Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe 1-1 LOSC Lille | 25 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe 1-1 LOSC Lille | 25 Şubat | Maç Son

lilieliieleie yaparak ağıt yakıyolardır kendi aralarında o yüzden giremiyoz galiba angut.coma :D

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe 1-1 LOSC Lille | 25 Şubat | Maç Son

Güiza bitmis resmen.

Fener bidaha kendine gelemez.

Sampiyonluk yarisi Bursa ve Bizim aramizda gececek.

hani gol videosu?

YouTube - 1281336_8D0TT.flv

Su gole bakin ya. Böyle bal bizde olsa. Sampiyonlar Ligi'ni kazanirdik.

YA ben anlamıyorum. Şu ülke puanı edebiyatını. Neymiş daha çok takımla avrupada olurmuşuz. gördük sivası, trabzonu be bjk yi. Ne kadar çok takım o kadar çok hezimet demek bizim için. biz şampiyon olursak direk çıkıyoruz cl ye. diğerleri avrupaya katılmasa da olur. Takımımızın elenmesine ne kadar üzüldüysem eziklerin elenmesine de o kadar sevindim. Daha beter olsunlar. beter olun ulan beteeeeerrr

yar saclarinnn .......

YouTube - 1281336_8D0TT.flv

Su gole bakin ya. Böyle bal bizde olsa. Sampiyonlar Ligi'ni kazanirdik.

Vay arkadaş nasıl iş ya biz yırtıyoruz gol atıcaz diye bunların dokunduğu gol oluyor, ha bu ortamda Guiza nasıl o kadar kaçırıyor oda ayrı bi tartışma konusu tabii :D:D:D:D

Aslında Liverpool f5 i gol manyağı yapabilirdi.Neyse:D

Her mac birine carpip giriyor. :omg:

:) Bunada eşşek şansı denir.

Kötüler daima kazanır, ben inanmıyorum iyilerin kazandığına arkadaş , kötüler kazanıyor..

Kötüler daima şike ile bal ile kazanıyor...

Bunu bilir bunu söylerim.

resim_876440735.JPG

Dogrulari konusmak gerekirse, Deniz tipsiz bir futbolcu...

dünkü bu gaz belediye maçına ulaşmış mı pazar günü görecez :)

:) Bunada eşşek şansı denir.

Kötüler daima kazanır, ben inanmıyorum iyilerin kazandığına arkadaş , kötüler kazanıyor..

Kötüler daima şike ile bal ile kazanıyor...

Bunu bilir bunu söylerim.

resim_876440735.JPG

Bu saatden sonra fener bidaha kendine gelemez. Bal felanda kurtaramaz artik onlari. :D

Dogrulari konusmak gerekirse, Deniz tipsiz bir futbolcu...

:asd:

Lille L.Pool'u eler.

Geri
Üst Alt