Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | LOSC Lille 2-1 Fenerbahçe | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | LOSC Lille - Fenerbahçe | 18 Şubat | 20.00 | Star

zenci değillerse sorun yok oynamayablirler :D

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | OSC Lille - Fenerbahçe | 18 Şubat | 20.00 | Star T

Daum Lille'in "su an" Fransa'nin en iyi takimi oldugunu soylemis - son 10 macinda ligde 25 puanla lider olan , bu surecte 28 gol atip 8 gol yiyen (ki en cok gol atan ikinci takim 18 gol'de kalmis) bir takim hakkinda yapilan bu yorumun nesi garibine gitti merak ediyorum.

ama bizde klasiktir - marseille ligde 14. olsa da lille'den daha iyidir, ya da atletico madrid burda baska bir arkadasin dedigi gibi kendi liginde osasuna, getafe, mallorca gibi takimlarin gerisindeyken bile lille'den "kat kat" ustun bir takimdir.

ikinci paragrafa ne diyecegimi sasirdim gercekten - kandirikci fener?

sheriff gibi bir deplasmandan 1 puan almak büyük bir başarı'dır diyen hocanın bu lafına hakikatten çok doğru söz söylemiş,analiz budur dememi bekleme ..

diğer konuya gelirsek ;

ilgilenmiyoruz dedikleri adamı alan alan yada ilgilendikleri fakat alamadıkları adamı daha sonra transfer edemeyince resmi siteden biz onunla ilgilenmiyoruz diye yalan dolan bilgiler veren kulüp Galatasaray değildir,bilgilerinize ...

Yada son örneği 2. başkan'ın ; en büyüğünü biz alacaz ! :asd:

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | LOSC Lille - Fenerbahçe | 18 Şubat | 20.00 | Star

Ben daha öncede yazdım ama fener bizden tur adına daha şanslı gibi. Lille'in tecrübe eksikliği ve ligi daha çok önemsemesi gibi sebebler. Birde Maça ağırlığını koycak adam sayıları bir A.MAdrid kadar değil.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | OSC Lille - Fenerbahçe | 18 Şubat | 20.00 | Star T

sheriff gibi bir deplasmandan 1 puan almak büyük bir başarı'dır diyen hocanın bu lafına hakikatten çok doğru söz söylemiş,analiz budur dememi bekleme ..

diğer konuya gelirsek ;

ilgilenmiyoruz dedikleri adamı alan alan yada ilgilendikleri fakat alamadıkları adamı daha sonra transfer edemeyince resmi siteden biz onunla ilgilenmiyoruz diye yalan dolan bilgiler veren kulüp Galatasaray değildir,bilgilerinize ...

Yada son örneği 2. başkan'ın ; en büyüğünü biz alacaz ! :asd:

senden birsey bekledigim yok, sadece yaptigin yorumun bir anlam icermedigini belirttim. galatasaray soyle yapar, soyle eder hic demedim.

rüyamda kereste guiza 2 gol atıyor, fnr de 3-0 yeniyordu:(

tabi her rüya gibi bu da tersine çıkar ki guizanın bir maçta 2 gol atabilecek seviyeye geldiğine inanmak bile deliliktir. her neyse türk futbolu için güzel bir gece olmasını diliyorum ama azize üzülsün istiyorum

haydi lille lille lille li :P

news_manset_resim_kg_fb_lille_manset01.jpg

Kanarya Fransa semalarında

UEFA Avrupa Ligi'nde grubundan lider olarak 2. Tur'a çıkan temsilcimiz Fenerbahçe, Fransa'da zorlu Lille virajını da kayıpsız atlatarak yoluna devam etmek istiyor.

Teknik direktör Christoph Daum, maç öncesi düzenlediği basın toplantısında, rakibin ne kadar güçlü olduğunun önemli olmadığını ve yalnızca Fenerbahçe'nin gücünü göstererek kazanmak için sahaya çıkacaklarını söylemişti. Oyuuncularını da bu yönde uyaran Alman hoca, zorlu deplasmandan en iyi skorla dönmenin hesaplarını bitirdi.

Öte yandan sakatlıkları bulunan Emre, Lugano ve Cristian Baroni’den de iyi haberler geldi. Sakatlığı bulunan bu üç oyuncu, Fransa'ya götürülürken bu akşam da savunma ve orta sahadaki eksiklerin giderileceği bekleniyor. Bu arada F.Bahçe'nin iki yıldızı Santos ve Lugano sarı kart sınırında bulunuyor. İki oyuncu, kart görmeleri halinde rövanş maçında forma giyemeyecek.

Lille Metropole Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Mücadelede İspanyol hakem Iturralde Gonzalez düdük çalacak.

LİLLE - FENERBAHÇE

STAT: Metropole

SAAT: 20.00

HAKEM: Iturralde Gonzalez

LILLE: Landreau, Beria, Rami, Debuchy, Balmont , Mavuba, Cabaye, Hazard, Obraniak, Frau, Gervinho

TEKNİK DİREKTÖR: Rudi Garcia

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano (Önder), Bilica, Santos, Mehmet Topuz, Cristian, Emre (Selçuk), Özer, Alex, Güiza

TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

Lugano oynarsa, Fener kaybetmez bana göre.

Ntv Sporda ki ''1-0-2'' programında Cristian ve Emre oynayamayacak diyor.Eğer ikiside oynamıyorsa Fener bitmiş demektir.

lille 3-0 alır temiz;)

Hop Tek Hop Tek oynayalım,

Bir Fener'i bir Volkan'ı ........

Zencibastıyla uşaklar,

Hep beraber çoşalım.

Haydi Volkan eller havaya, gün senin günün öyle gazeteci tehdit etmeye benzemez. Sıkıysa kalksın bir tarafların.

Sonuçta bir Türk takımıdır Fenerbahçe.O yüzden bu maçta Fenerbahçe'yi destekliyorum.Bir yönetici olarak değil bir vatandaş olarak diyorumki ; Arkadaşlar ne kadar holigan olursak olalım, öz benliğimizi kaybetmeyelim.Biz de Türküz, Fenerbahçe'de.

Hop Tek Hop Tek oynayalım,

Bir Fener'i bir Volkan'ı ........

Zencibastıyla uşaklar,

Hep beraber çoşalım.

Haydi Volkan eller havaya, gün senin günün öyle gazeteci tehdit etmeye benzemez. Sıkıysa kalksın bir tarafların.

Lan güldürdün beni offiste. Is arkadaslarim bana böööyle bakiyor :D

Lille, duran toplardan çok gol yiyen bir takım Fenerbahçe bu şekilde bir gol bulabilir.

Lugano oynarsa Lille'nin kazanması zor bence..

Ama turu geçen taraf Lille olur bence..

Bu akşam iş stoperlerde bitiyor , özelliklede Lillenin ortadan geldiğini düşünürsek Bilica ile Lugano gününde olursa ordan bir beraberlikle ayrılabiliriz

Lille'deki Balmont'u dikkat ile izlemenizi tavsiye ediyorum. Stil olarak ayni Ernst'e benziyor. Orta sahayi toparliyan isim. Pek tabiki gozler Gervinho uzerinde olacak, Fener defansinin onu tutabilecegini pek mumkun bulmuyorum. Ki Gervinho'nun yani sira Fener defansina bir bela olabilecek oyuncu daha var Eden Hazard. Iki oyuncuda cok hizli ve aralara iyi kacabilen oyuncular. Fransa ligi bana zevk veren bir lig. En son Lille takimin macini izlemistim, ikinci yarisina yetisebildim ve Lille bana zevk veren bir futbol oynadi. Lille takiminin bana gore bugun avantajli bir skor bulabilecegini dusunuyorum.

senden birsey bekledigim yok, sadece yaptigin yorumun bir anlam icermedigini belirttim. galatasaray soyle yapar, soyle eder hic demedim.

o zaman yorumu okursun beğenmezsin dile getirmene gerek yok.Bir fenerliden gerçekten çok doğru bir yaklaşım denmesini beklemiyorum !

Sonuçta bir Türk takımıdır Fenerbahçe.O yüzden bu maçta Fenerbahçe'yi destekliyorum.Bir yönetici olarak değil bir vatandaş olarak diyorumki ; Arkadaşlar ne kadar holigan olursak olalım, öz benliğimizi kaybetmeyelim.Biz de Türküz, Fenerbahçe'de.

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Geri
Üst Alt