Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Belgrad | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 1-0 OFK Beograd | 29 Temmuz | D.A | Futbo

iyi yayılıyoruz sahaya tek eksiğimiz top çevirmey yavaş yapmamız. neill gibi ayağına hakim bir ortasahamız olursa bu yıl çok rahat maç kazanırız bu anlayışla

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 1-0 OFK Beograd | 29 Temmuz | D.A | Futbo

Kendimi zor tutuyorum. Yahu yeter. Mehmet Battal 3 gol kaçırdı diye kazma mı oldu. En iyisi çıkayım yoksa tutamıcam bir kaç kişinin futbol bilgisine dil uzatcam şimdi. Çok bilenler Galatasaray'da oynayacak kapasitede olsalardı.

Mehmet Batdal ne kadar gol kaçırdı arkadaş ya. Adam kaleye sallıyor rastgele, girmez tabii.

Bu takım karşısında herkesin iyi olması gerek ve gerçektende öyle , Sarp bile fena değil

Mehmet Batdal çok iyi .Türkiye'de bu pozisyonlara giremeyen, girmeyi bilmeyen bir sürü forvet var

Ama sıkıntı şurada

Bu adam Baroş'un alternatifi olmamalı ekstra başka bi gücümüz olmalı.

Yoksa Baroş'tan beklediklerimizi beklersek işimiz var.Acil Baroş tipinde gençte olsa bi oyuuncu almalıyız

batdal'ın nesi kötü anlamadım, sanki boş kaleye atamamış gibi yorum yapıyorsunuz. bana dünyada girdiği her pozisyonu gole çeviren bi yaratık gösterin?

ya batdalın çok pozisyona girmesi iyi elbet atacak bu maçta batdalın golü var 2. yarı çıkmazsa

4-4-2 oynasak mehmet asist manyağı olur

Ben Sabri yi çok begendim suana kadar. Hiç hata yapmadı sayılır. En cokta cıkardıgı topları sevdim. Cok güzel paslar ve ortalar yapıyor ayagı baya düzelmiş. Bir de şut cekse bari de, o da düzelmişmi görsek :)

Takım gayet organize ve sahaya iyi yayılıyor. Tek eksik son vuruşlar. Ben çok keyif aldım ama Kewell'ı izlemek istiyorum ulan!

Arkadaş nedir bu Serdar antipatisi adam mis gibi top oynadı . Sizin futbol anlayışınıza hayran kaldım herkes kazma birtek Arda yıldız. Allahım ya , yemin ederim maç varken şu bölüme giriyorum yorumlara bakıyorum gerçekten içler acısı.

Orta sahada Neill'in yapabildiklerini yapacak adamı aldığımız gün benim için bayramdır.

Mehmet battal harika sarpda gayet iyi oynuyor ardaya söz yok :D serdarın yerine Pino girmesi lazım :D ayhanın yerinede Cana :D

Yahu Batdal 2.Ligden başka bi yerde oynamamış deneyimsiz bi adam . Galatasaray gibi büyük bi klübe gelmiş . Hele bi tecrübe kazansın ondan sonra görün siz Batdal'ı . Barış çıkar umarım yerine Cana girsin .

Ben mustafa sarp'ı beğendim.Yiğidi öldür hakkını ver.

arda,sarp,serdar.neill ve sabri ilk yarının iyilerinden

btdal'ın nesi kötü anlamadım, sanki boş kaleye atamamış gibi yorum yapıyorsunuz. bana dünyada girdiği her pozisyonu gole çeviren bi yaratık gösterin?

jardelfw4.jpg

arkadaşlar sorun bizde batdaldan baros serdardan keita beklersek işimiz zor

Ben Sabri yi çok begendim suana kadar. Hiç hata yapmadı sayılır. En cokta cıkardıgı topları sevdim. Cok güzel paslar ve ortalar yapıyor ayagı baya düzelmiş. Bir de şut cekse bari de, o da düzelmişmi görsek :)

rakiple geriye koşarken havadan gelen topu kontrol edişi vardı mesela bittim orda:)

Geri
Üst Alt