Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç so

90+2 de Tugay kapar, Hagi 90' a asar diye çok bekledim de, Forlan uyandırdı beni, 2010 dayız diye..

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç so

bu oyunla uefa kupasını almak, 2000 deki oyunla alan takıma hakaret olurdu. bugün sahadaki 3 pas atamayan, habire ıskalayıp duran, top kafasını yalayıp geçen, kanatlara top yuvarlamaktan başka bir şey bilmeyen 10 tane arkadaşın bu kupayı bu oyunla alması hagi'ye, hakan şükür'e, popescu'ya hakaret olurdu, çok ayıp olurdu. işkence gibi oynadılar, beklenen şekilde elendiler. söyleyecek başka bir şey yok. demek ki cehennemimiz artık o kadar sıcak değil.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | 2. yar

nası ne yapsıın 50.dakikadan baskıyı kabullendi gole davetye çıkardı elanoyla bi derdi var her maç çıkarıyor.yeter artık ayhan girdi de ne oldu daha önceki maçlardada caneri çıkarıo gioyu alıo sanki gio canerden daha iyi durumda.canerin kırmızısı doğruydu oda ne kadar amatör bir zihniyeti olduğunu gösterdi.hakeme dicek yok zaten şerefsiz

Elano'nun sakatlığından dolayı çıktığını anlamış olman gerektiğini düşünüyordum ama illa teori üretecem diyorsun sen.

Cevap: Dandik Kupada Dandik Hakem dandik futbolcularımız

Ayrıca dandik ultraslan 2.yarı destek gerekirken laylalayla laylalayla falan filan tezahurat yapmaya çalışıyolar stadın diğer yarısı ıslıklıyo diğer yarısı tezahurat yapmaya çalışıyo.sorumlusu kimse istifa etmeli.Böyle taraftara böyle grup yakışmaz

Bide asistabn hakem koyuyorlar oraya.Emeğimizi caldılar.Canı sağolsun takımımızın.

nebiçim bi hakem bozuntusu,keşke maçı oynamadan madrite verselermiş

Ulan şerefsiz hakemler inşallah rüyanızda Adebayor ile halvet olursunuz.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | 2. yar

Bırak allah aşkına futbolu bir Rijkard mı biliyor. Biliyorsa eleseydi gerizekalı ispanyol takımını! Konuşturma beni kandil kandil. Adamı yoksa aldıramadığından mı yok. Alaydı A2 den bir forvet top tutardı.

Yav bırak futbol klavye başında oynanmıyor kardeşim..A2 den futbolcu alacakmış mış..senin yıllarca birinci lig tecrübesi olan adamların ayağında top tutamıyor A2 den medet umacaz

Eleştiri yapacaksan çözümün de mantıklı olmalı

Uğur uçar ve ayhanın bu takımda işi yok

Angutlar göbek attiyordur

Cevap: Dandik Kupada Dandik Hakem dandik futbolcularımız

Caner'i kırmızı gördü diye harcamak ne derece doğru ? Sanki baskıyla bunaltıyorduk o aralar rakibi , 11 kişide olsak elenecektik hakemlerde yeminli çıkmıştı zatan maça , elano çıktıktan sonrada top tutacak adam kalmamıştı ... Tek sorumlu hakemdir demiyorum ama yüzde 70'i hakemdir .

Ayrıca dandik ultraslan 2.yarı destek gerekirken laylalayla laylalayla falan filan tezahurat yapmaya çalışıyolar stadın diğer yarısı ıslıklıyo diğer yarısı tezahurat yapmaya çalışıyo.sorumlusu kimse istifa etmeli.Böyle taraftara böyle grup yakışmaz

Haklısın , nerde 1996-2002 arası taraftar nerde bugünki tezahüratlar...Bi 8jk taraftarı kadar destekleyemiyoruz malesef ..

canere kızamıyorum kim olsa delirirdi çok mücadele etti çok çabaladı.amatörlüğünün ve hırsının kurbanı oldu ama yinede bonservisi alınmalı.net penaltımız yendi resmen.angutlarda sevinç gösterilerine başladı.ayhanı hala ne diye tutarlar anlamam boş koşan 2cm önüne aheste pas atan biri olmuş çıkmış.

bir hakem maçı bi takımdan alıp diğer takıma nasıl alır onu öğenmiş olduk...

Elano'nun sakatlığından dolayı çıktığını anlamış olman gerektiğini düşünüyordum ama illa teori üretecem diyorsun sen.

umarım öyledir öyle değilse durum vahim.şimdi bide lille elenirse artık ne yaparım bilmiyorum kafamı duvarlara vururum heralde

6.Hakem hiçbir işe yaramıyor,Sturm Graz maçında da golümüzü vermemiştiler.

Ulan 6.hakem koydular bu tür hatalar olmasın diye adamın gözü önünde resmen eliyle adam topu geri itti ama gene penaltı vermedi.

Ya vallahi birşey demiyorum ya.

Şu hakeme sövmek serbest olsun bir kerelik gerçekten birşey diyemiyorum ya ! İnanılmaz şoktayım şuan.

Resmen emek hırsızlığıdır bu... Yazıklar olsun !

6 hakem değil futbolcu sayısıyla eşit bile olsa oluyor şu iki maçtaki hakemler akdar kötü hakemler görmedim ben varya türk hakemlerini öp öp başına koy bir daha türk hakemleimize laf edersem neyim bende

Geri
Üst Alt