Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Barış ve hücum :D

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Şüphesiz en zor sınavımız olacak.Baros 'u arıyor gözlerim. :(

Bizim ülkede pas yapabilen oyuncuları hemen hücumcu yapıyorlar bu yüzden de tekniği yüksek savunma oyuncusu yetişmiyor.

Oğlum bu çocuk çok teknik savunmada harcamayalım bunu,ileriye sürelim bi kaç çalım yapar,asist yapar, gol atar.Bu mantıkla daha çok yabancı stoper alırız,oynatırız ve hayran oluruz.

Abi adamı ön libero yaptık birazcık teknik ve topa sahip olabiliyor diye.Tamam Rijkaard antremanlarda denemiş olabilir,bu maçta da oynatabilir de ama medyamız da elinden gelenin fazlasını yapıyor,teknik oyuncuyu geride görince rahatsız oluyorlar heralde,ya da bizim gibi savunmada kazma oyuncuya tahammülleri yok ki savunmadan top çıkaramadık mı Emre Güngörle Servetle bu iş olmaz diye yazıveriyorlar ertesi gün.

Akşamki kadroyu ben çıkaracak olsam,muhtemelen dizilişim böle olurdu.

-------------Leo-----------

Neill---E.Güngör--Servet--Balta

--------Topal---Sarp--------

------------Elano-----------

Arda--------------------Caner

-----------Keita------------

LigTV Galatasaray muhabiri Pınar Argun telefonla Futbol Gündemi'ne bağlandı. Ona göre kadromuz böyle olacakmış.

---------------Leo---------------

Barış-----Emre--Servet-----Hakan

------------Sarp--Neill-----------

Keita---------Elano---------Caner

--------------Arda---------------

Sanki kadro yerleşiminde Barış ve Neill yeri değişecek gibi. O zaman daha mantıklı olacaktır.

Alın size maç kadrosu.

---------------------Leo------------------

--Barış--------Neill---------Güngör------Balta--

--Arda------Topal----Elano----Ayhan-----Caner

---------------------Keita---------------------

4-5-1 !

Ben Barış 'ı orta saha yerine sağ bekte tercih ederim :D

Barışın sağ bekte oynaması, Leo nun forvet oynaması gibi birşey olur.:)

ee mecbursan yapacak bişey yok bi bekte hücumcu birisi olmak zorunda oda barış doğru seçim bencede . antrenmanlarda bişeyleri denemiştir zaten kafasına göre işmi yapacak.

Akşamki kadroyu ben çıkaracak olsam,muhtemelen dizilişim böle olurdu.

-------------Leo-----------

Neill---E.Güngör--Servet--Balta

--------Topal---Sarp--------

------------Elano-----------

Arda--------------------Caner

-----------Keita------------

Arda ile Keita'nın yerini değiştirsen %100 doğru kadro olacak sanırım. Çünkü Keita forvette o kadar baskıda iş yapamaz gibi geliyor bana. Onun önünün açık olması lazım. Birde Topal için bu maç son fırsatlardan birisi. Artık kendine çeki düzen vermeli ve bu maçta iyi oyun çıkaracaktır.

Barış sağ bek harbi çok saçma olur ya ben calderonda barışı sağ bek izlemek istemiyorum

Geri
Üst Alt