Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

barış sarp ortaahasının

sarp

arda elano

bu ortasahadan farkı yok ne sarp nede barış orta çizginin gerisinde duran arkadaşlar değiller elano ön liberomu oynuyor bu maçta diyede düşünebilirsiniz hatta :) üstelik barış ın paslarını düşünürsen ceza sahana hapsolursun :)

topal ve sarp olması lazım ortasahanın :)

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Arkadaşlar belki size saçma gelecek ama Topal ve Sarp 'ın karbon kağıdı gibi benzer oyuncular olduğunu düşünüyorum.Topal 'ın tekniği biraz daha iyi.Hepsi bu.

Saçma değil gayet mantıklı zaten tam bir Galatasaray kadrsonda Kewel lı, Baros lu, en büyük eksik tarafımız o ikiliden kaynaklanıyor.

İkisi de savaşçı oyuncular fakat ikisi de topu oyuna iyi sokamayan dikine paslar atamayan ve teknik yönden zayıf oyuncular.

Bu yüzden orta sahada pas organizasyonu yapamıyoruz.

Yönetim Dos Santos ve Jo yu alırken sanırım buraları görmedi.

Bizim görebildiğimizi onların görmemesi çok daha ilginç ya da görüpte hamle yapmamaları.

-------------Leo------------

Uğur-------Emre--------Servet----Balta

---------Sarp-----------Neill-----------

---------------Elano--------------

Arda-----------Keita---------------Caner

Arkadaşlar Atletico forum linki kimsede yokmu acaba?

----------------------------Leo--------------------------

Uğur---------------Neill---------------Emre---------Hakan

---------------------------Topal-------------------------

-----------Elano-----------Barış------------Caner--------

--------------------Keita---------Arda-------------------

Sarp bu ara formsuz ve barış rakip oyuncu bozmada üstüne yok

Elano orta sağ iç te oynayabilir

Maçın adamı barış seçilir:D

Ümidim cok ama cok az. Büyük beklenti altinda olmadigim bir Mac..Hatta ilk macta isin bitecegine hazirlanacagim bir Mac...!!

Cikabilecegi suanki en iyi Kadro ancak söyle olur...

---------------LeO-------------------

Neil-------Emre G.---Servet-------Hakan

------------Baris-----M.Topal------------

Elano------------Arda--------------Caner

-----------------Keita--------------------

Mustafa Sarp'ın yerine orada M.Topal oynamalı. Barış ileride oynayabilen bir oyuncu ama Topal öyle değil. Biri defansa, diğeri ofansa lazım. M.Sarp ve Barış aynı işi yapabilir. Ama M.Topalın yeri dolduralamaz. Ve ondan iyi kesici yoktur. Tek zaafı topları fazla iyi kullanamaması. Bu maçta defansa çok iş düşeceğinden M.Topal mutlaka oynamalı.

Bence böyle çıkalım

Uğur--------------Aşık------------Emre---------Hakan

------Servet---Neill---Topal---Sarp---Barış----Ayhan------

Bence böyle çıkalım

---------Neill---Topal---Sarp---Barış----Ayhan------

---------------Giovani Dos Santos----------------

Bence böyle olmalı :omg:

---------Neill---Topal---Sarp---Barış----Ayhan------

---------------Giovani Dos Santos----------------

Bence böyle olmalı :omg:

Olabiler haci ama fazla ofansif gibi ?

Bence böyle çıkalım

İroniyi yakaladım yanlış düşünmenizi istemem :) ama kadroyu görünce şunu demeden edemedim. :)

Bizim sağlam yumruğumuz hucüm hattımız. Eğer en güçlü yumruğu burada kulanmayıp elimizi arkamıza bağlayacaksak, rakibi nasıl devirmeyi düşünüyoruz?

Ortasahayı sağlam tutmak demek defans yapmak değildir. Rakibi durdurmak demekte bu değildir yani geriye yaslanmak vs.

Pres yapıp önde basarsak Reyes falan nal toplar. Barça o maçta bunu yapacak Keita-Yaya-Alves gibi adamlardan noksan oynadı ve Xavi geride kalmak zorunda kaldı. Topal-Sarp-Arda-Elano ve Caner ile pres yaparsak maçın başında 20dk sonra durur bu A.Madrid ve Simao-Forlan-Reyes gibi adamlara yani oyunu açan şut çeken oyunculara agresif oynarsak kımıldayamazlar. Sonra yapılması gereken tek şey fırsatları değerlendirmek. Pozisyon harcama lüksümüz olmamalı. Deplasman ve avrupa maçı bu. 4 kere gelip en az 2 kere atsak kafi.

2'den 2 oynadım anasını satim :D

Ictimai TV sizde çekiyor mu ? :o

Bence böyle çıkalım

İşte bu ,bana bunlarla gelin:D

Bu maç dos Santos'un patlama maçı olacak ve önümüdeki hafta bütün basın bu transferi konuşacak.

Geri
Üst Alt