Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Yazik oldu en cok Rijkaarda uzuldum simdi basin salladikca sallayacak

Basının sallamasına gerek yok; buradaki sözde Galatasaraylılar başladılar bile sallamaya.

Ne burda ona sallayanlar ne de basında sallayanlar, Rijkaard'ın tırnağı bile etmezler.

Kapatılmaması gereken konudur

Bu kadar önemli organizasyonda çok iyi futbol oynadık harika mücadele vardı.Mustafa sarp özellikle çok iyiydi.Çok savaşçı ve çok iyi niyetli.Ofansta defansta süper gerçekten.M.Topal bir maestro gibi oynadı çok iyiydi oda.

Ultraslan çok iyi hazırlanmış çok çok az uyumsuzluk sorunu oldu.Golümüzü ultraslan attı diyebiliriz.

Caner tecrubesizliğinin kurbanı oldu.ilkokul takımında oynayan çok tecrubeli bebeler sarı kart görünce dizginliyo kendini ama o daha genç 10 kişi kaldı bişey olmaz mustafa sarp var aslan gibi savaşıyo 1 tane top kaptıgını görmedik ama hiçte kaptırmadı messi mübarek.

Herşey çok iyiydi adnan polat gerçekten iyi takım kurdu.Orta sahada çok kuvvetli.Taraftara iyide gaz veriyo.Turu kıl payı kaçırdık.Olsun sorun değil ya seneye şlyi alırız

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Canınız sağolsun aslanlar,bir tek Caner ve hakeme yükleniyorum,Caner ne kadar acemisin be koçum,hakeme bir kaç birşey derim ama tutuyorum kendimi,sağlık olsun ne diyelim!

Üzgünüz söylenecek söz yok..

Bu yıl sistem kurma yılıydı.Hep birlikte hiçbir başarı istemyeceğimize söz verdik.Ben hala tam destek arkasındayım Rıjkaard'ın.Çok fazla da üzülmedim.Ama şu hakemlerle biz birdaha nasıl Avrupa'da başarılı oluruz bilemem.Aynı şey ilk maçlarda da yapılmıştı.(Fener'e de yapılıyordu)Şu mübarek günde bedduamı ediyorum;sırf müslümanız diye hakkımızı yiyenlerin cezasını yüce Allah'ım inşallah ganii gani ödetir.

Neyle sistem oturtacaksız Cem ? Barış , Ayhan , Sarpla mı ? Çok büyük başarı beklemiyoruk bu sene ama bu kadar yatırıma bir zahmet şampiyon olalım

Caner çok amatörce hata yaptı ya resmen o hata yüzünden elendik 10 kişi kaldıktan sonra çoık bariz belli oldu eleneceğimiz Atletico Madrid yavaş yavaş saldırdı üzerimize nasıl olsa bunları eleyeceğiz diye...

Aldırma Galatsaray Aldırma...

birisi hakeme küfür ediyor birisi Şener Erzike ediyor birisi Ayhana birisi Mustafa biri Baroş olsaydı böyle olurdu biri Kewell olsaydı böyle olurdu.

eger işimiz olursa kaldıysa bırakalım hiçbir dalda şampiyon olmayalım. Galatasaray 2000 ruhu ne ben görürüm nede benden sonra gelecekler görür.

daha maç başlamadan oynamadan bazı arkadaşlar turu geçtik diyorlar. demek ki neymiş büyük lokma ye büyük laf konuşma. biz penaltıyı dıyoruz Reyesin o direkten dönen topu gol olsaydı ne olcaktı.

olan oldu artık bu saatten sonra ahlar vahlar boşuna ona buna küfür edip yani birşeylerin gelecegini zannediyorsanız böyle devam edin.

Ligdede 1 ay sonra herşey belli olur Ali Sami Yende fenerini yenemessekte şampiyonlukta ayrı bir hayal olur. Şampiyon olursak ne olur herkes bunu unutur aklına bile getirmez. ama herşey bu kadar basit olmalalı. bazı şeylerdende ders alınmalı.

Umursamaz şekilde oynayan futbolcunun Galatasarayda işi yoktur buda bilene dursun.

Ulan Hakem! bir gun önume çikarsin insallah

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | 2. yar

Çocukca konuşuyorsun ben onu yapsın demedim o çözümü bulsun diye para alan Rijkaard! A2 den B3 ten anlamam. Bu sorun 6-7 maçtır devam ederken sorunu çözemeyen ben değilim. Üstüne iyi giden takımı her seferinde Elanoyu çıkarıp bozan ben değilim. Maçın kötüye gittiği belliyken oyuncu değişikliği veya müdahaleler yapmak yerine maçı klübeden izleyen ben değilim. Ben maçı evde izliyorum.

Birincisi çoçukluk yaşını geçeli oldu 20 sene

İkincisi elinde 3-4 tane forvet mevkisinde oynayabilecek adam var ve bunların hepside çeşitli nedenlerden dolayı takımda yok..Olmayan adamların yerine nerden bulsun çözümü bu adam..Sİhirbaz değil ki şapkadan forvet çıkarsın..Yada forumda ki bazı arkadaşlar gibi Barıştan veya M.Sarptan forvet mi yapmaya çalışsın..

Üçüncüsü ve sonuncusu da Maçı izlediğine göre o ELanonun sakatlandığını da görmüşsündür..Kaldı ki Elano çok güzel oynamasına rağmen 90 dakikayı çıkaramıyor..

Sanırım bu kadar açıklama biraz daha sakinleşip Rıjkaard a o gözle bakman için yeterlidir..

Hakem.................................................................rahatladım :).

Sonuna kadar TAKIMIMIN ARKASINDAYIM....

sahada türk düşmanı bir hakem olduğu doğruu.. ama bu kadar mı ruhsuz bu kadar mı patavatsız oynanır? yazıklar olsun böyle oyunculara.Milyonlarca insanı kahrettiniz.Kendi sahanda oynuyosun ve bu kadar yaslanıyosun yazık..(caner :?)

6.Hakem gelmiş falan hepsi gazel ... UEFA'ya da güven yok bundan sonra Türk takımı istemiyorsanız sokmayın kardeşim turnuvaya. Cümle alem hakemin ne kadar izzetsiz ve itibarsız ve taraf tuttuğunu açık açık gördü ilk 11' e sarı kart voleybol misali eli görmek yok. Athletico'da 1 sarı varmı onuda hatırlamıyorum. Takımın onca eksiğe rağmen athletico'ya yaşattığı bu kabustan dolayı tebrik ediyorum ellerinden geleni yaptılar. Caner hırsıyla mahvoldu onu suçlamak hatadır. Elenmenin tek sorumlusu elbette Hakem denen o varlıktır.

Çoğu kişi 3-0 felan rahat alırız diyordu.

Ne desem ki...

Barısı sokacaktı ve sabrıyı!!!rıjkaard gercekten hata yaptı!

onları bilmem de senin gibi skorcu adamları kendine taraftar yapacak olan varsa, üste para vereyim.

Çok pis küfrederdim sana ama değmezsin.

Ne var niye küfrediyorsun kötü birşey mi..

Ben Rijkaard'ın arkasındayım..

Arda,Servet,Ayhan Akman,Caner,Barış Özbek,Mehmet Topal,Mustafa Sarp satılsın ne var takımda istemediğimizden değil iyi paraya satabiliyorsak satıp kadroyu yenileyelim bunun neresinde küfrü hakettim...

Monitör delikanlısı seni :mad:

Beyler maç bizim elimizden alındı resmen.

Kimse oyunumuza laf etmesin. İlk yarı çok iyiydik, ikinci yarı 1-2 pozisyon buldular sonra gol attılar ve sonra tekrar biz iyi oynamaya başladık, gol attık ve gene iyi oynuyoruz derken penaltıyı vermedi hakem. Tabii maç boyunca sürekli Atletico'ya çaldığı pozisyonlarda vardı. Şu mübarek günde günaha sokuyorlar insanı. Penaltıyı nasıl vermez anlamıyorum hiç bir açıklaması yok 6.hakemin önünde resmen ya !

Ve son birşey daha 2.yarı da kötü değildik Atletico top çevirdi deniliyor ama boş çeviriyordu dikkat ettim istediğimiz zaman baskı yaptık ve hep top çevirmeler sonunda kazandık topları.

Rijkaard'a da birşey demek istiyorum:

Sonuna kadar güvenim hala var kendisine. Ama Elano'yu neden aldı oyundan anlamadım ? Zaten son 1-2 gün antremana katılmıştı sakatlık problemi olabilir ondan çıkmıştır ama bunun dışında ben de eleştiriyorum Rijkaard'ı sakatlığı yoksa niye çıktı anlamak güç...

Ama sakatlık problemi vardı sanırım bu yüzden çıktı. Yoksa kesinlikle iyi oynadığı sürede çıkarmaz Rijkaard. Zaten ilk yarının son dakikalarına doğru ayağına darbe almıştı çok acı içindeydi, oradan kalma ağrısı olabilir.

Hakem maçın içine ettin. Bu kale arkasındaki hakemler ne işe yarar bizi S.Graz maçında da yakmıştılar.

ya artık bardağın sadece dolu tarafını görmeyi bırakın.eğer elano sakat olmadan çıktıysa bu ciddi bir hatadır.yok eğer sakatsa bi ihtimal ayhan olablrdi.tabiki eleştiricez.rijkaardın adı mustafa olsaydı çoktan eleştiri okları üstündeydi.ama inşallah rijkaard sistemini oturtcak seneye iyi olcak iyi

Geri
Üst Alt