Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Flores 2004-2005 sezonunda Getafe’yi çalıştırdı, Raineri kovulduktan sonra başına geçtiği Valencia’da ise 2005-2007 yılları arasında görev yaptı. Flores ile Rijkaard daha önce 6 kez karşı karşıya geldi.

27.11.2004 Getafe – Barcelona : 1 – 2

17.04.2005 Barcelona – Getafe : 2 – 0

21.09.2005 Barcelona – Valencia : 2 - 2

12.02.2006 Valencia - Barcelona : 1 – 0

24.09.2006 Barcelona – Valencia : 1 – 1

18.02.2007 Valencia – Barcelona : 2 – 1

Rijkaard 2 galibiyet, Flores 2 galibiyet, 2 maç da berabere sonuçlanmış.

Bakalım eşitliği kim bozacak?

Unutmadan geçen yıl Galatasaray-Benfica eşleşmesinde hatırlayanlar olacaktır Benfica’nın Teknik Direktörü Flores’ti. İşte maç;

KUPA BİZİM: Sánchez Flores & Frank Rijkaard

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Ntvspor'u açın Özgür Buzbaş var

ara sira bu angutlarin forumuna giriyorum neler yaziyolar bizim hakkimizda merak edip bakiyorum.Bu kadar da olmaz dedirtecek kadar ezikler gercenten turk olduklarini utunutuyolar valla adamlar yatiyolar madrid kalkiyolar madrid bilmiyolarki kendi maclari daha zor .biz onlar gibi degiliz sonucta Turk takimi diyip feneri destekliyoruz ama onlar sonucta galatasaray diyip rakibimizi destekliyolar ayip gercekten ayip

ara sira bu angutlarin forumuna giriyorum neler yaziyolar bizim hakkimizda merak edip bakiyorum.Bu kadar da olmaz dedirtecek kadar ezikler gercenten turk olduklarini utunutuyolar valla adamlar yatiyolar madrid kalkiyolar madrid bilmiyolarki kendi maclari daha zor .biz onlar gibi degiliz sonucta Turk takimi diyip feneri destekliyoruz ama onlar sonucta galatasaray diyip rakibimizi destekliyolar ayip gercekten ayip

Boşverin onları.Bizi ne Lille alakadar eder ne de fb.Bizim önemli bir A.Madrid maçımız var.Bizim bu maça konsantre olmamız lazım.

Ne yazık ki yok umudum umarım yanılırım .

Mustafa'nin bu tip maçlarda hep golu var.

0-1 aliriz.

Kalabalık dirençli bir ortasaha lazım bize bu maçta.

ya arkadaşlar bişey soracam bu maçı avrupada hangi kanallar veriyor bi listesini nasıl bulabilirim d smart haricinde.

İctimai tv ye biss giremiyorum o yüzden başka kanalların listesi lazım bilen varsa gönderebilirse sevinirim

Orta sahada durdurmalıyız Madrid'i Forlan ve Aguero ile olan bağlantılarını kestiğimiz anda vasat bir takıma dönüşürler. Ben umutluyum.

ya arkadaşlar bişey soracam bu maçı avrupada hangi kanallar veriyor bi listesini nasıl bulabilirim d smart haricinde.

İctimai tv ye biss giremiyorum o yüzden başka kanalların listesi lazım bilen varsa gönderebilirse sevinirim

Valla bir ingliz kanali veriyor ama adini bilmiyorum. Internetten izlicem ben. (TVU-Player)

----------------------------Leo Franco----------------------------------

--Uğur-------Neill-----------Servet(Emre)-----------Hakan Balta----

-------------------Mustafa Sarp--------Topal------------------------

--------------------------------Elano---------------------------

--Arda---------------------------------------------------Caner----------

---------------------------Keita-----------------------------------------

Bu şekilde daha iyi olur renkdaş:2_thumbs_up_-_anima

Santos'un oynaması daha iyi olacaktır,avrupada tecrübe sahibi Atletico Madrid'i tanıyor.

Ben daha ictimai tv'yi eklemeyi beceremedim.:D

Zaten mecburen orta saha kabalık olacak.Mehmet,Mustafa,Barış,Elano,Arda,

Flores 2004-2005 sezonunda Getafe’yi çalıştırdı, Raineri kovulduktan sonra başına geçtiği Valencia’da ise 2005-2007 yılları arasında görev yaptı. Flores ile Rijkaard daha önce 6 kez karşı karşıya geldi.

27.11.2004 Getafe – Barcelona : 1 – 2

17.04.2005 Barcelona – Getafe : 2 – 0

21.09.2005 Barcelona – Valencia : 2 - 2

12.02.2006 Valencia - Barcelona : 1 – 0

24.09.2006 Barcelona – Valencia : 1 – 1

18.02.2007 Valencia – Barcelona : 2 – 1

Rijkaard 2 galibiyet, Flores 2 galibiyet, 2 maç da berabere sonuçlanmış.

Bakalım eşitliği kim bozacak?

Unutmadan geçen yıl Galatasaray-Benfica eşleşmesinde hatırlayanlar olacaktır Benfica’nın Teknik Direktörü Flores’ti. İşte maç;

KUPA BİZİM: Sánchez Flores & Frank Rijkaard

kader kesiştirmiş, bizi bayağı :D umarım son raundu biz kazanırız.

Şansa çok ihtiyacımız olacak ...

Ümidim cok ama cok az. Büyük beklenti altinda olmadigim bir Mac..Hatta ilk macta isin bitecegine hazirlanacagim bir Mac...!!

Cikabilecegi suanki en iyi Kadro ancak söyle olur...

---------------LeO-------------------

Neil-------Emre G.---Servet-------Hakan

------------Baris-----Sarp------------

Elano------------Arda--------------Caner

-----------------Keita--------------------

Renktaşlarım maç linkleri dışında link vermenin yasak olmadığını sanıyorum.Moderatörlerimizden veya sizlerden ricam birisi Atletico Madrid Forum linkini verebilirmi bana?

Ümidim cok ama cok az. Büyük beklenti altinda olmadigim bir Mac..Hatta ilk macta isin bitecegine hazirlanacagim bir Mac...!!

Cikabilecegi suanki en iyi Kadro ancak söyle olur...

---------------LeO-------------------

Neil-------Emre G.---Servet-------Hakan

------------Baris-----Sarp------------

Elano------------Arda--------------Caner

-----------------Keita--------------------

Bu kadroyu bende düşünüyorum.

Arkadaşlar belki size saçma gelecek ama Topal ve Sarp 'ın karbon kağıdı gibi benzer oyuncular olduğunu düşünüyorum.Topal 'ın tekniği biraz daha iyi.Hepsi bu.

Renktaşlarım maç linkleri dışında link vermenin yasak olmadığını sanıyorum.Moderatörlerimizden veya sizlerden ricam birisi Atletico Madrid Forum linkini verebilirmi bana?

Kimse görmüyomu arkadaşlar post'umu? :D

Geri
Üst Alt