İsmail Adıyaman
Tecrübeli Üye
- 4 Aralık 2008
- 6.520
- 182
- 1.358
Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray - Atlético Madrid | 25 Şubat | 20.00 |
ilk maçdaki kadro ile çıkıyoruz.
ilk maçdaki kadro ile çıkıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asenjo'ya bol bol şut atmamız lazım.Kötü kaleci diğerine göre.
Bugün kü maç daha tehlikeli çünkü eğer geçen seneki Bordeaux maçında olduğu gibi ilk golü onlar bulursa,eğer çabuk cevap veremezsek Forlan ve Agueiro çok tehlikeli olur,ama onlara pres yapar sürekli ve taraftar da NEVİZADE geceleri yerine daha baskılı olacak marşlar söylerse,top rakipteyken sürekli ıslıklayıp,hakemi baskı altına alabilecek gücünü gösterirse çok daha rahat olabilir.İnsallah Agueiro ve Forlan,Simao 3 lüsü formsuz olur,tabi orta alanda oynayan oyuncularımız da bizim daha iyi olmalı.
Bugün kü maç daha tehlikeli çünkü eğer geçen seneki Bordeaux maçında olduğu gibi ilk golü onlar bulursa,eğer çabuk cevap veremezsek Forlan ve Agueiro çok tehlikeli olur,ama onlara pres yapar sürekli ve taraftar da NEVİZADE geceleri yerine daha baskılı olacak marşlar söylerse,top rakipteyken sürekli ıslıklayıp,hakemi baskı altına alabilecek gücünü gösterirse çok daha rahat olabilir.İnsallah Agueiro ve Forlan,Simao 3 lüsü formsuz olur,tabi orta alanda oynayan oyuncularımız da bizim daha iyi olmalı.
Bana gelmiyor bu mesajlardan.Bi pakete falan üye olmam mı gerekiyor ?
Asenjo
A. Lopez
Perea
Ujfalusi
Valera
R. Garcia
Assunçao
Simao
Reyes
Agüero
Jurado
Forlan yedekmiş
Maç şifresizmi. Net bilgisi olan yok mu ?
Hattım GSMobile ama kadrolar falan gelmiyor.Konusu değil ama ne biliyim merak ettim.
ŞİF-RE-SİZ:2_thumbs_up_-_anima
Maç şifresizmi. Net bilgisi olan yok mu ?
ŞİF-RE-SİZ:2_thumbs_up_-_anima