Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Ulan Atletico dua et Barosla Kewell yoktu.Yoksa sizin..

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Sen öyle büyük bir takim olacaksin ki,o büyük seyircin ile sadece rakibi degil hakemleride korkutacaksin,degil 3 metre önündeki penaltiyi bir kalenin arkasindan öteki kalenin önündeki pozisyonu lehine gördüreceksin.Kendimizi kandirmayalim,biz halen o kadarda büyük degiliz.Mtopal düz oynayacagina fantazi yapiyor,M.Sarp dönüp pas atana kadar ayagindan topu aliyorlar yada rakip yerlesiyor,U.Ucar in bu takimda kesinlikle yeri yok(cok iyiydi ama sakatlik onu bitirdi,zira ilk golde onun yüzünden geldi)

Yani sonuc olarak halen bir ön liberomuz yokbenim gözümde takima en iyi ön libero olabilecek adam Elanodur,ilk yari cok iyiydi,ondan baska sut deneyen yoktu.

bu oyunla uefa kupasını almak, 2000 deki oyunla alan takıma hakaret olurdu. bugün sahadaki 3 pas atamayan, habire ıskalayıp duran, top kafasını yalayıp geçen, kanatlara top yuvarlamaktan başka bir şey bilmeyen 10 tane arkadaşın bu kupayı bu oyunla alması hagi'ye, hakan şükür'e, popescu'ya hakaret olurdu, çok ayıp olurdu. işkence gibi oynadılar, beklenen şekilde elendiler. söyleyecek başka bir şey yok. demek ki cehennemimiz artık o kadar sıcak değil.

%100 katılıyorum.Bu futbolla avrupada kupa almak imkansızdı zaten bu rüya da erken bitti.Şimdi dandik Türkcell ligini kazansak büyük başarı mı? 2000 yılında yakaladığımız avrupa mantalitesini 2010 yılına kadar geliştirmemiz lazımken şuan bu mantaliteden eser yok.Düşünceler değişmediği sürece avrupada hersene böyle hakemlere sövüp dururuz;)

hakemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::42::42::42::mad:

Yazik oldu en cok Rijkaarda uzuldum simdi basin salladikca sallayacak

Ayhan Akman,Caner,Barış Özbek,Uğur Uçar,Mustafa Sarp,Mehmet Topal,Arda Turan,Servet Çetin...

Valla kimse kusura bakmasında ne kadara satabiliyorsak bu oyuncuları satıp kadroyu yenilemeliyiz sezon başlangıcında :(

Naptın sen kardeş? Karşımızda da Hacettepe yokki yani.

iki gözüm iki cesme, hic birseyi senin kadar sevmedim ve sevmeyecegim GALATASARAY,sözün bittigi yerdeyiz galiba. Yikildim,mahvoldum 2-1 de...Ne yapacagimi su an hic ama hic bilmiyorum, sanki beni benden aldilar,herkese büyük gecmis olsun

Hakemler artı Canerin bir profosyonele yakışmayacak acemice hareketi maçın içine etti.

merak ediyorum uefa ne diyecek

bundna sonra diyecekleri herşey yüzsüzlük olacak

işte burda sağlam bir lobi lazım ortalığı ayağa kaldırmak lazım.

hakemde çok ağır konuşcağım ama serefsizin öde gideni,pozisyonu gördüler ,bunlar haçlı zihniyetin arta kalan kaypaklar..

.

Offffffffffffffffff,elımızdekı macı nasıl kaybederız!!hedıye verdık atletıkoya

Bundan sonra tamamen lige konsantre olmamız gerek,hatta iddia ediyorum bizim için bu haftaki lig maçı bu maçtan bile önemlidir.Bu maçı kaybetsek bile bu futbol ile umut vermediğimizi söylemek zorundayım.Takımımız düşe kalka avrupada gidemezdi.Çok eksiğimiz var ve takım oyunu oynamıyoruz,şu total futbol denen şey.Ama bu sene rijkaardın takımı tanımıdır umarım.Ancak rijaardın busene mutlaka şampiyon yapıp daha sonra takım oyunu oynayan bir takım hale getirmesi gereklidir.Yoksa bireysel becerilere dayalı gol atmak herzaman mümkün olamaz.

Evet çok haklısın Rijkkaard; Arda yerine İbrahimoviç'i, Caner yerine de Messi'yi oynatması lazımdı.

Ben rijkaardın takımda uzun seneler görmek isterim lakin elano ayhan değişikliği çook yanlıştı bunu kabul etmek gerekir .

elimizde o kadar iyi geniş kadro var bu kadro artık ligde devam edecek,valla avrupada sansızlık var,bi sene stober bi sene forvet gelecek senede orta saha olur herhal

Neyse ya ben Rijkaard'a güveniyorum...

Hakem yüzünden kaybettik bu turuda,olabilir canımız sağolsun..

Birde taraftar iyidi ama çok bağırmadı.Bjk şampiyonlar ligini izlerken öyle çok ses çıkıyorduki tvyi kısıyordum.

Ayhan Akman,Caner,Barış Özbek,Uğur Uçar,Mustafa Sarp,Mehmet Topal,Arda Turan,Servet Çetin...

Valla kimse kusura bakmasında ne kadara satabiliyorsak bu oyuncuları satıp kadroyu yenilemeliyiz sezon başlangıcında :(

onları bilmem de senin gibi skorcu adamları kendine taraftar yapacak olan varsa, üste para vereyim.

Çok pis küfrederdim sana ama değmezsin.

Maç esnasında burayı da takip ettim. Her "kötü oynamaya başladık", "gol yicez gibi" yazılar dolanmaya başladığında golü yedik. Bu neyi gösterir? Tabi ki hakem makem değil, kendi evinde aslanlar gibi mücadele etmediğimizi, evinde Galatasarayla oynayan çaykur rize gibi oynadığımızı gösterir. İki maçda deplasmanda ola geçerdik turu, burda neden bu kadar garip oynuyoruz anlayamıyorum.

Arda,Caner,Mehmet hariç katılıyorum.Tabi büyük paralara satılacaksa Arda'da.

Geri
Üst Alt