Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - Atlético Madrid | 25 Şubat | 20.00 |

Dün digital dekoderde Inter-Chelsea maçının 20. dakikasından şifrelendi.Ben de anten kablosu sayesinde izledim.

Ne olur ne olmaz.Bir kahveye git derim.:2_thumbs_up_-_anima

Yav bu maçıda kahvede izlersem tüküreyim böle şansa ben..

EN iyisi gideyim tamirci bulayım yada belki bi tanesi yapamaz bi kaç tane tamirci çağırayım :D:D

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - Atlético Madrid | 25 Şubat | 20.00 |

inş futbol şansıda yanımızda olur zafer gecesi olur başarılar galatasarayım.

Yav bu maçıda kahvede izlersem tüküreyim böle şansa ben..

EN iyisi gideyim tamirci bulayım yada belki bi tanesi yapamaz bi kaç tane tamirci çağırayım :D:D

Valla kardeş Star bu tamircileri erken çağır. :D

DOGAN TV D SMART STAR TV herneyseniz beter olun ulan :mad:

Bu misafir tribün bize ayrildi simdi, peki o koruma için orda duran aglar ordan kalkicakmi?

Oyuncuların motivasyonu beni rahat ettiriyor,ben Bursa deplasmanından daha çok çekinirdim emin olun :)

İş motive olmakta bitiyor,bu maçların havasını çok tenefüs ettik biz,relax olmamız gerek.

5 buçuk saat kaldı.

Aslında o değil.Hoca 0-0 a yatacak bir taktik kurar diye korkuyorum.

Öyle olursa b... yeriz.Demedi demeyin.:(

bence ilk maçtaki kontrolü futbolumuza devam ederiz ve golü keitanın kontralarıyla ararız gibime geliyor.hücum etsekde bu kontrollü olur yani hürra diye etmeyiz sanmam.çünkü atılmadan yenicek bir golün bedeli ağır olur,ki işi buraya getireceğimizi düşünmüyorum.inşallah.

Rijkaard mı 0-0 a yatacak :confused:

Sanmıyorum.

Kardeş geçen Atletico maçında 6-4-0 gibi bir taktikle çıkmıştık.İki stoper önüne iki önliberö.

Dün de Atletico kontra takımı diye bir açıklama yapmış.Defansif oynarsak ben biteriz diyorum.5-4 olsun bizim olsun anlayışıyla çıkmalıyız.Total futbol gerekmez total skor ile yenmeliyiz.:D

maçı hangi spikerin anlatacagı kesin olarak belli oldumu?

Ayrıca biz Galatasarayız gittiğimiz her yerde saldırmalıyız.

Kanımızda Aslan var.

Genlerimizde Avrupa.

Maçı Sabri Ugan&İlker Yasin anlatıcak

Sabri Ugan anlaticak benim bildigim..

İlker Yasin yorumcu ne fark eder ki.Bu adamdan nefret ediyorum ya.Geçenlerde Baros 'un sakatlığına trajikomik diyen adam değil mi bu ne işi var bizim maçta gitsin tuttuğu takımın maçını yorumlasın. :mad:

Doğan TV D-smart STAR TV her ne b.... nız beter olun. :mad:

Geri
Üst Alt