Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - Atlético Madrid | 25 Şubat | 20.00 |
Ben ilk maçtaki avantajlı skora rağmen bu turu geçmenin biraz zor olduğunu düşünüyorum. Tabi hücumda Caner, Keita, Arda aynı anda yüksek performans sergiler Elano'da formunu sürdürürse bir şansımız olur.
2-1 yenilecekmişiz gibi geliyor. Bu maç ilk maç kadar gol kaçırmaz Atletico'lu oyuncular. Çünkü konsantrasyonları yüksek olacak. Duran toplardan neredeyse her maç gol yediğimiz düşünülürse turu geçebilmemiz için en az 2 gol lazım. Forvetteki sıkıntı nedeniyle kolay kolay bu sayıya ulaşabileceğimizi düşünmüyorum.
Eğer Orta 3 lümüz çok iyi oynarsa bir şansımız olabilir. Galatasaray'a transferinden beri Emre Güngör'ün bu takımın defansına yazılacak ilk isim olduğunu düşünmeme rağmen bu maç Servet mutlaka oynamalı. Çünkü topa en iyi müdahale yapan adam o. Ayrıca hava toplarında en etkili oyuncumuz da o.
İşin kötü yanı Atletico Madrid'in cesur oynama hakkı var. Çünkü atmak zorunda oldukları 1 gol onlara turun kapısını büyük ihtimalle aralayacakken bizden yiyecekleri 1 gol 2 gol atmalarını gerektirmeyecek. Maçı uzatmaya götürmelerine sebep olacak.
Maçın penaltılara kalması da ihtimal dahilinde.