Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç S

herkes canerin hatası yüzünden çıktığını söylüyor ama doğru bu değişiklik seyiri değiştirdi giovanni farkettirmesede rakip defansı bozdu keita'ya alan açtı.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç S

1 hafta önce barca yi yenen madrid deplasmanına forvetsiz gittik ve avantajlı skorla döndükmü? Evet döndük.

Gerisi traş

Mustafa Sarp'a ne oldu böyle ya bu adam böyle değildi Bjk maçında toplaması lazım kendini

Turu kaleci farkıyla geçeceğiz deselerdi maçtan önce gülerdim ama iş oraya doğru gidiyor.

öyle çok zevksiz bir karşılaşma oldu. ilerde top tutamadık geriye yaslandık komik bir gol yedik tatsız tuzsuz bir maçtı anlaşılan bir forvet olmadan bu iş yürümeyecek. ama yine avantajlıyız cok şükür.

Bu gece yüzümüz güldü,inşaallah haftaya da maç sonunda güleriz:)

GsTv de Rijkaard'i elestirir oldu artik.

Arkadaslar! Caner'le sizmi her gün zaman geçiriyorsunuz yoksa Rijkaard'mi?

Belkide Rijkaard biliyor. "Caner böyle gol'e sebep olduktan sonra moralmen çöküyor ve sadece daha fazla hata yapar" diye.. Ve dos Santos bu tür hatalari yapmaz. Zaten 'takimizin artilari ve eksileri' bölümünde belirtmistim. Caner'in en büyük eksigi kolay pas yapmamasi. Her zaman uzun pas vermeye çalismasi..

Haa.. Gio dogru tercihmi degistireceksen? Baska kimi koyacaksin sol kanada? onu bir anlatinda bilelim

Giovani fena oynamamış ya özeti izliyordum ceza sahası civarında etkili oyuncu skoru değiştirebilecek kapasitesi var

Arkadaslar! Caner'le sizmi her gün zaman geçiriyorsunuz yoksa Rijkaard'mi?

Belkide Rijkaard biliyor. "Caner böyle gol'e sebep olduktan sonra moralmen çöküyor ve sadece daha fazla hata yapar" diye.. Ve dos Santos bu tür hatalari yapmaz. Zaten 'takimizin artilari ve eksileri' bölümünde belirtmistim. Caner'in en büyük eksigi kolay pas yapmamasi. Her zaman uzun pas vermeye çalismasi..

Haa.. Gio dogru tercihmi degistireceksen? Baska kimi koyacaksin sol kanada? onu bir anlatinda bilelim

açıkcası caner çoğu zaman önündeki adama pas vermeyip çalım atmaya çalışıyor bu da benim sinirlerimi bozuyor, tıpkı bugün ardaya birkaç kez vermeyişi gibi, bir çözüm bulunmalı buna.. basit oynasa çok daha iyi bir topçu olacak haberi yok..

jo nun bejeke macında oynama ihtimali var mı? yarın yani cuma ve cumartesi günki idmanlara katılırsa acaba oyna mı

Forlan, Aguero, 4-5 gol yeriz, fark olur :D

iyi oynadık diyen varsa çıksın karşıma bir de mızmızlık falan konuşurken akıllı ol evlat

Eleştirmeyi erdem sananlardansın, böle hayatın boyunca mutlu olamazsın. Forvetsiz bir takım Vicente Calderon'da daha 5 gün önce Barça'yı yenen, dengesiz ama bir okadar tehlikeli ve kaliteli bir Atletico Madrid'le 1-1 berabere kalıyor, pozisyonlar vermesine ragmen 3-4 tane çok net pozisyonu yakalıyorsa ben buna iyi oynadık derim. Daha fazlasını istiyorsan GS'yi bırak, ManU inter yada chelseayi falan tut.

Alınabilecek en iyi skoru aldık bir galibiyetlede dönebilirdik ama kısmet değilmiş. Savunma olarak iyiydik ama topla oynamada yine eksiklerimiz vardı. Beraberliğe yatılan bir maçta bu göze çarpmayabilir ama kazanmamız gerektiğinde tökezlemeyiz umarım.

Servet'in oynamasına şaşırdım. Fena değildi ama yine kendine has saçmalamalarına dönüş yaptı arada. Neill'a ise helal olsun demekten başka yapacak bişiy yok. Forlan'ı sahadan sildi resmen. Mehmet Topal savunma olarak yine görevini yaptı. topla oynama ve paslaşma olarak ise herzamanki gibiydi. Mustafa Sarp ise çıldırtmaya devam etti. Bomboş pozisyonda vurduğu kafa, her ceza sahasına girişinde yaptıkları ile sabrımızı zorladı. Arda ile Elana görevlerini gayet iyi yerine getirdiler.

Caner'in hatalası yüzünden çıkarılıp dos santosun alınması ise yanlıştı bence. Çünkü santos'un tek olumlu hareketini göremedik herzamanki gibi. Caner sorumluluk alsın hata yapsın günah keçisi olsun. dos santos etliye sütlüye karışmadan sol kanatta takılsın. ne ala memleket.

Keita da ermana kapağı taktı ya dahada bişey söylememe gerek yok. İzlediğim yerde herkes "erman bu da sana girsin" dedi :). O bile yeterliydi yani :).

İkinci maç işimiz zor ama hala. Beraberliğe yatışta iyiydik de bakalım iş kazanmaya geldimi santraforsuz neler yapacağız?. Umarım ikinci bir Hamburg faciası daha yaşamayız çünkü akıl sağlığım bunu kaldırmaz :(.

Hollandalı teknik adam, Caner'i erken oyundan almasını ise "Maça kötü başladı. Top kayıpları fazlaydı. Performansından genelde memnunum ama hataları devam edince tercih hakkımı onu değiştirmekten yana kullandım. Ama bu diğer maçlarda ilk 11'de çıkmayacak anlamına gelmez"

Eleştirmeyi erdem sananlardansın, böle hayatın boyunca mutlu olamazsın. Forvetsiz bir takım Vicente Calderon'da daha 5 gün önce Barça'yı yenen, dengesiz ama bir okadar tehlikeli ve kaliteli bir Atletico Madrid'le 1-1 berabere kalıyor, pozisyonlar vermesine ragmen 3-4 tane çok net pozisyonu yakalıyorsa ben buna iyi oynadık derim. Daha fazlasını istiyorsan GS'yi bırak, ManU inter yada chelseayi falan tut.

ben her deplasman macını 1-1 bitirmeye razıyım

iyi oyun filan hiç umurumda değil

Geri
Üst Alt