Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Bu orta saha Madride hediye olur. Adamlar 2 ara pas atarlar isi bitirirler. Delice kosan basan Baris, Sarp, Topal agzi acik kalirlar.

Top yapabilen orta sahamiz olmali diye düsünüyorum. Sen ne diyorsun bu konu hakkinda?

Ben üçünün yan yana oynamasının orta sahadaki pas trafiğini bozacağını düşünüyorum.Bana göre Sarp'ı kesmez Rijkaard Sarp oynayacağına göre yanındaki isim de Mehmet olmalı.Bana göre:

Franco

Uğur Neill Emre Hakan

Elano Topal Sarp

Santos Arda(Caner)

Keita

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Oğlum sen İspanya-Türkiye maçını izledin mi?

Torres-Villa

defansta Servet-Gökhan Zan golü kim attı Pique,oyuncularımızı fazla küçümsüyorsunuz.Her pozisyonda geçecekmiş gibi,Servet Agüero'ya bir omuz atsın o adam taç çizgisinden dışarı çıkar,o yüzden rakip hocaları öyle bir aptallık yapar umarım Servetle eşleşirse Agüero daha başka birşey istemem.

Servet'in kapasitesini bende biliyorum adam C.Ronaldo'yu, Drogba'yı tutmuş adamdır. Ama Servet eskisi gibi değil bazen çok ağır kalıyor hele Aguero dünkü maçta Barcelona savunmasına zor anlar yaşattı. İnşallah dediğin gibi olur.

Birde Hakan döndü, defansimiz az da olsa daha iyi gözükür diye düsünüyorum.

Kadroya çok fazla takılmamak gerek Rijkaard muhtemelen 3 aşagı 5 yukarı herkezin yazdıgı kadroyu çıkartacaktır.

Önemli olan oyun anlayışı,Barça maçında gördükki bu takım çok iyi kontra yapıyor,aslında istedikleride bu,Barça maçında çok iyi kapandılar ve iyi kontra yaptılar aslında A.Madrid'in önceki maçlarını izleyenler bunları daha önceden biliyorlardı,bende daha önce belirtmiştik tek yaptıkları şey iyi kontra diye.

07.02.2010

En iyi yaptıkları şey kontra atak.

A.Madrid'i iyi takip ettigimi düşünuyorum,umarım Rijkaard'da iyi takip etmiştir.

Onlar iyi kapanıp rakibi üstlerine çekmeye çalışıyorlar,bu oyuna gelmememiz lazım,göbek oyuncuları kaliteli oyuncular degil sete set oynarsak iyi top yapabileceklerini sanmıyorum.

Uzun zamandır söyluyorum,A.Madrid'in yaptıgı tek iyi şey çok çok iyi kontra ataga çıkması olmasıdır,maçı dikkatli izleyenler fark etmiştir,organize atak yapamıyorlar iyi kapanıp kaptıkları topları uzun oynayarak kontra arıyorlar.

Ercan Taner bile maç içinde fark edip söyledi bunu,ben çok uzun zamandır yazıyordum foruma

Tek yapmamız gereken yıldızlarına önlem alıp kontra yapmalarına fırsat vermemek,endişe ettigim nokta bizde Barça gibi defansını ileri çıkartmayı seven bir takımız.

Klasik 4-4-2 oynuyorlar ama top rakip geçtiklerinde Forlan orta sahaya çekilip 4-4-1-1'e dönuyorlar,Defans blogu ile orta saha blogu birbirine çok yakın oynuyorlar ama forvet hattı orta sahadan çok uzakta kalıyor,bu sayede rakip defans hattını o boşluga çekip kontra yapıyorlar.

Akıllı olmamız herşeyi çözecektir.

Oğlum sen İspanya-Türkiye maçını izledin mi?

Torres-Villa

defansta Servet-Gökhan Zan golü kim attı Pique,oyuncularımızı fazla küçümsüyorsunuz.Her pozisyonda geçecekmiş gibi,Servet Agüero'ya bir omuz atsın o adam taç çizgisinden dışarı çıkar,o yüzden rakip hocaları öyle bir aptallık yapar umarım Servetle eşleşirse Agüero daha başka birşey istemem.

O maçlarda Defansta Servet ve Gökhan değil Hakan ve Emre aşık oynadı ;)

Rijkaard Emre-Neill uyumunuz BOZMAZz

Kesinlikle Emre-Neill olmalı.

Atletico Madridi yenecek güçteyiz ordada buradada Barcelona galibiyeti ölçü değil bence

Leo Franco'nun takımı bilmesi büyük avantaj

servet-neill çıkacak o maça emre nin çıkması çok saçma bence servet in istediğinde nasıl bi stoper olduğunu biliyoruz çok kişi unutmuş :) emre güngör için hep söylemişimdir arkasına inanılmaz adam kaçırıyor athletico nunda yaptığı tek iş o zaten :)

İyi kapanırsak kolay kolay gol yemeyiz bence.

servet-neill çıkacak o maça emre nin çıkması çok saçma bence servet in istediğinde nasıl bi stoper olduğunu biliyoruz çok kişi unutmuş :) emre güngör için hep söylemişimdir arkasına inanılmaz adam kaçırıyor athletico nunda yaptığı tek iş o zaten :)

Dogrulari gören ve konusun bir baska arkadasmiz...

Bu maçta ilk golü biz bulursak eğer,defanstan çıkmayarak kaptığımız toplarda uygulayacağımız hızlı hücumlarla onları kendi silahlarıyla bulabiliriz.Ama bilinen birşey var ki bu maç golsüz bitmeyecek.

Geri
Üst Alt