Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç S

iyi defans yaptık

hücum yapamadık

defansın yetmediği yerlerde de Leo Franco vardı

attığımız bir gol gerçekten çok değerliydi

keitanın çabaları ve tek başına yaptığı ataklar çok iyiydi

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç S

Bu takimi ve Rijkaardi ayakta alkisliyorum, bunca sakata ve forvet eksikligine ragmen Barcaya ilk maglubiyetini tattiran Atletico´dan böyle bir sonuc aldiklari icin.

Düsünün bir tarafinda dünyanin sayili forvetlerinden birileri, diger yanda forvetsiz bir Galatasaray.

Sami Yen de 0:0 tur icin yetiyor ama gol bulmamiz sart yoksa son dakikaya kadar büyük tehlike olur. Umarim Persembeye kadar sakatlardan iyi haber aliriz.

Saldırmamamız lazım Samiyende,ilerde top tutamıyolar

conturaatak takımı.İlkyarıdeki beşiktaş maçı gibi oynarsak rahat yeneriz:D

Madrid bize Ali Sami Yen'de gol atmak zorunda.Güzel güzel :)

Haftaya Perşembe mübarek Kandil Müslümanlıga ayrı bir bayram daha yaşatıcaz Allah ın izniyle.

bjk maçı daha önemli

bu sene en önemlisi şampiyon olabilmektir.

seneye direl cl ye gidilecek

Neredesin Junior Hıncal :D

ulan canlı yayın olmasa utanmasalar ağlıyacak ntvdekiler..

Keitaaa :D

Cok sanslıyız, tam konsantre basladık maça ve hayatta maç kurtarmayan Leo cok onemli goller cıkardı. Yoktan bir gol bulduk. Rijkaard olmadık degisikler yaptı. G.Saray buna ragmen 1-1 gibi skor aldıysa, sukredelim.

Gio sahada var mıydı? Hatalarına ragmen en azından oyunun içinde olan Caner, Gio'dan iyidir. F.Terim'in damadı Tamas'tan sonra Rijkaard'ın damadı Gio'ya bakalım ne kadar katlanacagız?

1-1'e ragmen tur için işimiz hala zor. ASY'de cok kolay gol yiyoruz. Bu da en az 2 gol atmamız gerekecek anlamına gelir. Bu oyunla zor ama gunluk performanslarla belki kurtarabiliriz.

Gol yiyene kadar güzel oynadık....

Canerin hatasından gol yedik ve biraz düştük son 15 dk toparlandık bastırdık ama gol gelmedi. İkinci Yarı Leo Franconun güzel kurtarışlarıyla ve kalecinin sakatlanmasıyla oyun bize döndü....

Rjkaarda bayılırım bence diyorum oyunu iyi okudu...

10 kişi oynamak zorunda kalsakta Caneri çıkarması benim gorusume göre iyi oldu

Elano - Ayhan degişikliği güzeldi ve Arda Barış yerinde bir tecihti

Kazaanabilecegimiz bir maçtı Berabere bitti güzel oldu

Kazanabilecegimiz diyince yanlıs anlasılmasın adamlarında güzel posizyonları var ama bizde iyiydik...

beyler özet felan çıktımı malum izleyemedim :9

kötü futbol iyi sonuç maçın özeti bu. biraz toparlanmamız lazım havaya girmemek gerek. alisamiyendeki maçta umarım daha güzel bir galatasaray izleriz

Gol yüzünden çıktıysa kesinlikle öyledir.

Rijkaard ı yüzde yüz destekliyorum, böyle laubali oynayan her topçu çıkmalıdır, hele 20li yaşların başlarındaki bir oyuncu böyle laubali oynayamaz

arkadaşlar star bu gece bizim maçı verecekmi tekrarını.

Sergen=Forlan çok kötü oynadı,Atletiko kötü oynadı.Sergen efendi ispanyol gazetecımısın nesin sanane sövdürüceksin kendine bana akşam akşam....

Angutlardan yorumlara bakın

"Arkadaslar halı samiyen stadında cincona karsı oynayacak atletico madrid

herhangı bır seyırcı destegı etkılıyemez yanı madrıdi

ve cıncon en az 2 tane yer burda dıyorum sıze

yani skor matematıksel olarak avantaj gozukebılır ama cinconun durumunda sayılmaz bence

bizim 2-1 1-1 e gore kat kat avantajdır

tabi futbolumuzu duzeltebılırsek"

buna hahahahaha diye gülürüm

kötü futbol iyi sonuç maçın özeti bu. biraz toparlanmamız lazım havaya girmemek gerek. alisamiyendeki maçta umarım daha güzel bir galatasaray izleriz

Bu maç hücum oynamadık, kontrollü futbolu tercih ettik ve istediğimizi aldık. Ali Sami Yen'de böyle olmasının imkanı yok. Çok güzel, bol gollü bir karşılaşma olacak...

Caner çıkarken bi tepki mi gösterdi ben kaçırmışım orayı

Geri
Üst Alt