Hatice Acar
Kırmızı Üye
- 19 Aralık 2008
- 2.377
- 0
- 1.306
Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - Atlético Madrid | 25 Şubat | 20.00 |
Avruğa maçları heyecanı bi başka oluyor
Avruğa maçları heyecanı bi başka oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avruğa maçları heyecanı bi başka oluyor![]()
Yemekte mantı vardı ama yemin ediyorum bi lokma yiyemedim![]()
![]()
kendi taraftarlarına sırf bilet sırası oluşturamadılar diye polislerin allah ne verdiyse dövmesine göz yuman içeride oturup emniyeti arayıp hahaha sizinkiler gene bizimkileri pataklıyor diyebilen yöneticilere sahip takım.. bilet satmayı beceremiyorsanız, satmayın! insanlarda verdikleri paralar karşılığında haksız yere ne polisten en ağıza alınmadık küfürleri yesinler nede bayılıncaya kadar dayak yesinler.. bin bir eziyetle dayak yemesinler diye bilet alma kısmına sokulan kızların yapmayın etmeyin demelerine rağmen siz o ufak kafalarınızı yormayın biletinizi alın işinize bakın gibi saçma sapan açıklamalardan da bulunmaktan kaçınmamışlardır.sen biletini aldınya dısarda dayak yiyenleri boşver denilmesi ayrı bir ibretlik olaydır.
oradaki taraftarlar can havliyle kaçmayı bırakın, kızlar var vurmayın diye tanımadığı kızların önüne siper olmuş cop yemiş insanlardır.. ilk defa taraftarı olduğum takimin kendi taraftarına yapmış olduğu bu tutumu sorgulamama neden olmuş.. ulan destek vermek istedik takıma, maça gidelim dedik geceden beri sırada bekletip sonunda bu takım için miydi çektiğimiz eziyet dedirtmiştir.
en son dayak yiyen arkadaşım çamurlanan ayakkabılarını pantolonunu galatasaray formasıyla silip formayı çöpe attıktan sonra aslında neyi hak ettiklerini kısaca anlatmıştır..
Giovani 11de.
Allah yardım etsin gerçekten çok zor bi maç olucak ama İnanıyoruz...
Tribünlerden zaten şüpemiz yok sahada da son dakikaya kadar savaçıp 0-0a güvenmememiz lazım