Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç so

Canere laf edenler , canerin yarattığı pozisyonda hakem penaltı verse Caner kaahraman ilan edilecekti ...

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç so

üzülmeyin arkadaşlar aslında sezon başlarken çokta iddalı olduğumu söliyemem açıkçası çünkü bir yenilenme vardı takımda inş seneye çok daha iyi yerlere gelecez ve en önemli tek hedefimiz kaldı oda lig inş rabbim'in izniylede bu hedefe ulaşıp 1 kaç iyi transferle cl de başarılı oluruz üzülmeyin ve lütfen rica ediyorum kasımpaşa ve diğer maçlarda takımı yanlız bırakmayın moral bozukluğu olmasın:(:(:(:(:(

gurur duydum bu kadar eksıkle ıyı oynadık,hakem etkısı cok onemlı ama canerın hatasıda affedılır cınsten değil,yalnız su artık cok net bellı ettı yıne mustafa ayhan bunlar orta sahada oynayamazzz,elanonun cıkması ınanılmaz etkıledı bizi.

Futbolcular yetersiz, acemi oynuyorlar, ben anlamıyorum neden avrupa maçlarında böyle oluyor. Ne bu ya. Hakeme zaten diyecek laf yok, bari taraflı yönetiyorsun gizliden gizliye yönet lan, resmen ben atleticoluyum dedin, bi formasını giymediğin kalmıştı. On kişi kakldı altı hakem on yedi atleticolu. tamam bizde çok iyi oynamadık ama yenilmeyide haketmedik. ilk yarı iyi oynayan bizdik, ikinci yarı o penatı pozisyonuna kadar bir on dakika iyi bastırdık caner kart görünce oyundan koptuk. Bumaçı kazana on yedi kişiyle atletico oldu işin kötü yanı o iki tane kale arkasındaki zibi olmasaydı belki yine kazanırdık.

rijkaard ve hakemler birlikteliği sayesinde elendik..

Meyvelerı topluyoruz!:) :)

Senes Erzikin bi faydasi olmamistir bunca yildir asbaskan ama paso eziyola takimlari

abi dövsünler ya yemin ederim dövsünler kaç hakem varsa orda.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Hakemin a... b... heryerini ...... bu kadar kötü hakemlerin 2 maçta da bize denk gelmesi kesinlikle tesadüf felan değil.

Şuçlu bulmak istemiyorum ama bu takımın kadrosunda kesinlikle olmayacak oyuncular var yazık Galatasaray takımı bu oyunculara kaldıysa gerçekten başarı hikaye.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Bu orta sahayla ve forvetsiz bu kadar. Şu Sarp ta edilen ısrarın yarısı Emre Çolak için edilse keşke.

Hakeme ne desemki o penaltıyı nasıl vermez yaa nasıl vermez kahroldum izlerken :(

Eksiklerimiz vardı. Bu sonuç normal. Maç uzatmaya gitse bile sonuç değişmezdi. Uzatmaya gitmesi; Kasımpaşa maçını da tehlikeye atardı.

En büyük Galatasaray

Hakem penaltıdan hariç daha ciddi hatalar yaptı aleyhimize bence net şekilde aldı maçı diğer tarafa verdi. Ayrıca Rijkaard da ciddi hatalar yaptı. Elano çıkınca Emre Sarpın yerinede 60 ta Barış girse çok daha etkili olurduk bence.

Gavur gavuru tutar tabi..

Caner'in hareketini anlayabilen var mı çok merak ediyorum...

Sarı kartı olmasına rağmen 88.dakikada arkadan adam biçmekte ne oluyor ???

inanılır gibi değil ya hakemler aldı resmen maçı elimizdennnn

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | 2. yar

Bu maçta başta "Keita" olmak üzere yüreğiyle oynayan M.Topal, Uğur ve oyundan atılmasına rağmen Caner i tebrik ediyorum...

Ne idüğü belirsiz M.Sarp, 90 dk bpyunca eli belinde yürüyen ucuz kahraman Arda ve bunları maç boyunva seyreden Rijkaard a da en içten sevgilerimi !!!gönderiyorum...

İkinci yarının başından itibaren tv karşısında Barış diye bağıra bağıra sesim kısıldı.. Riijkaard kalktı en efektif oyuncumuz Elanoyu çıkarıp yerine bitmiş sigara izmaritinden farksız olan Ayhan ı aldı.. O kadar doluyum ki...

uzu kahraman arda derken!!

şampyionda olamassak ayvayı yedik yanlız o paralar nası ödencek bakalım.çok erken elendik.türkiye kupasıda yok.resmen penaltımız verilmedi.caner amatörlük yaptı ama bence en iyilerinden biriydi sahanın.ne yaplım artık tek hedef var ŞAMPİYONLUK!

Geri
Üst Alt