Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 0-0 Atlético Madrid | 25 Şubat | Devre

Servet vs Drogba

vlcsnap28066ak2.png

:o

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 0-0 Atlético Madrid | 25 Şubat | Devre

İlk yarı kontrollü oynadık. Zaman zaman süper paslaştık gerçekten takım yerden istediği zaman güzel paslaşıyor, takım sisteme alışmış gibi tabii bazı istisnalar var takım içinde alışamayan oyuncular felan onlarda olacak artık. Takımda ise Agüero'ya adım attırmayan Servet'e helal olsun diyorum beni bile şaşırttırdı. Neill ise gene muhteşem. Elano deplasmandaki gibi defansif oynuyor bugünde. Yalnız hakem Elano'ya karşı tutum sergiliyor rezalet ötesi gerçekten adama faul yapılıyor hakem Elano yaptı diyor bir değil iki değil Elano'ya garezi var sanırım hakemin...

Bunların dışında iki takımda kontrollü oynuyor. Biz ise daha iyiyiz ilk yarı Atletico Madrid'e göre. Pozisyonlarımız daha çok ve daha net. Hatta Arda'nın kaçırdığı %99'luk bir gol pozisyonuydu, Elano'nun ki ise boyu nedeniyle sıyırdı geçti, az daha uzun olsa gol yapabilirdi Elano. Tabii zamanlamasını da tam ayarlayamadı fakat işte uzun olmayınca zamanlamayı iyi ayarlaman gerek bunu da yapamadı tam olarak Elano.

Ama genel anlamda oyun bizim kontrolümüz altında. Top Atletico'da gözüküyor ama öyle değil. Pozisyon vermiyoruz kolay kolay. Defansımız süper.

Allah'ın izniyle bu mübarek günde inşallah tur bizim olacak !

Başarılar aslanlar !

70'e kadar gol yemeyileyim sonrasinda açilirlar, Kontra-atak çakaçaz.

Bu hakem'inde masallah'i var ne zaman bizden biri bacagini kaldirdimi faul veriyor.

Sigara'ya devam......

elenirsek intihar ederim :(

ben maci donmadan izliyorum ama size sölemicem nerden

beni anlayin

yüklenme olmasini istemim

iyide niye yazıyorsun o zaman nispet mi yapıyorsun...

hey Allahım ya nasıl insanlar var...

Tribünler mükemmel. Takımda iyi Sarp hariç bir forvet olsa çok rahat yeneriz bunları.

Lucas Neill ve Servet çok iyiler umarım böyle devam ederler

Mustafa sarp cikmasi lazim..

Baris girmesi lazim, en azindan mucedele ediyor Baris...pas vermekde zorlansada.

Sarp cunku hic bir sey yapmiyor...

İkinci yarı daha fazla yüklenecekler. Defansta sağlam olmalı kontradan da atabildiğimiz kadar atmalıyız.

Yalnız harbiden dikkat edin takım yerden pas yapmaya alışmış yani artık pası iyi yapıyoruz gerçekten. O Uğur'un ortasıyla olan pozisyon öncesi mesela süper organize geldik o pozisyonda süper paslaştık... Umarım devamı gelir.

Haydi aslanlar. Maç sonu buraya mutlu yazmak dileğiyle.

Geri
Üst Alt