Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Belgrad | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray - OFK Beograd | 29 Temmuz | 21.00 | Futbo

Cana sakat mı yoksa Rijkaard da mı %100 futbol izliyor artık :lol:

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray - OFK Beograd | 29 Temmuz | 21.00 | Futbo

Rijkaard böyle devam ederse desteğimi çekmek zorunda kalacağım maalesef. Anlayamıyorum artık tercihlerini nedense.

Rıdvan Dilmen'in adamı 11'de yine. :asd:

Yeni sezon hayırlı ve uğurlu olsun. İnş hepimiz mutlu bir sezon geçiririz.

Ayhan-Sarp-Barış 3'ünü toplasan Cana etmez yahu nasıl ilk 11'de olabilir bu adamlar hala,umarım 2'inci bir Tromsö olmaz bu ortasaha herşeye gebe.

Emre Çolak ve Cumhur şu maçta'da oynamıyor ve yerlerine oynayanlar o malum üçlü ise diyecek bişey bulamıyorum. Hakikaten anlamakta zorlanıyorum kulüpte olanları.

Rijkaard döneminde Messi, İniesta, Gio, Bojan gibi oyuncular nasıl şans bulmuş anlamıyorum bu tercihlerini gördükçe.

Rijkaard gibi akıllı bir adam, M.Sarp'ı neden oynatıyor anlamıyorum.

Hocam

Pino zaten dedi ki Monako dan hazır geldim. Artı 8-9 gün oldu.

Cana 1 aydır takımla

Neill ve Kewell daha 20 gün önce sahadaydılar kondisyobn vs eksiği yok takımın oyuncuları zaten

Emre Ç. ve Musa zaten hazır kıta.

Rijkaard bence GS mizi küçümsüyor. Barça da böyle bişi yaptırmazalardı. Zaten Biraz cıvıdı orada yolladılar.

Bence Rijkaard 10 hafta göremez. Aynı hatalara devam ediyor. Beğenmediğmiz Hocalar bile bir an önce ideal 11 otursun diye sürekil her maç yan yana oynatıyor adamlarını.

Ali Sami Yen e gidenlere yazık oldu. Bomboş pozisyona giremice bir takım izleyecekler.

Sonuç olarak GS bu maçı kazanır. Ama hiç zevk vermicek.

Bencede bu kadroyla ilk resmi macimiza cikmamaliydi. Sezon basi maclardan cok cekiniyorum bu sezon. Umarim iyi bir baslangic yapariz. Bende hicbirsey anlamiyorum artik

Biz Rijkaard ' ın arkasında oldukça adam resmen destek olmayın bana diyor yahu :o

Rijkaard döneminde Messi, İniesta, Gio, Bojan gibi oyuncular nasıl şans bulmuş anlamıyorum bu tercihlerini gördükçe.

Cidden bunu ben de merak ediyorum. Berkin, Berkin dedik A takıma bile alınmadı. Cumhur, Emre, Musa felan var ama onlar oynatılmıyor. Çetin Güngör'de oynatılmıyor. Tamam tüm gençler aynı anda şans bulamaz belki ama Cumhur, Emre, Musa felan oynamalıydı bu maçta.

Evet tecavüz olurdu ama Ufuk'a.

Sen Barcelona'ya karsi mi oynuyorsun? Hayir. Bakarsin is yurumuyor, ozaman degisikliklerle biraz daha defansif oynarsin.

Mesale Young Boys. Fenerbahce'yi dagittilar. Hemde kendi kalerinde sadece 4 sut gorduler.

İki ihtimal var. Ya Rijkaard'da değil marifet Barca'da ve o saydığın oyunculardaydı. Oynatmamak mümkün değildi o adamları. Ya da Yönetime inat yapıyor.

Dua ediyorum ki ikincisi olsun. İki şıkta çok vahim ama birincisi doğru ise yandık. İkincisi doğru olsun diye dua ediyorum.

Cumhur , Emre Çolak gibi önemli potansiyellere yazık oluyor şu Sarp , Barış gibi adamlar oynadı sürece . Oynamasın kardeşim tecrubeli Sarp , Barış falan ,adamlarda iş yok yerim tecrubesini . Tecrubesiz Emre´yi , Cumhur´u izlemek istiyorum .

Cana sakat mı yoksa Rijkaard da mı %100 futbol izliyor artık :lol:

Hele o psikopat yayını bıcır tercüman(Mert Çetin) çeviriyorsa deme keyfine. :coffee:

Rijkaard değil, sanki kadroyu Rıdvan Dilmen kurmuş.

Rijkaard yönetime ``Elimdekilere ancak bu kadarını oynatabilirim```demek istiyor diye düşünüyorum çünkü başka hiçbir açıklama getiremiyorum şu adamların ilk 11 çıkmasına.Bir sene daha bu yetenek fukaralarını izlemeye dayanamam yahu.:o

Biz Rijkaard ' ın arkasında oldukça adam resmen destek olmayın bana diyor yahu :o

Rijkaard böyle devam ederse desteğimi çekmek zorunda kalacağım maalesef. Anlayamıyorum artık tercihlerini nedense.

yahu siz futboldan anlayan kişilersiniz en azından siz yapmayın yahu:o,rijkaard böyle bi futbol cinayetine niye girişsin,demekki adamın istediği oyuncular alınmadı hala,çok geç kalındı işte,adam bağıra bağıra transfer istiyo bu orta sahayla,çok açık ve net bi mesaj adnan başkan anlamıştır inşallah:o

Bu adam eğer lig maçında da bu tarz ilk 11'lerle çıkmaya devam ederse. Bıraksın gitsin ülkesine.

Futbolcu fabrikası diyoruz alt yapımız için adam Cumhur'u Musa'yı falan ilk 18'e almıyor daha böyle bir dandik takıma karşı.

Benim Rijkaard'a olan inancım tam ama eleştirmek de önemli.Ne olursa olsun taraftarı düşünmek lazım böyle bir kadro olmamalıydı.Gene de güveniyorum hocaya.

Geri
Üst Alt