Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç so

bugün hakemlere doya doya sövsem şu forumda rahatlıcam vallahi

Ben oturduğum yerde istediğim kişiye ana avrat küfür ederken foruma saygılı yorumlar yazıyorum.

Buraya küfür yazınca elinize ne geçiyor sanki:confused::confused::confused:

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | 2. yar

Yav bırak futbol klavye başında oynanmıyor kardeşim..A2 den futbolcu alacakmış mış..senin yıllarca birinci lig tecrübesi olan adamların ayağında top tutamıyor A2 den medet umacaz

Eleştiri yapacaksan çözümün de mantıklı olmalı

Çocukca konuşuyorsun ben onu yapsın demedim o çözümü bulsun diye para alan Rijkaard! A2 den B3 ten anlamam. Bu sorun 6-7 maçtır devam ederken sorunu çözemeyen ben değilim. Üstüne iyi giden takımı her seferinde Elanoyu çıkarıp bozan ben değilim. Maçın kötüye gittiği belliyken oyuncu değişikliği veya müdahaleler yapmak yerine maçı klübeden izleyen ben değilim. Ben maçı evde izliyorum.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç so

Şampiyon OLMALIYIZ başka çare yok bu kadar yatırıma sezonu kupasız kapatırsak çok yazık olur hemde çok CLyede çok sağlam bir takım kurup Aslantpee özlediğimiz başarıyı yakalamalıyız

Avrupada başarımız yok 10 senedir şaka gibi ya :(

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

O degilde Kasimpasaya karsi puan kaybedersk, sezon bitti demektir...

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Neyse arkadaşlar artık lige odaklanmamız lazım.

Hakem,rıjkaard ve caner...........elendık!

ayhandan hala medet umuluyorsa söylenecek söz kalmıyor. Barış pas hatası yapıyormuş falan filan ama hiç olmazsa koşuyor. Hak ettik yenildik

bu oyunla uefa kupasını almak, 2000 deki oyunla alan takıma hakaret olurdu. bugün sahadaki 3 pas atamayan, habire ıskalayıp duran, top kafasını yalayıp geçen, kanatlara top yuvarlamaktan başka bir şey bilmeyen 10 tane arkadaşın bu kupayı bu oyunla alması hagi'ye, hakan şükür'e, popescu'ya hakaret olurdu, çok ayıp olurdu. işkence gibi oynadılar, beklenen şekilde elendiler. söyleyecek başka bir şey yok. demek ki cehennemimiz artık o kadar sıcak değil.

%100 katılıyorum.Bu futbolla avrupada kupa almak imkansızdı zaten bu rüya da erken bitti.Şimdi dandik Türkcell ligini kazansak büyük başarı mı? 2000 yılında yakaladığımız avrupa mantalitesini 2010 yılına kadar geliştirmemiz lazımken şuan bu mantaliteden eser yok.Düşünceler değişmediği sürece avrupada hersene böyle hakemlere sövüp dururuz;)

Bu yıl sistem kurma yılıydı.Hep birlikte hiçbir başarı istemyeceğimize söz verdik.Ben hala tam destek arkasındayım Rıjkaard'ın.Çok fazla da üzülmedim.Ama şu hakemlerle biz birdaha nasıl Avrupa'da başarılı oluruz bilemem.Aynı şey ilk maçlarda da yapılmıştı.(Fener'e de yapılıyordu)Şu mübarek günde bedduamı ediyorum;sırf müslümanız diye hakkımızı yiyenlerin cezasını yüce Allah'ım inşallah ganii gani ödetir.

ne oldu bakıyorumda 3-5 msjlık adamlar hemen baslamıssın sallamaya ! yeni mi keşfettiniz forumu ? takımıda Rijkaard'ı da kutluyorum arkanızdayım seviyorum lan sizi :D

Bundan sonra TÜRK hakemleri kızmayacağım.Ulan Henry'nin elinden daha net pozisyon.

Hakem penaltıdan hariç daha ciddi hatalar yaptı aleyhimize bence net şekilde aldı maçı diğer tarafa verdi. Ayrıca Rijkaard da ciddi hatalar yaptı. Elano çıkınca Emre Sarpın yerinede 60 ta Barış girse çok daha etkili olurduk bence.

Evet sadece penaltı pozisyonunda değil, çoğu ikili mücadelede bizi alttan alttan doğradı. Sindirdi bizi yani sonuç ortada.

Artık sampıon oluruzmu ,bılmem!!ben guvenımı kaybetım!

Elano çıkmamalıydı bence. Rijkaard'ın da eli kolu bağlıydı. Maçın kaderini değiştirecek adam yoktu yedek kulübesinde.

İlk yarıda yakaladığımız pozisyonları atsaydık şu an ne hakemi konuşuyor olurduk ne de bireysel hataları. Bunun dışında Caner'in pozisyonundaki penaltıyı vermeyen hakemi ve sonrasında ikinci sarı karttan atılan Caner'i anlayabilmek mümkün değil.

Çabaladık fakat olmadı .. Kısmet değilmiş yapacak birşey yok. Mücadele veren tüm futbolcularımıza yürekten teşekkürler.

ben geçen yıl ki kabusu tekrar görüyorum hatırlayın ilk olarak kupada sivasa elenmiştik bu yıl da antalyaya, uefada da hamburga elenmiştik bu yıl da a. madride umarım bu yıl lig elden gitmez inşallah bu haftaki kasımpaşa maçını maçını kayıpsız atlatırız

Maç uzatmaya gitseydi rahat alırdık tabi caner kırmızı görmeseydi,çünkü madrid resmen bitmişti kondisyon olarak.

Yazıklar olsun bu hakemi verene,

euro 201 ta en önemli rakibimiz italya ve bu maça italyan hakem veriyorlar adam tabi istemez türk futbolu ileriye gitsin:mad::mad::mad::mad:

Ayhan Akman,Caner,Barış Özbek,Uğur Uçar,Mustafa Sarp,Mehmet Topal,Arda Turan,Servet Çetin...

Valla kimse kusura bakmasında ne kadara satabiliyorsak bu oyuncuları satıp kadroyu yenilemeliyiz sezon başlangıcında :(

Geri
Üst Alt