Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - Atlético Madrid | 25 Şubat | 20.00 |

Ben yatar saat 23:23. Nasıl uyuyacaksam artık sabah maç için 6 30 da kalkacağım :)

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - Atlético Madrid | 25 Şubat | 20.00 |

watch

25700_340698034264_91956264264_3383738_8103085_n.jpg

Kezman "Biz zaten o stadtan galip çıkabileceğimize inanmıyorduk."

Maldini:"Kimse bana burda 25 bin kişinin olduğuna inandıramaz"

P.Nouma:"Bana hep Ali Sami Yen'den bahsettiler"

HAGİ:"Bu seyirci ölüyü diriltir''

TF1 Fransiz Tv:" Paris Ali Samiyen cehenneminden nasıl cıkacak"

Corriara Della Sport: "Milan Dikkat Et Orası Hala Cehennem'

Davids : (Juve macından sonra) :"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir takım karşımızda duramaz"

Leeds'li Futbolcular : "Hello hellWe're Leeds United"

Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim"

Collina :"bu cehennemi çok seviyorum"

Almanlar: Hexenkessel(Cadikazani) Höhle des Löwen(Aslanin Magrasi)

Tuttosport:"Yine Cehenneme Gidiyoruz"

La Gezetta:"Şeytanın Evi"

Alakasız ama ekşi'de böyle bir şey var :D

2917.oynadığım bir online snooker oynunda bir taylandlı'yla aramda geçen dialog:

komvich:hi

ben: hey dude* where are u from?

komvich: tailand u?

ben: turkey

komvich: Galatasaray

ben: oo yeah man, have you heard another club from turkey?

komvich: no.

komvich:i like Galatasaray

şaşırmadım, gururlandım, alıştık bunlara..

Kezman "Biz zaten o stadtan galip çıkabileceğimize inanmıyorduk."

Maldini:"Kimse bana burda 25 bin kişinin olduğuna inandıramaz"

P.Nouma:"Bana hep Ali Sami Yen'den bahsettiler"

HAGİ:"Bu seyirci ölüyü diriltir''

TF1 Fransiz Tv:" Paris Ali Samiyen cehenneminden nasıl cıkacak"

Corriara Della Sport: "Milan Dikkat Et Orası Hala Cehennem'

Davids : (Juve macından sonra) :"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir takım karşımızda duramaz"

Leeds'li Futbolcular : "Hello hellWe're Leeds United"

Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim"

Collina :"bu cehennemi çok seviyorum"

Almanlar: Hexenkessel(Cadikazani) Höhle des Löwen(Aslanin Magrasi)

Tuttosport:"Yine Cehenneme Gidiyoruz"

La Gezetta:"Şeytanın Evi"

Tüyler diken diken...Insallah bugün bunlara bir yenisi eklenir :)

b-177814-ultraslan.gif

Dünyaca ünlü New York Times'ta yayınlanan makalede, "Belki de dünyada en korkulan taraftar Ali Sami Yen'dedir" denildi.

ahahar.gif

Bi yandan mars dinliyorum bi yandan video ve yazıları okurken gözlerim doluyor nasıl bir sevda bu anlayan beri gelsin:)

watch

Hagi, nefis döndü yine, Hakan'a bir pas... Hakan Şükür açı biraz dar ama, Hakan sıyrılıcak... Hakan sıyrıldı, çerçeveyi gördü... Hakan vurdu, gooll... Goolll.. Kim attı! Kral attı! Kral attı! Hem de Leeds'te, Elland Road'da!

Tam 15 gün boyunca ortalığı ayağa kaldırdılar, hem basın, hem medya, hem Leeds United kulübü. Ama artık hiç bir şeyin önemi kalmadı. Bridges... Taffarel... Hiç bir şeyin önemi kalmadı, Galatasaray finalde! Galatasaray finalde! Bağırıyorum, haykırıyorum, hatta sevinçten çıldırıyorum! Galatasaray finalde!!!

Hiç farketmez, hiç farketmez italyan, ispanyol, ingiliz, alman hiç farketmez

Ercan taner

Sarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Geri
Üst Alt