Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Belgrad | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray - OFK Beograd | 29 Temmuz | 21.00 | Futbo

Ayhan-Sarp-Barış 3'ünü toplasan Cana etmez yahu nasıl ilk 11'de olabilir bu adamlar hala,umarım 2'inci bir Tromsö olmaz bu ortasaha herşeye gebe.

Hocam korkma Belgrad takımı emin ol BankAsya da ancak ilk 5 oynar oynamaz o kadar berbat birtakım.

Eğer Zhodinov maçı özetlerii izlersen 2. lig takımı dersin zaten.

Zhodinov denen takım Belarus 2. ligide düştü. O kadar berbat takımla bile başa baş oynayamadılar.

Bu maçı kazanıcaz insanların sıkıntısı TSL tam 15 gün kalmışken ideal 11 i ve gücümüzü görüp ona göre transferi hızlandırabilirdik.

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray - OFK Beograd | 29 Temmuz | 21.00 | Futbo

Kewell taraftari dinliyor :D

Pino'yu izlemek isterdim.Onun haricinde kadroyu o kadar kötü bulmuyorum.Bu adamlar bu maçlarda değiştiğinin ispatını gösterirlerse gösterir.

Ayhan neyse de Sarp ve Barış'ı artık ilk 11'de görmek istemiyorum arkadaş.İstersen Belgrad değil Çatladıkapıspor'la maç yap en kötü Cumhur,Emre Çolak,Caner Öztel'i oynat bari yahu.

Cidden bunu ben de merak ediyorum. Berkin, Berkin dedik A takıma bile alınmadı. Cumhur, Emre, Musa felan var ama onlar oynatılmıyor. Çetin Güngör'de oynatılmıyor. Tamam tüm gençler aynı anda şans bulamaz belki ama Cumhur, Emre, Musa felan oynamalıydı bu maçta.

Belki de çok abartıyoruz.

yahu siz futboldan anlayan kişilersiniz en azından siz yapmayın yahu:o,rijkaard böyle bi futbol cinayetine niye girişsin,demekki adamın istediği oyuncular alınmadı hala,çok geç kalındı işte,adam bağıra bağıra transfer istiyo bu orta sahayla,çok açık ve net bi mesaj adnan başkan anlamıştır inşallah:o

İnşallah öyledir diye umuyorum. Ama beğenmedikleriniz Xavi vari paslar atarsa Rijkaard'ın yüzünü merak ediyorum öyle bir durum varsa eğer :D

Orta saha evlere senlik masallah.

Evet! Yarin Fanatik'in basligi: FLAS FLAS FlAS! SON DAKIKA! ARDA ZAYIFLAMIS!

Hocam korkma Belgrad takımı emin ol BankAsya da ancak ilk 5 oynar oynamaz o kadar berbat birtakım.

Eğer Zhodinov maçı özetlerii izlersen 2. lig takımı dersin zaten.

Zhodinov denen takım Belarus 2. ligide düştü. O kadar berbat takımla bile başa baş oynayamadılar.

Bu maçı kazanıcaz insanların sıkıntısı TSL tam 15 gün kalmışken ideal 11 i ve gücümüzü görüp ona göre transferi hızlandırabilirdik.

Ya bu takımı bence de eleriz ama bu adamlarla nereye kadar usta.

Rijkaard gibi bir futbol elçisi barış sarp ve ayhan'da ne buluyor anlamıyorum...Gençleri oynat daha iyi be üstad!

Beyler elenirsek uefa'ya baybay diyecez. Tecrübeli olmasını istemiştir takımın. Yeni transfer gelmesse ligde gençleri oynatacaktır. yada 1. maçı rahat geçersek 2. maçta rahat oynatabilir.

Bu kadroyla biz bu takımı rahat yeneriz ancak bu ilerisi için hiçte hayırlı bir sonuç oolmayacak. Rijkaardın Ayhana Barışa ve Sarpa güveni artacak. Yönetimde transferde yavaş davranacak.En azından Sarpın yerine Canayı oynatsaydı. Ama artık alıştık bu tür tercihlere. Zaten Rijkaardı hiç sevemedim gitti.

Sarp gizli golcü.Barış dinamo.Ayhan'ı bilemem.Belgrad gibi bir rakibe göre ortasahanın kötü oluşunu bu kadar abartmayın.

Bu arada Arda hamal mı en dandik maçlarda bile oynuyor. Yabancı beyefendiler erken gelsin de çıksın. Çok sevdiğim Avustralyalılar da dahil buna. Stoch denen adam Avustralya'dan sonra elendi takımı ama geldi başladı antrenmana, maça çıktı. Suarez dün gol attı. Adam son maça kadar kupadaydı. Resmen çiftlik bizim takımlar.

zayıflıkla koordinasyon arasındaki denklemi çözebilen var mı

Şu maçı bile izleyemiyorsak...

Beyler elenirsek uefa'ya baybay diyecez. Tecrübeli olmasını istemiştir takımın. Yeni transfer gelmesse ligde gençleri oynatacaktır. yada 1. maçı rahat geçersek 2. maçta rahat oynatabilir.

Hiç sanmıyorum, geçen sezon da nice maçlarda bu üçlüye katlanmak zorunda kaldık, hiçbir genç oyuncumuz kadroya monte edilmeye çalışılmadı. Rijkaard yönetiminde 2-3 tane paf takviyeli (Emre, Cumhur, Çetin gibi) bir kadroya sahaya çıkacağımıza artık inanmıyorum. Sarp'ta artık ne buluyorsa cidden anlayamıyorum. Bu oyuncular sahada Sarp'tan ne yapıp ne yapmaması gerektiğini çok daha iyi biliyorlar.

Sarp gizli golcü.Barış dinamo.Ayhan'ı bilemem.Belgrad gibi bir rakibe göre ortasahanın kötü oluşunu bu kadar abartmayın.

Hocam turu öyle ya da böyle geçicez, maçı öyle ya da böyle alıcaz ama Rijkaard beni çok uzun zamandır hayal kırıklığına uğratıyor, geleceği hiç parlak görmüyorum.

Hiç sanmıyorum, geçen sezon da nice maçlarda bu üçlüye katlanmak zorunda kaldık, hiçbir genç oyuncumuz kadroya monte edilmeye çalışılmadı. Rijkaard yönetiminde 2-3 tane paf takviyeli (Emre, Cumhur, Çetin gibi) bir kadroya sahaya çıkacağımıza artık inanmıyorum. Sarp'ta artık ne buluyorsa cidden anlayamıyorum. Bu oyuncular sahada Sarp'tan ne yapıp ne yapmaması gerektiğini çok daha iyi biliyorlar.

gençlerin ezilmesi olabilir mi fazla oynatmamasının sebebi. Sizde biliyorsunuz ki arda'yı manisya kiralamıştık. Alışşsın diye

Merhaba renkdaşlar, maçı Futbol smart haricinde avrupa kanallarından biri veriyor mu aceba?

Geri
Üst Alt