Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

İnancımız tam.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Barışa güvenin arkadaşlar simao 1 ay sahalardan uzak kalacak çünkü:D

Musti'nin golu var!!

Galatasarayımız sevindirir inşallah. Tabii Fenerbahçe de. Pek umutlu olmasamda umarım şans bizden yana olur. Zira çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Simao yokmu ? Neden ?

Sorun şu.

Sabri sakat.

Eğer Uğur'da sakat ise üç ihtimal kalıyor. Neill, E. Güngör, Barış Özbek.

Neill'i sağbeke koyarsa, ilk devre yaşadığımız stoper sıkıntısı yaşarız. Neticede Neill-Emre veya Neill-Servet olduğundan beri savunmadaki toparlanmamız bariz gözüküyor.

E. Güngör oynadığı zaman Antalya maçında gördük felaket kötü. Çünkü Neill ve Barış'tan da kötü hücum yapıyor.

Barış Özbek sağ bek oynadığı en son maçta yanlış hatırlamıyorsam Leverkusen'e 5-1 yenilmiştik. Tabii ki Barış sağbek oynadığı için 5 gol yemedik ama pekte iç açıcı bir durum değil tabii.

Ama genede sakatlık yoksa Uğur, yoksa Barış sağ bek oynamalıdır.

Barış-Neill-E.Güngör-Hakan olmalı. Tabii Uğur sakat ise. Değilse, Barış yerine Uğur'dur.

leo ugur neill topal hakan santos mustafa ayhan elano arda keita gibi sürpriz bir onbir çıkabilir mi? çünkü basın hep rijkaard farklı bir takım sahaya çıkaracak farklı bir sistemle oynayacak havasını verdi topluma.

Simao'nun olmaması duran toplarda bizi rahatlatır.Simao duran topları çok etkili kullanan bir oyuncu.

bu turu geçersek gerisi çok iyi olur renkdaşlar çünkü sakatlarda iyileşecek ve kısa zamanda eski formumuzu yakalarız bugün cimbomuma güvenim tam yenilsek te asla ümidimi kesmem elenebilirizde ama olsun biz kötü gün taraftarı değiliz

hep destek tam destek

rijkard ve aslanlarına güvenimiz tam

elinizden geldiğince iyi oynayacaklardır

savunma hattı geride kurulmalı bence bu maçta çünkü rakip kontra futbolunu çok iyi oynuyor ve kaleye yakın yerlerde duran toplara dikkat edilmeli kısa sürede gol atamazlarsa onlarda stress yaşar fazla ileri çıkılmamalı kademe anlayışı kaybolmamalı

oyuncular mental larak hazıl fakat diğer oyuncuların ve tribünlerin tahrikine gelmemeliler 10 kişi oynamak kabusumuz olur lütfen sakin olun maçtan

tahminim 1-1 ama 1-0 olunca çanakkale geçilmez anlayışıyla oynanmalı diye düşünüyorum ve skoru korumak amacıyla barış oyuna dahil edilebilir sonuçta hızlı ve press yapan birisi

sağ kanattan çekiniyorum uğur un ofans anlayışı ne kadar güzel olsada savunmada hata yapmaya çok meilli inşallah keita ile uyumu sağlar beklerden gerekn destek gelmeli yan toplara karşı zaafı olan atleticoya özellikle en zayıf oldukları yer olan sol kanatlarına karşı keita kozumuz gerçekten akıllıca olur servetten eğer 1-0 ı yakalarsak kornerlere çıkmamasını dilerim ve ayhan yerine mehmet topal ile başlanmalı diye düşünüyorum

iyi forumlar

rijkaard emre çoklağı oynatırmı acaba?

Selamun alkeykum arkadaslar, cok heycanliyim, zaman gecmek bilmiyor...

Maca sayili dakikalar kaldi.

simaonun kesin oynamadigina dair birisi resmi kaynak berebilir mi?

Musti'nin golu var!!

Insallah Hakki abi ! Spiker'in seslerin duyar oldum sanki:

Arda topu ortaya kesti, MUSTAFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Galatasaray, Madrid deplasmaninda 1-0 önde, gol Mustafa Sarp. Aslanim Mustafa, kocum Mustafa, süpersin Mustafa

Biraz sacma oldu ama Emre Tilev ve Ertem Sener'in oldugu kanalda böyle olur diye tahmin ediyorum. Cok heyecanliyim :D

Simao'nun olmaması duran toplarda bizi rahatlatır.Simao duran topları çok etkili kullanan bir oyuncu.

haklısın renkdaş duran toplarda çok etkili bir isim inşallah servet biraz daha soğukkanlı oynar ve metalist maçındaki hatasını tekrarlamaz

kaleci ile savunma arasında uyum olmadığını düşüyorum ben

fakat darşı takımdaki kalecide genç bir oyncu ve hata yapması muhtemel oyunculardan birisidir

fazla pas yapılmamalı bence uzaktan elanonun şutlarıyala etkili olueuz

ve bu maçta arda yerine dos santos ile başlanıp sonra oyuna ardanın takviye edilmesi daha uygun olur çünkü atletico oyuncuları rakibi hırpalamıyor ve bu oyun tam santosluktur

Selamun alkeykum arkadaslar, cok heycanliyim, zaman gecmek bilmiyor...

Maca sayili dakikalar kaldi.

Aleyküm Selam :)

Selam havada kalmasın:)Evet 4 saat kaldı heyecan iyice artmaya başladı.Avrupa Takımı olduğumuzu ve bunu tekrar tüm Türkiye'ye gösterceğimize inancım tam.Forvetmiş oymuş buymuş gibi bir dünya boş sözleri bir çırpıda silecek güzel futbol ve oyun herkesi susturacak inancındayım...

Başarılar ASLANLAR...

Goooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllll

Prova yapıyorum :D

Formamı giydim ve artık maça hazırım.Başarılar Aslanlar.Bu maçı bileğimizin hakkıyla alacağız !

Geri
Üst Alt