Gökhan Sakarya
10 Numara!
- 9 Temmuz 2009
- 14.322
- 0
- 1.361
Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç S
Aslanım Keita ya dönüşü muhteşem oldu
Aslanım Keita ya dönüşü muhteşem oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söylemeye gerek yok , veriyor zaten. Berk de doğru söylüyor , alışsın şu adam takıma hepiniz özür diliyiceksiniz bu adamdan.

Türk kanallarında senelerdir ağız tadıyla bir GS maçı izleyemeyeceğiz ercan taner nerde bunlar nerde
Bana mı öyle geldi... Elano aslında 100% bi sari kart alması lazımdı. Ne tekmeler ne fouler![]()
Bana mı öyle geldi... Elano aslında 100% bi sari kart alması lazımdı. Ne tekmeler ne fouler![]()
Dostum abartma istesen
caner sezonun basında transfer edildi
son 3-4 mactır en iyi oyunculardan caner
ne 6 ay ayakta duramamasından bahsediyorsun
herkes macı seyretti caner laubali filan dildi
topla çıkarken bir pas hatası yaptı
ve bu hatasını örtbas etmek için hırs yapıp kontrolünü kaybetti
gidip olmadık yerde Reyes'e faul yaptı
olay bundan ibaret
iyi oynamadık ama sonuç avantajlı tamam ama böyle oynarsak çok zor işimiz
bırak renkdaş, söyleyeyim rijkaarda versin falan diyen adamla futbol mu tartışılır...
saçma ve komik
aynı adam muhtemelen elanoya da bundan 3 4 ay önce topçu falan değildir diyordur, şimdi elleri patlarcasına alkışlar ama..
iyi oynamadık ama sonuç avantajlı tamam ama böyle oynarsak çok zor işimiz
Gs iyi oynadı Atletico madrid kötü takım falan filan demeden sadece gözüme gelen iki sahneyi söylücem..
Dk 90+1 Yer Fransa Skor Lille 2-1 Fenerbahçe.. Kendi sahamızda zaman geçiriyoruz.. Ve bi değişiklik çıkan oyuncu Alex giren oyuncu Selçuk..
Dk 90+4 Yer İspanya Skor Atletico 1-1 Gs.. Gs serbest vuruş kullanıyor.. Ceza sahasında Atleticoludan çok Gsli var.. Stoperler Neill ve Servette girmiş..
Anlaşılan o ki Avrupaya önem vermiyoruz...

tartışamazsın.

Söylemeye gerek yok , veriyor zaten. Berk de doğru söylüyor , alışsın şu adam takıma hepiniz özür diliyiceksiniz bu adamdan.