Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

bende fener maçından sonra evden çıkıcam

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Son 3 Saat 4 dakika 54 saniye. :p

ordaki mehmet özkan avrupa futboluna çok hakim biri hatta kuralar çekildiginde a.madrid kapasite olarak lilleden daha iyi takım demişdi.

O ve bazen onun yanında orta yaşlı bir adam var.Sanıyorum Bülent Timürlennk idi.Cidden Avrupa futbolunu çok iyi bilen iki isim.Yorumları ise gerçekten çok güzel.

Ayrıca Bülent Timürlenk Atletico - GS maçını stadda izleyecekmiş.Canlı yayına bağlanıp değerlendirmeler yapacak.Aklı başında tarafsız bir adam.Onu dinlemenizi tavsiye ederim.

Ben çıkıyorum bile :)

Önce arkadaşlarla 20 kişilik bi Counter atcaz ardından kafede aşağıya incem maç için :)

Allah yardımcımız olsun..

O ve bazen onun yanında orta yaşlı bir adam var.Sanıyorum Bülent Timürlennk idi.Cidden Avrupa futbolunu çok iyi bilen iki isim.Yorumları ise gerçekten çok güzel.

Ayrıca Bülent Timürlenk Atletico - GS maçını stadda izleyecekmiş.Canlı yayına bağlanıp değerlendirmeler yapacak.Aklı başında tarafsız bir adam.Onu dinlemenizi tavsiye ederim.

aynen ingiltere ligi maçlarınıda yorumluyor o adam bazen.

181266508417.jpg

Angut'ların hepsi fark olur diyo Aguero, Forlan bir de Servet'e takmışlar kafayı ?

İnşallah Lille bunlara öyle bir koyarki sokağa çıkamaza hale gelirler. :D

Alman bi Sitede Galatasarayimiz üzerine tip tip yorumlar yaziyorlar Sinirim bozulda ya..yok Galatasaray Bugün 3-0 yenilmezse sevinsinmiste yok Galatasaray kendini ne zannediyormusda :( tövbe tövbe

yapmayın çocuklar 3 oldu gervinho

Benim Forlan ile ilgili pek endişem yok.Neill-Forlan eşleşmesi dengeli.Ama Aguero denen bücürü durdurmak için hızlı bir defans oyuncusu şart.Servet oynarsa dengesiz müdahaleler yapabilir. :(

Herneyse sabır edelim.Maç sırasında olacakları görecez.

Alman bi Sitede Galatasarayimiz üzerine tip tip yorumlar yaziyorlar Sinirim bozulda ya..yok Galatasaray Bugün 3-0 yenilmezse sevinsinmiste yok Galatasaray kendini ne zannediyormusda :( tövbe tövbe

Ben bu almanların alayından nefret ediyorum ya.:mad: Özellikle milli takım.

gervinho yedekmiş

Benim Forlan ile ilgili pek endişem yok.Neill-Forlan eşleşmesi dengeli.Ama Aguero denen bücürü durdurmak için hızlı bir defans oyuncusu şart.Servet oynarsa dengesiz müdahaleler yapabilir. :(

Herneyse sabır edelim.Maç sırasında olacakları görecez.

merak etmeyin hocada dusunuyor hem emre gungor oynayacak hem hizli hem refleksleri iyi bir oyuncu

Evet Gervinho yedek.

Geri
Üst Alt