Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç S

Neill ve Keita'nın performansları maçı bu noktaya getirdi kewelll ve baros yokluğunda çok iyi bir skor bu.

antuda 85 milyon euroluk lille karşısında alınan 2-1 lik yenilgi daha avantajlı bir skormuş bizimkinden antuya baktıkça popomla gülüyorum. Neden gerçekleri söylemekten çekiniyorlar ki :D

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç S

Cok sanslıyız, tam konsantre basladık maça ve hayatta maç kurtarmayan Leo cok onemli goller cıkardı. Yoktan bir gol bulduk. Rijkaard olmadık degisikler yaptı. G.Saray buna ragmen 1-1 gibi skor aldıysa, sukredelim.

Gio sahada var mıydı? Hatalarına ragmen en azından oyunun içinde olan Caner, Gio'dan iyidir. F.Terim'in damadı Tamas'tan sonra Rijkaard'ın damadı Gio'ya bakalım ne kadar katlanacagız?

senin damat dediğin adam daha 20 yaşında, aydına nasıl sabrettiysen öyle sabredeceksin

bende demın gırdım baktım bu mesajı gorunce kapattım hemen forumu gercekten alayı ezık

2i8ymfl.jpg

:005: :005: :005: :005: :005: :005: :005:

Bu maç hücum oynamadık, kontrollü futbolu tercih ettik ve istediğimizi aldık. Ali Sami Yen'de böyle olmasının imkanı yok. Çok güzel, bol gollü bir karşılaşma olacak...

Hacı gözünü seviyim çok gol olmasın az olsun öz olsun...:D

Neill+Keita

Harbi kral adamlar :)

m7yzcm.jpg

bu adamı ayakta alkışlıyorum...teşekkürler neill

Rijkaard ı yüzde yüz destekliyorum, böyle laubali oynayan her topçu çıkmalıdır, hele 20li yaşların başlarındaki bir oyuncu böyle laubali oynayamaz

Dos Santos'un Caner'den bir artısını gördünüz mü geldiğinden beri? Kötü oynarsa çıkarırsın ama tek pozisyon için çıkartmak hatadır.Tabii bir sakatlık falan yaşadıysa bilemem.Servet ve Mehmet de çok pas hatası yapıyor.Hatta ilk yarıda da yaptılar,o zaman onlar da çıksın oyundan.

Fener'liler çıl:Ddırıyor Daum'dan da Guiza'dan da bıkmışlar:D

Sergen : Galatasaray için tehlike çanları çalıyor.

Eyvah ne yapsak acaba. :D

Görende 5-0 yenildik sanıcak hayret birşey ya.

graz maçını çıkar yenilgimiz yok avrupada,boşuna demiyoruz avrupa fatihi diye .o maçta da yedek ağırlıklı takım çıkarmıştık ve rehavet vardı üzerimizde

Ah bu maço Ömer Üründül anlatmalıydı :D keyita vurdu golü yedik malesef :D

Angutlardan yorumlara bakın

"Arkadaslar halı samiyen stadında cincona karsı oynayacak atletico madrid

herhangı bır seyırcı destegı etkılıyemez yanı madrıdi

ve cıncon en az 2 tane yer burda dıyorum sıze

yani skor matematıksel olarak avantaj gozukebılır ama cinconun durumunda sayılmaz bence

bizim 2-1 1-1 e gore kat kat avantajdır

tabi futbolumuzu duzeltebılırsek"

buna hahahahaha diye gülürüm

Lille bugün feneri resmen ezdi ya nasıl 2-1 kaybetmişler avantajlı skor diyorlar anasını ağlattılar fenerin,Lille'nin oyuncuları inanılmaz hızlı ve pasları fena değil...

fener sadece 2 pozisyona girdi Guizayla zaten kazma olduğu için Guiza atamayacağını biliyordum direk..

4-5 yeriz diyenler bir kez daha Galatasaray'ı tanımışlardır..

Izdırabın bitmedi madrit sadece dokundurduk azıcık, ASY'de gömecez sizi çimlere Allahın izniyle.

Tek eksiğimiz forvetimizin olmaması bence, Baroş gelince herşey düzelecek İnşAllah.

Geri
Üst Alt