Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

11 saat kaldi maca

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Gün bugündür...

Zaman geçmek bilmiyor...

Koyalım, haftaya Ali Sami Yen'de çıldıralım...

Bu takım, bu taraftar herşeyi hakediyor.

Koyalım, butun medyaya, rıdvana kapak olsun!!!

Haydi aslanım bir zafer daha yaşat bize gözlerimizi dolduran,öyle goller at ki sevinçten ne var ne yok dökelim içeceklerimizi,kısaca bir kere daha tarih yazmanı bekliyor bu taraftar...

2000 yılında Uefa maçlarımızı izlemek için maçları Cine-5 haliyle şifreli verdiğinden biz de komşuya inerdik,internetten izleyelim diye.Hiç unutmam Mallorca maçı,biz acayip tırsıyoruz.Adamlarda Eto falan var kadroları da sağlam,önceki senenin de Kupa Galipleri Finalistiydi Mallorca,baya sağlamdı yani.Biz inşallah fark falan olmaz diye heyecan içindeyiz,arkadaşın babası geldi odaya "Ne yapıyoruz gençler atıyor muyuz 5 tane dedi?".Biz güldük tabi "5 yemeyelim de..." diyoruz.

O maçın sonucunu zaten biliyorsunuz,maç 4 oldu ben Melih amcaya bakıyorum ermiş misin sen nesin diye:D O gün Leo Franco'nun da katkılarıyla turu daha o maçta geçmiştik.Bu Madrid eşleşmesinden sonra niyeyse o gün aklıma geldi.Gününde bir Galatasaray olsa aslında o sonucu tekrarlamak işten bile değil ama bu dağınıklıkla,bu eksiklerle ben açık söyleyim fark yemekten çekiniyorum.Yani öyle 2 tane maçımız var ki yenebiliriz de fark yiyebiliriz de enteresan çözmek pek mümkün görünmüyor.Geçen seneki Benfica maçındaki futbolu bir oynayabilsek biz buradan en kötü beraberlik alırız.O yüzden diyorum acaba orta sahada Ayhan'ı mı oynatsak?Adam ne kadar formsuz olursa olsun Avrupa maçlarında ne yaptığını bilen bir havası var.Barış'ı da her ne kadar sevmeseniz de bu maçta orta saha direnci açısından ben çok önemli buluyorum

Haydi aslanlar cikin alin su maci ! En azindan avantajli bir skor alip turu Ali Sami Yen'e birakalim.

Bugün akşam maç var be :D

Maçı içerek izlesem yenilir miyiz ki? :D Eğer yenilirsek benim yüzümdendir :p

mactan sonra ic :D

neden bulun kazanirsak galibiyete icen

yenilirsek maglubiyete

beraberligi bos ver ona hep icilir :D

Bu maçı alacağız başka yolu yok!

Beyler hepinizden abdest alıp maç izlemenizi istiyorum :D

Sakata gelmesin maç :D

Athletico :( :( :'(

şimdi köyde olsam anneanneme söylerdim, bi galatasarayımız için hatim indirirdi. offff offff şu bir hafta geçsin, ak kara belli olsun da başka bir şey istemem

news_manset_resim_kg_gs_atletico001.jpg

Rijkaard işini bilir!

Daha önce Vicente Calderon'da Atletico Madrid'i bir çok kez yenen Frank Rijkaard, bu kez de Galatasaray'ın başında aynı başarayı tekrarlamak istiyor!...

Madrid havasını en iyi bilen teknik adamlardan olan Hollandalı çalıştırıcı, başkentlileri bir kez daha üzmenin peşinde.

Özellikle son maçta Barcelona'yı devirmesinin ardından Avrupa futbol otoritelerinin favori gösterildiği Atletico Madrid, yakaladığı iyi havayı sürdürmek istese de Frank Rijkaard'ın sürprizi olduğunu herkes biliyor. Agüero ve Forlan'dan kurulu güçlü hücum hattını Neill-Servet ikilisiyle durdurmayı planyan Rijkaard'ın santrforda da Keita'ya görev vermesi bekleniyor.

55 bin kişilik Vicente Calderon Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Rus hakem Alexei Nikolev görev yapacak. Mücadele saat 22.05'te başlayacak.

STAT: Vicente Calderon

SAAT: 22.05

HAKEM: Alexei Nikolev

ATLETİCO MADRID: De Gea, Ujfalusi, Perea, Dominguez, Lopez, Simao, Assunçao, Raul Garcia, Reyes, Agüero, Forlan

TEKNİK DİREKTÖR: Quique Flores

GALATASARAY: Leo Franco, Uğur, Neill, Servet, Hakan, Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Elano, Gio (Caner), Arda, Keita

TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

Leo Franco

Uğur - Neill - Servet - Hakan

Mehmet Topal

Mustafa Sarp - Elano

Keita - Arda - Gio (Caner)

Macin adami Rijkaard olur.

Frank Rijkaard Frank Rijkaard Oley oley oley :D

Hadi baba iyi bir taktik bekliyoruz.

Mücadele saat 22.05'te başlayacak

çoookkkk geçççç. ne var saat 7 gibi oynansaydı:(

son 10 saat

Geri
Üst Alt