşmiş ve sahada olucak.

-Emre G-Servet ikilisi göbekte oynayacak

-A.Madrid : Arda-Elano'ya yakın oynayıp markaja alcaklarmış.

Bence Keitaya dikkat etsinler öncelikle. Bu mactakı en tehlikeli isim

Öyle ama Elano-Arda daha teknik ve oyun kurucu - hazırlayıcı adamlar. Keita tek başına birşey yapamaz bu 2 adama ile pas alışverişi ve ver-kaç yapamadıktan sonra bir yere kadar Abdel KAder :)

geçmiyor saatler!

her ne kadar atletico favori gosterilsede iki takımın son mac grafigine gore,

destekci anlamında Galatasarayımz epey onde..

ziraa İspanyanın en güçlü iki takımı da bizi destekliyor!! Real Madrid ve Barca

realliler zaten kıl atleticoya.şehir derbisi var aralarında .

barca ise son macın acısı içerisinde.

her ne kadar stadda sadece 1000 Galatasaray lı olsada, İspanya nın kalbi bizimle! :D

bu manevi güçle maçta bir adım ondeyiz :)

şaka bir yana artık dayanamıyorum, Aslanları sahada görmek istiyorum bir an evvel

Ben bu maçta Neill-E.Güngör ikilisinin stoperde oynması gerektiğini düşünüyorum. Hazır birbirlerine uyum sağlamışlarken bu uyumu bozmak bence büyük bir risktir. Antalya maçındaki Servet-Neill ikilisi gözümün önüne geldikçe içim ürperiyor.

geçmiyor saatler!

her ne kadar atletico favori gosterilsede iki takımın son mac grafigine gore,

destekci anlamında Galatasarayımz epey onde..

ziraa İspanyanın en güçlü iki takımı da bizi destekliyor!! Real Madrid ve Barca

realliler zaten kıl atleticoya.şehir derbisi var aralarında .

barca ise son macın acısı içerisinde.

her ne kadar stadda sadece 1000 Galatasaray lı olsada, İspanya nın kalbi bizimle! :D

bu manevi güçle maçta bir adım ondeyiz :)

şaka bir yana artık dayanamıyorum, Aslanları sahada görmek istiyorum bir an evvel

aynen geçmiyor zaman 00:00 da geçti saat maç yarın demeye başladık

çıkıcaz aslanlar gibi oynucaz maçı alıcaz

ve ERTESİ GÜNKİ GAZETE MANŞETLERİ

BİZİ BARÇA'MI SANDIN MADRİD :)

BARCA DEĞİLİZ BARÇALARIZ :)

v.b :)

Mac saatine daha 45 saat var :D

Kazanacağız inşallah.

Bu karamsar, umutsuz yorumları anlamakta güçlük çekiyorum.

Geri
Üst Alt