Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Belgrad | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray - OFK Beograd | 29 Temmuz | 21.00 | Futbo

ne biçim bir yönetim var yahu.

teknik direktör dediğini yaptırmak için ne yollara başvuruyor

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray - OFK Beograd | 29 Temmuz | 21.00 | Futbo

Cana´nin neden oynatilmadigini bilmedigim icin birsey söylemek istemem ama bu kadroyla cok zorlanacagimizi söylemem lazim. Aslinda Cana´nin oynatilmamasi da bir mesajdir. Alin size kadro diye. Acil degisim isteyen yönetimin yeni sezonunun ilk resmi macinda gecen sezondan farki olmayan, hatta güc kaybetmis bir Galatasaray´i izlerken ne düsünecekler. Ne olursa olsun büyük takimin kadrosu resmi maclardan evvel hazir olur. En azindan en kritik bölgeleri güclendirmis olurlar. Ve biz gecen sezondan daha kalitesiz bir kadroyla ilk resmi macimiza cikiyoruz.

Ne alaka hocam ?

Orta alan diyorsun. Cana - Pino - Kewell - Musa - Emre Çolak var. Gidiyor en kazma 3 pas yapamayan yaratıcılığı "0" olanları 11 e koyuyor.

Allah dan adamlar berbat ötesi bir takım. Bu takım bile en az 2-3 tane atar..

Yahu boş boş konuşmayın adam belkide sakatlandı.Bilinçsiz yorum yapmayın

Yemin ederim bir acayiplik var bu işte ya. Yok yani normal olan bir insan böyle kadroyla çıkmaz. Hoca inadına yapıyor.

Boyle ciksaydik daha iyi olurdu

..........................Ufuk..............................

..............................................................

Ali Turan........Neill.........Servet.........H. Balta

...........................Cana.............................

Baris............................................S. Ozkan

...............................................................

Pino....................M. Batdal..................Arda​

Ayhan iyidir iyi, Barış'ta fena değildi son Fener maçında ama bu Sarp ısrarı nedir anlamıyorum.

Ne alaka hocam ?

Orta alan diyorsun. Cana - Pino - Kewell - Musa - Emre Çolak var. Gidiyor en kazma 3 pas yapamayan yaratıcılığı "0" olanları 11 e koyuyor.

Arda forvet arkası oynar belki. Barış sağ açık. Hele bir sakin ol.

Orta saha müthiş.!

------------------Aykut------------------------

Sabri-------Neill------------Servet---------Hakan

------------Sarp------------Ayhan--------------

Barış---------------Arda-------------------Serdar

-------------------Batdal------------------------

Sarp 11'de, Cana yedek. :o

Maçı izlicektim sarp barış ayhan 3 lüsünü onbirde görünce vazgeçtim.Birde kalede aykutu!

beyler rijkaard açık açık yönetime kadroyu gösteriyor yani olay bu,alın elimdekiler bu diye,iyide yapıyor.

ya belki sarpa barışa ayhana son kez şans tanıyor?kamptaki çalışmalardan sonra son kez görmek istiyor lig öncesi bu soru işareti adamları?

rahat bırakın şu adamı ya:D

Ne alaka hocam ?

Bu saydiklardan Cana haric hepsi bir kac gün evvel geldiler. Bu Rijkaard´in sucu degil. En azindan Neill´i koymus isimi saglama alayim diye. Ben Sirp takimini cok kücümseyemiyorum acikcasi bu orta sahamizla:) Zar zor galip gelirsen bile rövans macinda zor durumlara düsersin. Umarim hersey yolunda gider

Cana neden oynamıyor ki acaba?

Rijkaard'ın bu Sarp-Ayhan-Barış fantazisini hiç anlayamıyorum ya, adeta futbol cinayeti.

cana henüz tam hazır değil arkadaşlar, resmi bir maçta takımı riske etmek istememiş olabilir. zaten elimizde çok fazla da alternatif yok orta saha ve forvette. maç sıkışık gider gol atamassak sanırım emre çolak ve kewell ı oyuna alabilir.

3 Hafta sonra lig başlıyor bakalım o zamanki kadroyla nasıl bir fark olucak çok merak ediyorum.

Kadroyu hiç beğenmedim. Rijkaard niye Emre'yi, Cana'yı felan oynatmıyor ki ? Ben olsam bu kadroyla çıkardım;

Ufuk

Sabri - Neill - Servet - Hakan

Cana - Ayhan

Emre

Serdar - Mehmet - Arda​

Bu saydiklardan Cana haric hepsi bir kac gün evvel geldiler. Bu Rijkaard´in sucu degil. En azindan Neill´i koymus isimi saglama alayim diye. Ben Sirp takimini cok kücümseyemiyorum acikcasi bu orta sahamizla:) Zar zor galip gelirsen bile rövans macinda zor durumlara düsersin. Umarim hersey yolunda gider

Hocam

Pino zaten dedi ki Monako dan hazır geldim. Artı 8-9 gün oldu.

Cana 1 aydır takımla

Neill ve Kewell daha 20 gün önce sahadaydılar kondisyobn vs eksiği yok takımın oyuncuları zaten

Emre Ç. ve Musa zaten hazır kıta.

Rijkaard bence GS mizi küçümsüyor. Barça da böyle bişi yaptırmazalardı. Zaten Biraz cıvıdı orada yolladılar.

Bence Rijkaard 10 hafta göremez. Aynı hatalara devam ediyor. Beğenmediğmiz Hocalar bile bir an önce ideal 11 otursun diye sürekil her maç yan yana oynatıyor adamlarını.

Ali Sami Yen e gidenlere yazık oldu. Bomboş pozisyona giremice bir takım izleyecekler.

Sonuç olarak GS bu maçı kazanır. Ama hiç zevk vermicek.

Evet tecavüz olurdu ama Ufuk'a.

Boyle ciksaydik daha iyi olurdu

..........................Ufuk..............................

Ali Turan........Neill.........Servet.........H. Balta

...........................Cana.............................

Baris............................................S. Ozkan

...............................................................

Pino....................M. Batdal..................Arda​

Ayhan Mustafa Sarp Barış ...:S

Emre Çolak ve Cumhur şu maçta'da oynamıyor ve yerlerine oynayanlar o malum üçlü ise diyecek bişey bulamıyorum. Hakikaten anlamakta zorlanıyorum kulüpte olanları.

Geri
Üst Alt