Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe 1-1 LOSC Lille | 25 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe 1-0 LOSC Lille | 25 Şubat | İlk Yar

Senelerdir avrupada bizden fazla puan alıyorlar. Almaya devam etmiş olurlar. Biz gitsek kupayı alıcaz diye iddiamız yoktu zaten.

Türkiye kupasını 30 seneden sonra almamaları için bir sebeb yok.

ayrıca ne puanı renkdaş.bizim 10 yıl önceki aldığımız puanlar konuşuluyormu,yooo unutuldu gitti olucakdı taffarel henry,nin kafa topunu çıkaramasaydı;)

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe 1-0 LOSC Lille | 25 Şubat | Devre A

inşallah Lille'yi elerler. Liverpool çok fena çarpar bunlara.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe 1-0 LOSC Lille | 25 Şubat | Devre A

Fenerbahçe'ye başarılar dilerim..

ben 3 kulvardada devam eden feneri tek lige konsantre olmuş fenerden yeğlerim.ne derseniz deyin.şu anki kadrosunu göz önüne alınca yalnız.

şöyle konuşmayın anıracağım filan antululardan ne farkınız kalır,elesinler yada elensinler bize ne.hatta bırakın elesinler nasılsa kupa alamıcaklar bari ülke puan kazansın,hep biz kazandık bizim puanımızın kaymağını onlar yedi.azıcıkta onlar puan kazansın biz yiyelim kaymağını.3 kulvarı kaldıramazlar zaten bırakın elesinler lige yorgun çıkarlar.

arkadaşım benim bu davranışım antuvari değil. antuyu düdükleyeyim hiç alakası yok şimdi arkadaşlar fener kesin atlar bak şu fenere nası yüreğiyle oynuyor falan diyince ben de aynı kafa yapısıyla tersten bir şey söylüyorum. şimdi adam paçasından akan baldan dolayı skandal bir gol atıyor ve acayip yüreğiyle oynamış oluyor. o zaman ben de çıkarım geyiğimi yaparım eğlenceme bakarım ayrıca eminim lille atacak fener bu öyle böyle mutlaka yer golü.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe 1-0 LOSC Lille | 25 Şubat | İlk Yar

ayrıca ne puanı renkdaş.bizim 10 yıl önceki aldığımız puanlar konuşuluyormu,yooo unutuldu gitti olucakdı taffarel henry,nin kafa topunu çıkaramasaydı;)

UEFA Team Ranking 2010

Bak kaçıncı sıradayız. 5 senelik puanlar gözönüne alınıyor. Skibbe de olmamış olsa 100 de bile değildik.

Lille'i inşallah elerler..

Bu devirde Liverpool'la maç yapmak adamı doğduğuna pişman eder..

Böylece ligde de yorulurlar..

Bu fenerli taraftarlar harbi angut. Bir salak agzini acmis kameraya dogru gösteriyor. :rolleyes:

lille i elerler iyi de olur...ligde koparlar...liverpool da haşat eder bunları

tam onu yazmaya girmiştim necati ya. necati dripling halinde yetişebilecek mi yetişiyooor vuruş ve gooollll.... konses.....necati atıyor golüüü!

Liverpool berbat bu sene.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe 1-0 LOSC Lille | 25 Şubat | İkinci

İstermisiniz fener önce lille'yi sonrada liverpool'u elesin;)

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe 1-0 LOSC Lille | 25 Şubat | İkinci

fenerin uefa kupasını alabileceğini aklından geçirenler ve bundan tedirginlik duyanlar sabaha üzerinde fener formasıyla uyansın.o kadar diyorum yani:bgking1::biggringift:

Liverpool berbat ama bu feneri rahat elerler.

Umarım fener turu geçerde rehavete kapılır birde liverpooldan 6 yedimi tadından yenmez:D:D

Kupanın kafasını alırlar.

Geri
Üst Alt