Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe 1-1 LOSC Lille | 25 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe 1-0 LOSC Lille | 25 Şubat | İkinci

Lille bi tane çakar ya nasıl oynuyor Lille :)

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe 1-0 LOSC Lille | 25 Şubat | İkinci

Saha kenarinda zenciler isinmaya basladi Lille'de.

maçı izliyorum elleriden geleni yapıyorlar

Bu arada arkadaşın biri şanslarıyla turu geçerler demiş galiba eziklerin balı bugün bolca

öküz volkan panter kesildi o ayrı mesele.

Yine bal.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe 1-0 LOSC Lille | 25 Şubat | Devre A

Liverpool berbat bu sene.

Liverpool formasını sana, bana, köşedeki bakkal abiye, onun çırağına giydirsek Anfield'da fenerle maça çıksak en az 5 atarız.

Kötü olsa ne olur ne kadar kötü olabilirler :asd:

Volkan kurtardı lille akınını.

Lille istedimi çok hızlı ve güzel top çevirebiliyormuş demek:rolleyes::rolleyes:

ilk maç nerede olacak acaba ?

atıyorum 89 milyon Euroluk Lille 108 milyon euroluk feneri elerse onların ayıbıdır. Biz ki 118 milyon euroluk takım 172 milyon euroluk takıma dünyanın eksiği ile elimizden kaçırdık. ( Hakem olmasaydı ). Hiç kimse maval okumasın eğri oturup doğru düşünsünler şu fener Athletico'ya gelse Galatasaray kadar direttirebilecekmiydi.

İstermisiniz fener önce lille'yi sonrada liverpool'u elesin;)

Lille elerlerse Lpool daha kolay ama inandıramıyorum :(

Ha kupayı alamazlar ama Bekirle Önderle puan topluyorlar, yediremiyorum.

Heriflere çıkan takım 90 milyon €'luk Lille..

Bize çıkan takım 190 milyon €'luk Atletico Madrid...

Bal paçalarından akıyor :)

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe 1-0 LOSC Lille | 25 Şubat | Devre A

Bu fenerli taraftarlar harbi angut. Bir salak agzini acmis kameraya dogru gösteriyor. :rolleyes:

benimde çok dikkatimi çekiyor o olay sanki o bölüme maaşlı eleman bağlamışlar her golden sonra aynı hareketi yaptırıyor angutlar

Yaziklar olsun be.

O nasil kacar salak herif.

Kaçırdı mal Lille.

Lille atarsa bitirir.

Geri
Üst Alt