Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Servet hizli Forvet karsisinda yerlerde sürünür.. Aguero Drogbaya benzemez.. Drogba büyük fizigi nedeniyle agir Forvet sayilir ama Aguero ucuyor ucuyor...

Drogba en az Aguero kadar hızlıdır.Ayrıca böyle büyük maçlarala başlatmamalıyız Emre'yi.Leverkursen maçını hatırlıyorsundur sanırım.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Kadro söyle düzülecektir...

---------------LeO-------------------

Ugur---Neil----------Messi(S.)----Hakan

---------Sarp-----Topal--------------

Elano---------Arda--------------Caner

--------------Keita---------------

inşallah utandırır takım seni

Spikerlere o kadar yüklenmemek lazım adamlar onca yıl çalışmışlar çok biliyorsanız siz yapın diyeceğim ama daha 2. cümlede bocalarsınız.

4-3-3 oynayacağız.

Leo

Uğur - Neill - Servet - H.Balta

M.Topal

Sarp - Elano

Arda--------------------------Caner

Keita

Yahu hala Mehmet - Mustafa ikilisini yan yana oynatıyor onlardan birisi yedek bekleyecekti. Ayhan tecrübesiyle ve iki kanada da top dağıtıyor en azından.

Spikerlere o kadar yüklenmemek lazım adamlar onca yıl çalışmışlar çok biliyorsanız siz yapın diyeceğim ama daha 2. cümlede bocalarsınız.

2. cümlede bocalayacağımı ben de biliyorum.Beceremeyeceğim işe girişmem zaten ama spiker olsaydım da en azından futbola penaltı gol diye bir kavram eklemezdim.Bu adamdan bütün Türkiye nefret ediyor,şimdi gelip avukatlığını yapmaya kalkma altında kalırsın

Yahu hala Mehmet - Mustafa ikilisini yan yana oynatıyor onlardan birisi yedek bekleyecekti. Ayhan tecrübesiyle ve iki kanada da top dağıtıyor en azından.

Hangi birini koysan birbirinden Kötü.. Ayhan´da Mehmet Topal´da sanki Rakibe calisiyorlar...

10 Pasin 6 taanesi Garanti Rakip takimda..

Hadi aslanlar. Size güveniyoruz!!!!

Ahh Linderoth hem bizi hem kendini yaktın gitmez olaydın İsveç'in dandik mi dandik hazırlık maçına. Sakatlanmaz olaydın .

savunmamizi kontrollu yapabilirsek, kontra ataklar ile Keita ve Caner harikalar yaratabilirler, ama ilk golu yersek zor durumda kaliriz, ki ileride top tutmasini bu kadromuz ile beceremiyoruz. yine cok temkinliyim ve acikcasi bu halimiz ile urkuyorum Atletico dan.. insallah ben yanilirim.. 2 veya 3 farkli maglub olursak bile sasirmam.... (insallah ben yanilirim)

tek umudum ise, bugune dek galatasarayimiz avrupa maclarinda oynadiklari baraj maclarinda ilk maci deplasmanda oynayinca genelde iyi bir oyun cikarir olmasi..

Hadi aslanlar. Size güveniyoruz!!!!

Bence Fazla Güvenip, Ümitlenme.. mac sonu üzülmen azalir....

Arkadaslar... Suanki durumumuzu unutmayin.. Rakip de belli.. Bence Biraz alttan alin...

Umarim Galatasaray beni bugün utandirir...

Arkadaşlar maç hangi radyoda veriliyor acaba bilginiz varmı? işimiz dolayısı ile yolda dinleyeceğiz mecburen,bilen varsa çok memnun olurum..

Helal Deniz'e. :D

Ne yaptin Deniz:D Özlemisim bu lafi ya:D

Yumusak karın orta saha.

Uzun bir aradan sonra Uydu şifre koymadı hem şaşırdım hemde sevindim maçı izliyorum diye :D Sahada tam bir kazmalar ordusu var FB adına tek adam gibi adam Bilica . Zamanında biz ilgilendik adamlar korktu bu futbolcuyu GS alırsa yandık diye hemen kek gibi gidip pahalıya aldılar :D

Eden Hazard'ı zaten FM oynayanlar bilir adam resmen wonderkid gibi oynuyor bileklerine çok hakim bir kaç yıl sonra dünya devlerinden birinde görürsem hiç şaşırmam.

Bence Fazla Güvenip, Ümitlenme.. mac sonu üzülmen azalir....

Arkadaslar... Suanki durumumuzu unutmayin.. Rakip de belli.. Bence Biraz alttan alin...

Umarim Galatasaray beni bugün utandirir...

Ne diyelim İbrahim,tabii ki güveniyoruz diyeceğiz.Size güvenimiz sıfır,rezil edeceksiniz bari hezimete uğramadan gelin mi?

Geri
Üst Alt