Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Ben biraz PES atam bari.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

hoytt kafam çok güzel akıllı olun akıllııı

bu arada maçı izleyemeyeceğim saat 22 de otobüsüm var eskişehire gidiyorum sınavlar için ama en son yine böyle bir perşembe gecesi ben yine yollardayken herta berline deplasmanda çakmıştık Baros penaltıdan atmıştı haydi aslanım ben bu filmi görmüştüm

maçı netten nerden izleyebilirim

Azeri spiker..Kral ya:D

İyice havaya girdim parçalı formamı da giydim,maç saatini bekliyorum :D

Bu Aksam Belkide Cok Kötü bir Sonuc alacagiz... Ben buna hazirlikliyim. Cünki Ümidim de yok, Inancim da yok.. Insallah yanilirim´da cok iyi skorlarla en iyi yerlere geliriz Avrupa Kupalarinda ve Ligde....

Benim söylemek istedigim. Eger bu Aksam cok Kötü bir Sonucla ayrilsakta, bircogumuzun beklemedigi bir sonucla ayrilacak olursak ki öyle gözüküyor bence suanki Sakat Futbolcular ve Form Grafigimiz nedeniyle, kimse sinirlenip Rijkard´a, Yönetime atip Tutmasin..

Unutmayin, Rijkard´i biz bu seneyi kurtarsin diye getirmedik, Önümüzdeki Yillari keyifle izlemek icin getirdik..!!!

Insallah Hayirli bir mac olur bizim adimiza..!!!

Simao oynamiyor diyollardi. Noldu o is?

Bu ilkerin dilini inşallah eşşek arısı sokarda anlatamaz maçı bugün. (İspanyada eşşek arısı varmı?):D

Bütün taraftarlarımız yarın sizden sahada gücünüzün son noktasına kadar mücadele etmenizi bekliyor. Onlar bu onur mücadelenize hazır. Peki siz bu onur mücadelesine hazırmısınız?"

Franklin Edmundo Rijkaard

Galatasaray Futbol A Takımı Antrenörü

inşaallah netten izleyebilirim izleyemezsem taklaya geldim.

Allah kahretsin bizim maçın spikeri İlker Yasin mi şimdi?Ya bu adam uğursuzzz.Bunun anlattığı hangi maçı kazanmış bir Türk takımı.Harbiden moralim bozuldu ya,nefret ediyorum bu gerizekalıdan:mad::mad::mad:

Maç saati yaklaştıkça heyecanım artıyo :) Başarılar Aslanlara.Şöyle bi 2 gol atsak 2-2 gibi bi skorla dönsek çok iyi olur.

valla maçı kahvede izliycez nede olsa pek spikerin sesini duyamayıcaz ama rovansı o anlatmasın.

Geri
Üst Alt