Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22.00 |

Hakan Balta'nın orta saha çizgisini geçmemesi ve ilk toplara sağlam basması lazım. Orada Reyes oynayacak herhalde. Bu herif tipik kanat adamı olmadığı için sürekli içeri katediyor yalnız.

üstad reyes sakat ve 1 ay yok...

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

reyese sakat diyip gecen mac barca macinda izleyenler utansin

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Madem bu maçta teknik oynamamız gerekiyor ozaman hızlı ve kontrolü elinde tutabilen oyuncular lazım bize. Servet ile bu maça çıkarsak atletico forvetleri kaşısında işimiz zor. Keslinlikle emre-neill 2 lisi oynamalı. Beklerimiz zaten standart.Başka bir alternatifimiz yok. Tabi bunlardan iyi bir alternatifimiz yok. Takımımızın hücum oyuncuları gol atmaya fazlasıyla yatkın olduğu için sabit bir forvet olacağını düşünmüyorum. Takım kurgusunu önde kurup, atletico hucumunu bizim yarı sahamıza geçmeden durdurmayı başarırsak bu maçtan rahat bir skor alıp rövanş için büyük bir avantaj sağlayabiliriz.

Özellikle bu maçta defansın yanında ön liberolarımıza da büyük iş düşüyor.Aynı zamanda Elano'nun bu maçta ön libero ile hücum hattı arasında bir dinamo görevi görmesi lazım ki hücum organizasyonlarımız başlamadan bitmesin.

Düşündüğüm kadro ise şöyle ve Rijkaard'ın da bu veya buna yakın bir kadro çıkaracağını düşünüyorum.

-------------------leo franco---------------

uğur---------neill------------emre-----hakan

---------------m.sarp-----m.topal-----------

---------------------elano------------------

keita----------------arda--------------caner

Ayrıca son 10 dk ya rahat bir skor ile girebilirsek bu maçta 10 dk da olsa Emre Çolak'ın oynaması gerekir diye düşünüyorum.

Madem bu maçta teknik oynamamız gerekiyor ozaman hızlı ve kontrolü elinde tutabilen oyuncular lazım bize. Servet ile bu maça çıkarsak atletico forvetleri kaşısında işimiz zor. Keslinlikle emre-neill 2 lisi oynamalı. Beklerimiz zaten standart.Başka bir alternatifimiz yok. Tabi bunlardan iyi bir alternatifimiz yok. Takımımızın hücum oyuncuları gol atmaya fazlasıyla yatkın olduğu için sabit bir forvet olacağını düşünmüyorum. Takım kurgusunu önde kurup, atletico hucumunu bizim yarı sahamıza geçmeden durdurmayı başarırsak bu maçtan rahat bir skor alıp rövanş için büyük bir avantaj sağlayabiliriz.

Özellikle bu maçta defansın yanında ön liberolarımıza da büyük iş düşüyor.Aynı zamanda Elano'nun bu maçta ön libero ile hücum hattı arasında bir dinamo görevi görmesi lazım ki hücum organizasyonlarımız başlamadan bitmesin.

Düşündüğüm kadro ise şöyle ve Rijkaard'ın da bu veya buna yakın bir kadro çıkaracağını düşünüyorum.

uğur---------neill------------emre-----hakan

keita----------------arda--------------caner

Ayrıca son 10 dk ya rahat bir skor ile girebilirsek bu maçta 10 dk da olsa Emre Çolak'ın oynaması gerekir diye düşünüyorum.

sabrinin iyileştiği yazıyor, atleticonun sol kanadında simao diye bir adam varki evlere şenlik, uğuru çok zorlar hatta çok geçer... uğur hızına yetişemeyebilir bu yüzden sabri %100 hazırsa onu oynatır...

sabrinin iyileştiği yazıyor, atleticonun sol kanadında simao diye bir adam varki evlere şenlik, uğuru çok zorlar hatta çok geçer... uğur hızına yetişemeyebilir bu yüzden sabri %100 hazırsa onu oynatır...

Tabiki sabri hazırsa ilk tercihim o olur. Fakat yoksa uğur'dan başka seçeneğimiz de yok. Atak ne taraftan geldiyse 1 oyuncu o bölgeye yardım'a giderse bu sıkıntıyı da çözeriz gibi geliyor bana.

Neill---------servet------------emre-----hakan

arda----------------keita--------------caner

Sabri götürülmemiş ispanyaya bu kötü oldu ama oraya neilli cekersek simaoyu adam eder neil orda bu sefer servet sıkıntı yaratıcak gibi duruyor ama napalım elden gelen bişey yok Futbolsansımızın cok yanımızda olması ve akıllı oyun oynamamız lazım 0-0 ve 2 farklı skorlarlar olursa işimiz cok güc olur burdaki macta

Orta sahayı kalabalık tutup,araya atılan uzun toplara dikkat etmeliyiz.Kontrollü oyunla gol yemeden bir de gol bulabilirsek süper olur.Bir de ceza sahası içinde dengesiz hareketler yapmamaya dikkat etmeliyiz.Maç başında eksik kalırsak çok kötü olur.

Atleticoyacaz Madritenduyulacak....;)

a2 liginde macimiz var 7 tane attik ama GSTV maci vermiyo gerci bitti mac simdi(alakasiz bir yere yazdim kusura bakmayin)

Sabri keşke oynasaydı. Aguero, Simao gibi adamları tutabilirdi.

Galatasaray Madrid Yolunda

UEFA Avrupa Ligi 2. turu ilk maçında yarın Atletico Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu sabah saatlerinde THY’nin özel seferi ile Madrid’e gitti.

Başkan Adnan Polat, 2. Başkan Mehmet Helvacı ile Başkan Yardımcısı ve Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel; Atatürk Havalimanı’nda Atletico Madrid maçı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Öte yandan Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Harry Kewell, Milan Baros, Sabri Sarıoğlu ve Avrupa kupalarında oynayamayacak olan Joao Alves, kafilede yer almıyor.

Sabri keşke oynasaydı. Aguero, Simao gibi adamları tutabilirdi.

Artik Neill oynayacak o bölgede. En iyi secim olur. Kimseye de gecit vermez.

Yeterki Emre Servet ikilisi sacmalamasin ve iyi dursun. Hatta Besiktas macina da bu dizilisle cikabiliriz diye düsünüyorum, Sabri tam olarak iyilesene kadar.

Kadro %90 boyle olacak...iddaasına bile girerim..

Rijkaard bu kadroyu surecek oyuna..

------------LEO

UĞUR---NEILL--SERVET---HAKAN

------SARP-----BARIS(TOPAL)

-------------ELANO

KEITA<---->ARDA--------CANER

*3lü forvet gibi ama hiçbiri forvet değil aslında!

*Keita-Arda arada yer değiştirecekler

*Barış Topal a göre formaya daha yakın

*Caner in yerine sonra Gio girecek oyuna

Geri
Üst Alt