- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |
bende fener maçından sonra evden çıkıcam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ordaki mehmet özkan avrupa futboluna çok hakim biri hatta kuralar çekildiginde a.madrid kapasite olarak lilleden daha iyi takım demişdi.
O ve bazen onun yanında orta yaşlı bir adam var.Sanıyorum Bülent Timürlennk idi.Cidden Avrupa futbolunu çok iyi bilen iki isim.Yorumları ise gerçekten çok güzel.
Ayrıca Bülent Timürlenk Atletico - GS maçını stadda izleyecekmiş.Canlı yayına bağlanıp değerlendirmeler yapacak.Aklı başında tarafsız bir adam.Onu dinlemenizi tavsiye ederim.
Alman bi Sitede Galatasarayimiz üzerine tip tip yorumlar yaziyorlar Sinirim bozulda ya..yok Galatasaray Bugün 3-0 yenilmezse sevinsinmiste yok Galatasaray kendini ne zannediyormusdatövbe tövbe
Ben bu almanların alayından nefret ediyorum ya.Özellikle milli takım.
gervinho yedekmiş
Benim Forlan ile ilgili pek endişem yok.Neill-Forlan eşleşmesi dengeli.Ama Aguero denen bücürü durdurmak için hızlı bir defans oyuncusu şart.Servet oynarsa dengesiz müdahaleler yapabilir.
Herneyse sabır edelim.Maç sırasında olacakları görecez.
gervinho yedekmiş
kaynak?
kaynak?