Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Hakemlerden ligde yetmiyormuş gibi avrupadada çektik bugün çekeceğimizi rezil bir yönetim kale arkasında duran hakemin biran önce göz doktoruna gitmesi lazım rezil hakemler

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Elimizde bi lig kaldi onu da kaybetmeyelim bi zahmet

Arkadaşlar bu sonuç çok normal.Bu kadro ancak bu kadarını yapabilirdi ve olan oldu.Şimdi herkes iki kurtarış yapan Leoyu iyi oynadı diye alkışlayacak ama Galatasaray kalesine hiç yakışmıyor,Mondragonun sol ayağı bile etmez.Servet çetin artık gitmeli,çok ağır,her zaman hata yapabilen biri ve bu maçta Forlan onu ne hale getirdi gördünüz.Mustafa sarp çok düz bir oyuncu,topu sürmeyi bile bilmiyor,temposu ile oynuyor ,temposu da yetersiz olunca bu maç gibi hiç çekilmiyor.Ayhan artık bir jübileyi haketti.Ve gelelim Rijkaarda.Aldığı adam için onu eleştiriyorum:Dos Santos.Bu adamı aldıysan oynat,oynatamıyorsan yanlış transfer yapmışsan ki açıkça ortada bu niye 91. dakika oyuna alıyorsun mantığı ne bunun?Emre çolak 5 tane dos santos eder ama ismi Emre işte dos ile başlamıyor,onun yerinde olsam ismimi Dos Emretos yapardım belki oynatırdı beni.

Ulan Caner!! Ulan Caner!!! :mad:

yahu cocuk soldan topu tasıyan tek isimdi

golden önce 3 kişiyi geçip topu ardaya atan oydu

olmayan pozisyonda ısrarla pres yapması sonucu penaltı kazandıran (hakem saolsun vermedi) ve gol pozisyonuna sokan oydu

olur böyle şeyler her futbolcunun hata yapma lüksü vardır hele ki genç yeteneklerin 2 katı hata yapma şansı vardır

takmayın cocuga

Harbiden artik saglam 2 tane ön libero alsinlar yahu... Yoksa diger transferler bosuna yapilmis oluyor/olur...

Ne Taraftarımız Var Yaaa

Macı izlerken tvnin sesini kısdım ölümüne bagırdılar :@:@

nuri sahin'i almamiz lazim ne olursa olsun!!!

cok öfkeliyim cok

17 yasindaki kiz yegenim hügür hüngür agladi

gecmis olsunn Fener cakti.....

İçime sindiremiyorum ya. Galatasaray yapma bunu. Hakemler Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın, bu kadar olmaz. Bu kadar taraf tutulmaz, böyle oyun yönetilmez. Yazıklar olsun size, cüce ruhlu herifler, cesaretsiz korkak tavuklar, gözünün önünde gördüğü ama tırsıp ya da yandaşlık yapıp hak yiyen öküz kafalılar. Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.

seneye transfer filan istemiyorum abi. Ayhanı satın gönderin jübile yaptırın bişey yapıp kovun bi gitsin allah rızası için yeter ayhan yeter

Elanoyu çıkarıp ayhanı aldı bu adam ne zaman uefada oynasa yeniliyoruz yönetim derhal sözleşmesini fesh etmeli

Hakeme kızacağınıza 2 dakikada 2 sarı görmeyi başaran Caner'e kızın.

bugün her hangibir forvet olsaydı almıştık maçı. Ama olsun, ne yönetime ne de rijkaard'a sayarım, söverim. tek söveceğim varsa riijkaardın anlattıklarını uygulamayan oyunculara söverim. hakem de etkisi olsa da BİZ GALATASARAYIZ, hakemler bizi yıldıramaz!! ayrıca oyuncularımız avrupa maçlarını ali sami yende oynarken taraftarın baskısıyla strese giriyorlar diye düşünüyorum.

Hakem'in Allah belasini versin! Canerede hiç bir laf bulamiyorum.... sinirim çok bozuk!

fener gol atti helal olsun iste korkak oynamican

dalga gectigimz guiza ile forvet oynuyorlar

Yabancı bir ön libero alsak yeter ya Brezilyalı,Elano ile uyum gösterebilecek gerisi çok önemli değil bence..

Bir sağlam Türk kaleci birde Volkan Şen ve Sercan Yıldırım

i534537_penalti.jpg

şerefsiz hakem

Geri
Üst Alt