Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç S

Arda'nin golde payi buyuktu.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç S

Off rövanş çok zevkli maç olcak ya :)

Biletler ne zaman satışa çıkar acaba rövanşta Sami Yen'de olmalıyım .

gözümle gördüm maçı izledim, heyecanlanma lüksü yok, heyecanlanmayan oynar onun yerine o zaman.

canerin ilk geldiği günleri bilmem hatırlarmısın, ilk 6 ay ayakta duramıyordu...???

dos santos 20 gündür istanbulda

Dostum abartma istesen

caner sezonun basında transfer edildi

son 3-4 mactır en iyi oyunculardan caner

ne 6 ay ayakta duramamasından bahsediyorsun

herkes macı seyretti caner laubali filan dildi

topla çıkarken bir pas hatası yaptı

ve bu hatasını örtbas etmek için hırs yapıp kontrolünü kaybetti

gidip olmadık yerde Reyes'e faul yaptı

olay bundan ibaret

Bügün en büyük şansımız Madridin kalecesinin sakatlanmasıydı. Tabi kimse istemez kimsenin sakatlanmasını ama maçın döndüğü nokaydı. Arkadaş nasıl bir kaleci o öyle çelimsizde:D

Bu arada Mehmet Topal'ı nedense son iki maçtır çok beğeniyorum. Ama Sarp son iki maçta döküldü bir dengeyi kuramadık.

Takim jenerasyon calismalari yapiyormus Vicente Calderónda:)

Bu geceyi orda gecirip sabah Istanbul'a doneceklermis.

Hakem Rus'tu.Bizim Hakan BALTA'yı görünce Baltacı Mehmet Paşa'yı mı hatırladı ne...Bu kadar mı oyun durdurulur ya..Yardımcılarda aynı..

Afedersiniz ama bu Antu kadar angut bir platform yok. Adamlar maçta; PKK lehine tezahuratlar yapmış, Türklere küfür etmiş sen gidip onların yenmesi için saçma salak yazılar yazıyorsun. Bırak Allah aşkına, hepsinin psikolojik sorunu var.

Dostum abartma istesen

caner sezonun basında transfer edildi

son 3-4 mactır en iyi oyunculardan caner

ne 6 ay ayakta duramamasından bahsediyorsun

herkes macı seyretti caner laubali filan dildi

topla çıkarken bir pas hatası yaptı

ve bu hatasını örtbas etmek için hırs yapıp kontrolünü kaybetti

gidip olmadık yerde Reyes'e faul yaptı

olay bundan ibaret

abartma mı? caner ilk yarı top mu oynadı? takıma alışmak için bir süre vermek gerek topçulara caner de 6 ayda alışabildi, sezonun 2. yarısına iyi başladı..

canere nasıl ilk 6 ay rezalet oynamasına ragmen sabrettiyseniz dos santosa da en az bir 6 ay verin bakalım sonra ne oluyor

Maçı izleyememiştim , fakat şimdi golleri izledim de güzel gol atmıslar ama 90'a girmiş :)

Caner 1 hata yaptı diye çıktı yerine Giovanni girdi.

Bu arada Elano'yu çok beğendim..Hep böyle saldırgan olsun, tekme atsın ama kart görmesin..:D

abartma mı? caner ilk yarı top mu oynadı? takıma alışmak için bir süre vermek gerek topçulara caner de 6 ayda alışabildi, sezonun 2. yarısına iyi başladı..

canere nasıl ilk 6 ay rezalet oynamasına ragmen sabrettiyseniz dos santosa da en az bir 6 ay verin bakalım sonra ne oluyor

tamam söylerim rijkaard'a verir...

Türk kanallarında senelerdir ağız tadıyla bir GS maçı izleyemeyeceğiz ercan taner nerde bunlar nerde

Bügün en büyük şansımız Madridin kalecesinin sakatlanmasıydı. Tabi kimse istemez kimsenin sakatlanmasını ama maçın döndüğü nokaydı. Arkadaş nasıl bir kaleci o öyle çelimsizde:D

Kalecileri De Gea'nın sakatlığı ciddi miydi :confused:

Madrid'in kalecisi süperdi.

Geri
Üst Alt