Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Belgrad | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray - OFK Beograd | 29 Temmuz | 21.00 | Futbo

futbo ne ya ?

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray - OFK Beograd | 29 Temmuz | 21.00 | Futbo

yahu siz futboldan anlayan kişilersiniz en azından siz yapmayın yahu:o,rijkaard böyle bi futbol cinayetine niye girişsin,demekki adamın istediği oyuncular alınmadı hala,çok geç kalındı işte,adam bağıra bağıra transfer istiyo bu orta sahayla,çok açık ve net bi mesaj adnan başkan anlamıştır inşallah:o

Yunus ' um böyle yapınca transfer daha çabuk gelmeyecek ki sonuçta. Ellerinden geleni yapıyorlar. Adnan Sezgin sanki ''Rijkaard ' a gıcıklık olsun diye transferi geç yapalım oihohihih'' diyor . Bence ideal kadroyu sürmeliydi. Cana ' yı hazırlık maçlarında oynattı bu maçta oynatmıyor. Olası bi kazada neler olacağını tahmin bile etmek istemiyorum.

Neyse ben maça kaçar . Umarım güzel oyunla farklı kazanırız.

1-1 biter. ilk gol onlardan...

sonra gelsin transferler

Kadro var mı?

Şu D-Smart'ın da o kadar berbat logosu var ki insanı maçtan soğutuyor resmen. Hiç mi estetik olmaz bir logo ya.

1-1 biter. ilk gol onlardan...

sonra gelsin transferler

Ya böyle yorum mu olur????

Kimin oynadığı önemli değil sahada Galatasaray varsa kazanacaktır desteğinizi verin gerisini merak etmeyin

gençlerin ezilmesi olabilir mi fazla oynatmamasının sebebi. Sizde biliyorsunuz ki arda'yı manisya kiralamıştık. Alışşsın diye

Günün birinde Emre'yi, Cumhur'u Semih, Serdar gibi 2.Lig takımlarına satılırken görürsek hiç afra tafra yapmayalım o zaman. Adamlar ezilmesin diye yıldızları sönene kadar bekliycek miyiz? Ezilecek oyuncu kiralandığı kulüpte de ezilir, kandırmayalım kendimizi bu şekilde.

rıdvan ne diyor yine ya

"F.R yeni transferleri yedek bekleterek bunlar ancak yedek oyuncu olur demek istiyor "

şu Rıdvan'a bir Allah'ın kulu şeref bağışı yapsın adam çok yoksun kalmış onur ve şereften sırf kötülemek için ruhunu sattığını bu kadar açık etmesin

Haydi cimbom haydi cimbom haydiii.. Tam zamani tam zamani simdiii.. Haydi koclar vurdugunuz gol olsun.. Sirplar dokuz dogursun.. :D

Cana niye yedek yaa:S

Ya böyle yorum mu olur????

Kimin oynadığı önemli değil sahada Galatasaray varsa kazanacaktır desteğinizi verin gerisini merak etmeyin

Ben destek vermiyor muyum yani? Benimki sadece tahmindi. Gonul ister 5 atalim. Ama bu orta sahayla zor.. 1-1 biter diyorum yine..

arkadaslar bazı tesptlere kesınlıkle katılamıyorum işte bızım ulkemızde yanlış cok seyden bır tanesı de şu...anlam veremedıgım sekılde bır futbolcu goklere cıkarılıyor..sormak ıstıyorum cumhur cumhur yazanlara ben yaklasık 5 yıldır aralıksız gs altyapısını takıp ederım ben bu forumda ve bazı basın yayın organlarında cıkan cumhur haberlerıne ıstınaden ortadaa gs nın takımında oynayabılecek bır cumhur goremedım .hazırlık maclarında benım goremeyıpte arkadasların gordugu yetenek neydı cumhurda..oynamaktan kacan aldıgı topu mumkun mertebe gerıye yana oynayan hıc bır atraksıyonun kombınasyonun teknıgın olmadıgı vasat bır gorun ıcındeydı.artı buna ılaveten kaleye oynamayı ne bır kaleye sut ne bır ara pası yok yok..neyı abartıyorsunuz bu cocugada yazık omuzlara bu kadar varolmayan kapasıtesıyle yuk yukluyoyrsunuz..ama boyle yaparak gercekten gelecek vaadedenlerı atlıyorsunuz sakatlıklarından dolayı hollandada a2 takımıyla kalan cetın gungor ve anıl dilaver sanırım kadroda dusunulmeyerek orda kaldı mantıgındalar ıste ızlemeden bılmeden yorum boyle bırsey sanırım..cetın ve anıl eger sakatlanmasaydı bugun kadroda bırı mehmet batdalın bırıde hakan baltanın yedegı olarak olacaklardı he belkı caglar var dıye cetını almayabılırdı ama anıl dilaver kesın 18 deydı..haksızlık yapmayın oyuncuaara a2 takımındakıkı ve kampakı performansı anılın sakatlanana kadar superdı ama bır sakatlık burdakı ınsanların onun unutmasını saglamıs..kaldıkı dunku a2 macında da gol atmıs demekkı ıyılestı ve form yakalamaya basladı...ılerleyen zamanlarda dedıklerımde ne kadar haklı oldugumu gorecektr ınsanlar..

Mustafa Sarp...... Neden ısrar ediliyor bu adamda bu kadar anlayamadım.

rıdvan ne diyor yine ya

"F.R yeni transferleri yedek bekleterek bunlar ancak yedek oyuncu olur demek istiyor "

şu Rıdvan'a bir Allah'ın kulu şeref bağışı yapsın adam çok yoksun kalmış onur ve şereften sırf kötülemek için ruhunu sattığını bu kadar açık etmesin

Satılmışlığından ziyade cahilliği. Ne Cana'yı ne Pino'yu tanıyor çünkü.

O değilde şu ligdeki 3 büyük takımın kadrolarını yan yana yazsak şu anda en zayıf biziz.

Bazen ...

Nefes almak değildir , yaşamak...

Onunla gülüp, Onunla ağlamaktır...

Sarı -Kırmızı olmaktır , her an Onu solurcasına...

Bazen ...

Cehennem...Öbür dünya değildir...

Taraftarla coşmuş , SAMİYEN'dir ...

Alev alev yanarcasına...

Bazen ...

İmkansız ...Olmaz değildir...

7 kişi 7 Sıfır yenmek , Ağları delmek , Şampiyonluktur Milenyumda ...

Hayalleri gerçek yapmaktır...Sahaya her çıktığında...

Bazen ...

Tarih, tozlu bir sayfa değildir...

Gerçektir , yaşamdır....1905'te doğup Ciltlere sığmamaktır...

Destanların değişmez Yazarı olurcasına...

Bazen...

GÜÇ , bir sıfat değildir...

Evsiz barksız , beş parasız , en zorda , tüm dünyayı ayağa kaldırmaktır...

Üstünde sade bir parçalı formayla kolaycasına...

Bazen...

Cesaret , Korkuyu yenmek değildir...

Onbinlerce rakibin arasından geçip, kalesine BAYRAĞI dikmektir...

Tek başına...Kimse yokmuşcasına...

Bazen ...

Sevgi...Anne , Baba , Eş , dost değildir...

Onlardan ötedir...Tutkudur Renklere , Armaya ...

Ayrılmaz parçanmışcasına...

Bazen...

Hayat herşey değildir...

Ama herşey GALATASARAY'dır...

Ölümde ...Yaşamda ...Kıyamette...

Rıdvan: Elano müthiş futbolcu bazıları da diyor ki neden milli takıma çağrılıyor adam baya oyuncu

bundan 6 ay önce elano aman aman bi futbolcu değil milli takıma nasıl çağrılıyor anlamışda değilim diyen kendisi değil miydi

Kadroya gelince m.sarpın üzerine gitmek istemiyorum oda insan ama sanırım her maç oynayacak

Satılmışlığından ziyade cahilliği. Ne Cana'yı ne Pino'yu tanıyor çünkü.

O değilde şu ligdeki 3 büyük takımın kadrolarını yan yana yazsak şu anda en zayıf biziz.

Ligdeki en iyi kadro hala bizde bence.

5 ten aşağısı kabul olunmaz.

Geri
Üst Alt