Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - Atlético Madrid | 25 Şubat | 20.00 |

Eski açık full Galatasaray olacak.

Rakip takım taraftarı çok az olduğu için başka yere alınacak. :)

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - Atlético Madrid | 25 Şubat | 20.00 |

Eh ufaktan yola çıkalım bakalım , umarım turu atlamış olarak döneriz :f50:

Forumda maç havası yok yahu. Hadi hareketlenin biraz :) Oooo Cİm bom bom! :f50:

Heyecandan birşey yazamıyorum ki . Şu an hiç birşey yazasım gelmiyor heyecandan.

heycan artıryor mu ne

Sitresden foruma yazasın gelmiyor :o

Üzerimde hem heyecan,hemde büyük bi moral bozukluğu var bende oyüzden yazmıyorum herhalde.Dolanıp duruyorum öyle :(:).

çok durgunum cimbomum hareketlendir beni...:(

Stad kapıları kaçta açılacak, bilen var mı?

Arkadaşlar takımımızın arkasında olalım elensek bile.Unutmayalım ki bu takımın asıl hedefi şampiyonlar ligine katılmak ve Ligi kazanmaktır. Takımmımızın futbolu bir iki maç dışında sezon başından beri beni tatmin etmedi takımımıza yakışmayan birkaç futbolcu yüzünden, fakat iyi yolda ilerliyoruz.Sakatların da iyileşmesiyle kimse bizi durduramayacak buna inanıyorum. Bugün de maçı kazanacağımıza gönülden inanıyorum.

Ali Sami Yen forumundaki maç konusuna yazdığımı buraya da kopyalıyorum.

Bir çeşit topluluk Galatasaray.Taraftarıyla,oyuncuları,yönetimi,tekni k ekibi,top toplayananına kadar giden bir topluluk.İçinde sınıflar da bulunduran bir topluluk bu,bir camia.Türkiye sınırları içinde uluslararasın başarı dendiğinde ilk sıraya yazılabilicek bir camia hemde.Sadece fubol olarak da değil,bir çok branşında böyle bu.Deniyor ya Türkiye'dir Galatasaray,boşuna denmiyor.Kaynağı müzesinde o sözcük öbeğinin.Bir de hafta içinde açıklamalar yapanlar oluyor aynı ülkede.Oynadıkları çeyrek final mücadelelerini kupa niyetine sayıyorlar,işe materyalist yaklaşmıyorlar bir bakıma,yani boş müzeleri bile onları atıp-tutmaktan esirgemiyor.

Bir de Galatasaray yönetici profili var.Her zaman tutarlı.Elde olmayanın dışına hiç çıkmayan yapıda.Taraftarı'da öyle Galatasaray'ın her zaman bir gerçeğin peşinde.Hayalcilik yapmayan,eldeki verileri denklem eşitliklerine sokarcasına inceleyip konuşan bir yapı bu.Bu yapılarından bir fikri oluştu Galatasaray taraftarının son bir haftada."Yenilgi" fikri bu.Israrla maçın kaybına odaklanan şekle soktu kendini.Inancını yitirir oldu,hatta ve hatta bilinç altına kadar işledi bu fikr.Öyleki gece güzel yatağında bile bu fikri yaşar,görür oldu.Tabi bireyden başladı bu tüme gitti.Rasyonel düşünceyi seven Galatasaray taraftarı bir diğer matematiksel yöntemi de devreye,tümevardı.Yani bir-iki bireyin içindeki o yenilgi fikri geldi herkezin yüreğinde bir kenara oturdu.

Yapmamalı bunu taraftar.Hele stadda bir an bile aklına getirmemeli o fikri.Olur gol yenilir,olur gol atılamaz.Ne yapıcak edicek bu taraftar bu fikri kendi camia'sının bir diğer kolu olan yeşil çimler içinde parçalı ile parçalamaya çalışanlara göstermeyecek.Kendi içindeki ideasını o takım oyuncularına empoze etmeyecek.

Bir kumandan düşmanından çekinirse,kendi emrine amade olan destekcileri de çekinir.Aynı durum tersi içinde gerçektir.Destekcisinin kendisine inanmadığını gören kumandan da kendine inancını kaybeder.İşte inanç kaybı olursa Galatasaray bu gece kaybeder.

Ne kadro yapıları,ne yetenekli isim fazlalığı.Bu geceki maçta Galatasaray kazanıcaksa,turu geçicekse, inandığı için geçicek.Savaştığı kendi benliğini bildiği,bu ülkenin en önemli uluslarası temsilcisi olduğunu bilerek sahada yok edicek Madrid'den gelen vizesi 3 günlük rakibini.

Işte o turu geçicek Galatasaray da kendi camia'sına bir mesaj vericek ki,en azından futbol şubesi için geleceği gösteren-güzelliklere giden bir yolu gösteren bir mesaj olucak.

Başarılar Galatasaray.

Saygılar.

ohaa 3 saat kaldı şaka maka.birkaç defa soruldu muhtemelen bende soracam kareografi kesin var mı? varsa ne olacak ve stadın neresinde açılacak.saygılar iyi forumlar

Geri
Üst Alt