Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - Atlético Madrid | 25 Şubat | 20.00 |

Bugün Elano 'nun maçı olacak.Hissediyorum.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - Atlético Madrid | 25 Şubat | 20.00 |

Umarım Star maçtan yarım saat önce başlar yayına.Maç önü falan gösterir.Öyle daha da heyecan ve mutluluk basıyor insanı :).

Atletico Madrid Maçı Heyecanı “Harry Kewell” ile GS TV’de

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2.tur rövanş maçında Atletico Madrid ile Ali Sami Yen Stadı'nda karşılaşıyor.

Galatasaray’ın ilk maçta 1-1 berabere kaldığı rakibiyle zorlu mücadelesi ; öncesi ve sonrasıyla Galatasaray TV ekranlarında..

Can Erbesler’in sunduğu Teknik Direktör Bülent Ünder’in yorumlarıyla renk kattığı maç başlıyor programına Galatasaray’ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell da konuk oluyor.

Saat 18.30’da başlayacak ve canlı bağlantılarla sürpriz röportajların yapılacağı programa siz de sorularınızla katılabilirsiniz.

Haydi bastır GALATASARAYYYYY en buyuksun GALATASARAYYYYYY yönetim futbolcu taraftarr şampıyonsun GALATASARAY İNŞALLAH !

yok böyle bir heyecan ya yerimde duramıyorum artık gelsin su maç saati.

Umarım Uydu'ya şifre girmezler,girermi acaba?

maçı sabri uganın anlatacagı kesinmi?

Arkadaşlar Startv şiifreye girecekmi uyduda bilgilendirirseniz çok sevinirim...Dün İnter-Chelsea Maçı girmedi..Lille-fener maçıda girmedi...İnş bi sorun çıkmaz..Kesin bir bilgisi olan varsa söylerse sevinirim..şimdiden tşk

iyi de nasıl görünüyor bi kaynak varmı starın sitesinde öyle birşey yazmıyo?

Sabri Ugan’ın anlatımı ve İlker Yasin’in yorumlarıyla Galatasaray – Atletico Madrid Uefa Avrupa Ligi 2.tur rövanş mücadelesi Perşembe 20.00’de Ali Sami Yen’den naklen en iyilerin kanalı Star’da.

Geçen sayfalarda bir arkadaş yazmıştı.Bende ordan okudum ama kaynak neydi veya yazılmışmıydı görmedim.

o arkadaşın da bi kaynagı yok sanırım inş sabri ugan anlatmıyordur eskisi gibi iyi anlatamıyo artık emre tilev anlatırsa süper olur.

Star sifre koyacak mac saatinde.

Arkadaşlar Startv şiifreye girecekmi uyduda bilgilendirirseniz çok sevinirim...Dün İnter-Chelsea Maçı girmedi..Lille-fener maçıda girmedi...İnş bi sorun çıkmaz..Kesin bir bilgisi olan varsa söylerse sevinirim..şimdiden tşk

Aynen.Birisi söylesin biliyorsa.Gerçi ben her türlü kahveye gideceğim,34 ekranda pek iyi olmuyor maç izlemek.:D

Sabri Ugan’ın anlatımı ve İlker Yasin’in yorumlarıyla Galatasaray – Atletico Madrid Uefa Avrupa Ligi 2.tur rövanş mücadelesi Perşembe 20.00’de Ali Sami Yen’den naklen en iyilerin kanalı Star’da.

hadi ya keşke emre tilev anlatsaydı süper olurdu.

Geri
Üst Alt