Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

olm fener bu kadroyla tur atlarsa kimse bana Baros, Kewell vs. demesin. Bir futbolcu Galatasaray forması giyiyorsa top oynamak ZO-RUN-DA! Ayakta duracaksın gerekirse hakemi de yeneksin, YÜ-RÜ-ME-YE-CEK-SİN!

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Bakıyorum da Arda'ya kimse toz kondurmuyor yine.. Eee ne de olsa süperstar.. ne de olsa yine 3 maç eli belinde dolaşıp 4. maçta bi hareket yaparak maçın yıldızı olur.. Yok ama 80 dk boyunca forması terden sırılsıklam olup da canını dişine takan Caner ve M.Topal gibi emekçiler varken kimin haddine düşmüş "Büyük Kaptan" ı eleştirmek.. Yahu adam maç boyunca resmen yürüdü ya.. Keita,Caner ve M.Topal ı alınlarından öpüyorum.. Benden daha genç olacak, takımın patronu yapacaklar, ezdiği toplardan ve kaçırdığı gollerden sonra büyük star edasıyla pis pis sırıtacak ve üstüne üstlük en ufak pas hatasında bana fırça atacak... Ben o 3 futbolcunun yerinde olsam sinirden çıldırırım.. nitekim Caner çıldırdı zaten..

Uydu şifreye girdi galiba.

Bu maçı beklemekten,o heyecandan ders bile çalışmadım kaç gündür ...

Ama sonuna kadar GS

alex nası kaçırdı yaa fenere bak nası oynuo biz nası oynuyoruz kahretsin

normal sonuc sonucta fenerin pres yapan ve üretken olan bir orta sahası var

kim ne derse desin fenerin transfer politakasını begeniyorum

anadoluda takımlarında takımlarını sırtlayan ön plana çıkan isimleri (mehmet topuz, özer) alıyorlar sonrada yanına kaliteli 2-3 yabancı ekliyorlar

bence bizimde bu transfer politikasını izlememiz lazım

yurt içinden volkan şen, sercan, murat ceylan, ali turan gibi isimleri almalıyız

ama maalesef iş bilmez adnan sezgin yurt içinde hiçbir transferi bitiremez

keske haldundan bir kopya daha olsa yurt içindeki transferler için

Allah belanızı verisin HAKEMLER

eğer ceza alıcaksam bu maç alıyım;

O Hakem gö. tek söyliyiceğim bir daha maç yönetme ve o Atlaicolu it hangi eliyle kestiyse topu o elin kırılsın,o bir bo.a yaramayan gözlerin bozulsun ALLAH BU MUBAREK GÜNDE SANA EDİLEN BEDDUALARI KABUL ETSİN

Bu yonetim birsey koyamaz daha fazla!UZGUNUM AMA GERCEK BU!

gecen sene 5 olduk ligte,kulvar-mulvar kalmadi!Bu agac meyve vermez!

istiyosan evinde 10 tane ye. Eğer sen bu takımın renklerine aşıksan gerisi önemli değil, ama başarıya göre takımın yanındaysan o da bu şekil taraftarlık.

Biz başarıya değil, bu renklere aşığız....

riikard unutma kimsenin sonsuz kredisi yok

imparator fatih terim in bile

B_3703aae5507874e105592fcd89cafa9d.jpg

Hıc Abundant Leones ne demek oluyor?

Bu yonetim birsey koyamaz daha fazla!UZGUNUM AMA GERCEK BU!

gecen sene 5 olduk ligte,kulvar-mulvar kalmadi!Bu agac meyve vermez!

Yine başladık ya. Adnan Öztürk adaylığını koyduğunda Polat'a sonuna kadar destek verirken bu maçın skoruna göre mi aldıklarını-verdiklerini hesaplıyosunuz!

ne sakatlıklarmış be kardesim.sanki bizde sakatlanan futbolcuların ayagı kopuyor.bu ne yav.sadece ama sadece bir Kewel olsaydı bu Madriti hakemide üzerine koyup 5 le carpıp 10 a bölerdik.la bu şerefsiz hakeme Madrit forması giydirip maç yönettirsen bu yönettiginden daha iyi yönetirdi.birde onların penaltısını vermedi diyen arkadaşım gözüne kocaman bir GÖZLÜK taksın.hayatımda o kadar maç izledim bu kadar yanlı bu kadar satılmış bir maç yönetildigini ilk defa görüyorum.Ayrıca bizim stadımız rakipler için cennet cennet....

Korkak oynamak falan anlamam ben arkadaş. Bu kadroyla gerektiği gibi oynadık. O 6 (altı) hakemin göremediği tartışmasız penaltı pozisyonu verilse çok büyük ihmal maç 2-1 olacaktı ve Caner kırmızı kart görmeyecekti. Yine çok büyük ihtimal aç 2-1 bitecekti. Kimse de gelip burada saçma sapan ahkam kesmeyecekti. Elenmemizin tek sorumlusu hakemdir. Arıca Elano sakatlandı mı bilmiyorum ama Elano'yu çıkartıp Ayhan'ı alan zihniyetin açıklmasını kimse bana yapamaz.

Geçmiş olsun.

kotu oynamayi anlarim, 8 kisi defans yapmayi anlarim, sakatliklari ve formsuzlari anlarim, iyide kardesim adamlarin defansini mesgul edicekkadar altyapidan bir tane forvet koymamak nasil bir yureksizliktir? orta sahaya adam varken emre colak'i sokuyosunda, adam yokken niye bir genc forvet sokmuyorsun?

En iyi oyuncularımız sakat olunca böyle oluyor. Sınırlı kısıtlı adamlarla oynuyorsun. Önümüzde ki maçlara bakacağız :)

kendinize gelin Hakem penaltıyı verseydi şimdi kupa geliyor diye konuşuyordunuz

Geri
Üst Alt