Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç so

O Hakemlerin alayının allah belasını versin şerefsizler.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç so

Daha ne daha ne.Maçın tek suçlusu var oda hakem denilen yalı kazığı.Ya ağlıcam ya daha nasıl penaltı verilir lan nasıl lan

Bu senede ilerleyemedik..Canınız sagolsun..Ama Hakeme bildiğim bütün küfürler gitti..(hakem ananı cok andım)-serefsiz-

Sağlık olsun, canınız sağolsun.. Herkes iyi mücadele etti ama Kaptan'a ekstradan helal olsun.. Adamsın harbiden.. Hakemlere ve özellikle orta hakeme söylenecek çok şey var ama söylememek en iyisi..

Tek hedef kaldı.. ŞAMPİYONLUK..

Yaktın bizi Caner bu kadar amatör topçu olur mu ya göz göre göre 10 kişi bıraktı bizi arkadan kaydı adama

takımın aleyhine yorum yapanlar bu işten hiçmi hiç anlamayan yaratıklarsınız.hakem maçı katletti.aldı adamlara verdi.85 te penaltıdan atsak böyle diyecekmiydiniz? bir maç böyle katledilir diye uefa anasayfasına koysun o pozisyonu.maçın hakemini.helal olsun takıma forvetsiz bu kadar olur.hakemide yenmek istedik olmadı

Sözün bittiği yer...

Ayhan ne diye girdi ne yapti anlamadim

Şerefsiz hakemler galibeyetimizi engelledi resmen. Allah belanızı versin...

Hakemi o penaltıyı vermediği ve garip garip kartlar kullandığı için kutluyorum. Ancak Caner'in 2 dakika arayla tıpatıp aynı faullerle oyundan atılmasının izahı yok.

Kime neye kızıyım ya...Sakatlanıp çıkan Elano'dan dolayı ileriye 2 pası bile yapamayan ayhanla sarpa mı , Penaltı görülmedi diye hırslanıp 2 dk da 2 kişiyi biçen Caner'e mi , Penaltıyı vermeyen o yandaki 6.Hakem(!)'e mi ?

Canlari sagolsun bizim çoçuklarin. Madrid ne kadar balli takim.

Hakemin annesi hissediyordur umarim komplimanlarimi

Leverkusen'i sahamızda ezeriz.Kalli'nin inadı tutar deplasmana gençleri çıkarır elleri ayakları titrer 5 yeriz.Hamburg'u sahamızda ezeriz 2-0ı buluruz.Tüm stoperler sakattır ve çakma stoperlerin hataları yüzünden 3-2 olur eleniriz.Atletico ile başa baş mücadele ederiz.Mecburi oyunun hakimiyeti Atletico'da olur.Çünkü takımdaki santraforlar sakatlanmıştır.Bunun üstün önünde eliyle oynayan adamı görmez hakem.Allah aşkına Avrupa'da hangi takımın başına geliyor bunlar?

Yapacak birşey yok,zaten bukadar eksik ve sakat oyuncu birde dandik bi hakemle ile daha fazla nekadar ileri gidebilirdikki.İtalyanlardan artık nefret ediyorum.İnşallah liverpoll şunların interini eler

Maçta sağlam şike vardı yalnız onu söyliyim bariz Atletico'yu kazandırdılar

O eli görmeyen hakemin ben alnını karışlarım.

Hakemlere suç bulmayalım lafı neden ediliyor anlamıyorum nasıl suç bulmazsın.Penaltıyı geç yine rezalet bi maç yönetti.Reyes ayhana mustafaya çalım atmıyor ki onlar çalım yiyor.İşte bu yüzden barış oynamalıydı sabri hazır olmasa da girmeliydi basacaksın ama mustafa yanında geziniyor.Golün geleceği belliydi

bugün hakemlere doya doya sövsem şu forumda rahatlıcam vallahi

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | 2. yar

Bu maçta başta "Keita" olmak üzere yüreğiyle oynayan M.Topal, Uğur ve oyundan atılmasına rağmen Caner i tebrik ediyorum...

Ne idüğü belirsiz M.Sarp, 90 dk bpyunca eli belinde yürüyen ucuz kahraman Arda ve bunları maç boyunva seyreden Rijkaard a da en içten sevgilerimi !!!gönderiyorum...

İkinci yarının başından itibaren tv karşısında Barış diye bağıra bağıra sesim kısıldı.. Riijkaard kalktı en efektif oyuncumuz Elanoyu çıkarıp yerine bitmiş sigara izmaritinden farksız olan Ayhan ı aldı.. O kadar doluyum ki...

dallama şenez erzik ancak fenere çalışır...

Geri
Üst Alt