Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

yemin ederim dün gece rüyamda gördüm 2-3 yendik atletico madridi hatta 3 gölü Lucas Neill attı gerçek gibiydi rüyamda ağlamışım sevinçten anlatılmaz bir duygu kafayı çok taktım bu maça allah ASLANlarımıza yardım edicek alıcaz maçı hiç merak etmeyin arkadaşlar.

Kardeş bende ona yakın bir skoru gördüm rüyamda.

2-2 bitti benimki ;)

:D

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

yemin ederim dün gece rüyamda gördüm 2-3 yendik atletico madridi hatta 3 gölü Lucas Neill attı gerçek gibiydi rüyamda ağlamışım sevinçten anlatılmaz bir duygu kafayı çok taktım bu maça allah ASLANlarımıza yardım edicek alıcaz maçı hiç merak etmeyin arkadaşlar.

Yeşil ve beyaz renkleri çokmuydu rüyanda?

Arda forvet oynamasin sadece ya!

Kardeş bende ona yakın bir skoru gördüm rüyamda.

2-2 bitti benimki ;)

:D

slm arkadaslar,

ben de vallah bu gece ruyamda besiktasi son dakikada Sabrinin goluyle 2-3 yendigimizi gordum. ne tuaf demi...golu atan haftalardir sakat olan Sabri :)

neyse...insallah bu aksamki mac icin gecerli olur bu skor!.

haydi aslanlarim!!!!!!!

Kazanirsak basinin bahanesi bile hazir :rolleyes:

A.Madrid bizi ciddiye almadi onun icin kazandik

bende gecen yıl derbi öncesi görmüstüm fenere 7 tane attık maçın ilk dk lincoln gol atınca lan dedim atacaz 7 heralde :D ama olmadı çok büyük hayal kırıklıgı yaratıyor bu rüyalar bende :p

Kazanirsak basinin bahanesi bile hazir :rolleyes:

A.Madrid bizi ciddiye almadi onun icin kazandik

Sen bu basına kafayı fena halde taktın benim gibi.Kim ne diyecek diye Telegol karşısından kalkamıyorum.:mad:

Cimbomu sevmeyen ölsün.O kadar.

Yok zaten iyi takım değil ki ne şampiyonluğu var nede avrudapa bir başarısı.

Nasil iyi takim degil suanda dünyanin sayili forvetlerinden 2 tanesi onlarda ;)

Sen bu basına kafayı fena halde taktın benim gibi.Kim ne diyecek diye Telegol karşısından kalkamıyorum.:mad:

Cimbomu sevmeyen ölsün.O kadar.

Telegol degil deminden ligtv'de dediler bunlari serefsizler

Bide yayinci kurulus olacaklar :rolleyes:

Nasil iyi takim degil suanda dünyanin sayili forvetlerinden 2 tanesi onlarda ;)

Alıntı yaptığım konuya hitaben yazmıştım basının bahanesi hazır ciddiye almadı atleticeo yazar dedi arkadaş bende dedimki yok öyle yazmaz Atletico iyi takım değil ne bir ispanya şampiyonluğu var ne avrupada bir başarısı yazar dedim yanlı anladın

gelsin su maç saati artık

Telegol degil deminden ligtv'de dediler bunlari serefsizler

Bide yayinci kurulus olacaklar :rolleyes:

Bugün Spormax i seyrediyorum.İddialı gündem diye bir program var.Mehmet Özkan 'ı çok severim.Olumlu yorumlar yaptı.Yenilsek bile gol bulacağımızı söyledi.

Bora hıyarı keltoş ise Fener cimbomdan daha şanslı diye saçmalıyordu.:mad:

Önce fener sonra bizim maçımızı izlemek üzere çıkıcam kızılay'a arkadaşlarla gidicem. Umarım döndüğümde hep beraber güzel bir sonucu ve futbolumuzu konuşuyor oluruz. Birlik zamanı arkadaşları. Dua edin totem yapın demiyorum sadece inanın kalpler bir olmalı bu akşam. Umutluyum çünkü Madrid'i bilen hocamız ve o takımda oynamış Leo gibi adam bizde yani rakip analizi olumlu yönde olacaktır.

Haydi Aslanlarımız, kolay gele.

Bugün Spormax i seyrediyorum.İddialı gündem diye bir program var.Mehmet Özkan 'ı çok severim.Olumlu yorumlar yaptı.Yenilsek bile gol bulacağımızı söyledi.

Alayi serefsiz :rolleyes:

Son 3 saat 11 dakika

ordaki mehmet özkan avrupa futboluna çok hakim biri hatta kuralar çekildiginde a.madrid kapasite olarak lilleden daha iyi takım demişdi.

Geri
Üst Alt