Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.703
- 12.867
- 2.868
Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç S
eyvallah
kralsın![]()
eyvallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kralsın![]()
Niye Dos Santos'a laf eden mi var ???
aman be bıktım mızmızlıgınızdan
Arkadaslar! Caner'le sizmi her gün zaman geçiriyorsunuz yoksa Rijkaard'mi?
Belkide Rijkaard biliyor. "Caner böyle gol'e sebep olduktan sonra moralmen çöküyor ve sadece daha fazla hata yapar" diye.. Ve dos Santos bu tür hatalari yapmaz. Zaten 'takimizin artilari ve eksileri' bölümünde belirtmistim. Caner'in en büyük eksigi kolay pas yapmamasi. Her zaman uzun pas vermeye çalismasi..
Haa.. Gio dogru tercihmi degistireceksen? Baska kimi koyacaksin sol kanada? onu bir anlatinda bilelim
Giovani fena oynamamış ya özeti izliyordum ceza sahası civarında etkili oyuncu skoru değiştirebilecek kapasitesi var
iyi oynadık diyen varsa çıksın karşıma bir de mızmızlık falan konuşurken akıllı ol evlat
Eleştirmeyi erdem sananlardansın, böle hayatın boyunca mutlu olamazsın. Forvetsiz bir takım Vicente Calderon'da daha 5 gün önce Barça'yı yenen, dengesiz ama bir okadar tehlikeli ve kaliteli bir Atletico Madrid'le 1-1 berabere kalıyor, pozisyonlar vermesine ragmen 3-4 tane çok net pozisyonu yakalıyorsa ben buna iyi oynadık derim. Daha fazlasını istiyorsan GS'yi bırak, ManU inter yada chelseayi falan tut.