Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Belgrad | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 1-0 OFK Beograd | 29 Temmuz | D.A | Futbo

Mehmet Batdal ne kadar gol kaçırdı arkadaş ya. Adam kaleye sallıyor rastgele, girmez tabii.

Bu takım karşısında herkesin iyi olması gerek ve gerçektende öyle , Sarp bile fena değil

Hangi maçı izliyorsunuz yahu? Sarp'ın nesi iyi, adamın diegonel paslarına bitiyorum zaten. :D Bu kadar heyecanlı futbol oynamak hem de bu yaşta komik.

Batdal'ın kaçırdığı tek net pozisyon var, kaleci çıkardı. Bir kafa topu direkten döndü, diğer iki tane çizgiden önüne açılan toplar karambolde kaynadı. Kaçırmadı yani, adamı sırf kötülemek için müthiş bir çabanız var, devam edin. Batdal çok iyi oynuyor, yaptıklarını yazın şuraya.

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 1-0 OFK Beograd | 29 Temmuz | D.A | Futbo

Arkadaş nedir bu Serdar antipatisi adam mis gibi top oynadı . Sizin futbol anlayışınıza hayran kaldım herkes kazma birtek Arda yıldız. Allahım ya , yemin ederim maç varken şu bölüme giriyorum yorumlara bakıyorum gerçekten içler acısı.

Türk kimliği taşıyor o yüzden olmalı.

Valla yorumlara bakıyorum maşallahlık. Pozisyonların çoğunda Mehmet Batdal var. Kaçırmış olabilir ama nerede durması gerektiğini bilmese o pozisyonlar olmayacak bile. Kaleci de olmayacak şutları kurtarırken kurtarılması en basit topu içeri aldı. Futbol böyle bir şey. Ben Batdal'ın kötü olduğuna asla inanmıyorum. Bu çocuk ileride çok daha iyi olacak. Bitiricilik sorunu zaten vardı. Gencecik yaşında ilk kez bu kadar büyük bir takımda ilk resmi maçında heyecanlı olması doğal.

Şaka maka ben Ayhan'ı da cidden beğendim. Gerçekten çok iyi paslar çıkardı ve oyunu iyi yönlendirdi. Mustafa Sarp'ı sol iç olarak kullanıyoruz. Sarp ileriye yardımcı olacak şekilde oynatıldığı zaman daha iyi performans gösterebiliyor. O da fena işler yapmadı.

Arda için bir şey demeye gerek yok zaten. Rakip oldukça diri ve fizikli. Biz de oyunun kontrolünü elimizde tutmasını biliyoruz. Maçın bazı anları gerçekten heyecanlı. Şahsen ben zevk aldım bu maçtan. Yorumlara bakılırsa rakibi inanılmaz hafife alanlar var. Netanya ve Tobol sananlar var. Ama bu rakip onlardan bir kaç gömlek üstün. Ona rağmen, futbolu çok bilenlerce onca kazma(!!!) oyuncumuz olmasına rağmen neredeyse %70'e %30'luk bir yüzde ile oynuyoruz.

Ama gerçekten üzgünüm. Burada yazılan onca aptalca yorumu gördükçe gerçekten üzülüyorum. İnanılmaz bir Barca oyunu bekliyorsunuz zannedersem. Size ne deseler boş. Daha ilk resmi maçında, daha hazır bile değilken kötü bir görüntü sergilemeyen bir takım bu kadar yerden yere vuruluyorsa bu yıl içimizdeki İrlandalılardan çok çekeceğimiz var. Bunlar bence Galatasaray'ı yıkmak isteyen cenahlardan bile daha tehlikeli..

jardelfw4.jpg

hakkaten ha çötüyle bile atardı

5zgl0h.jpg

Mehmet Batdal iyi yolda, çok kaçırdı ama atar elbet sıkıntı yok. Forvette sırıtmıyor kesinlikle Baros'a iyi bir alternatif.

Serdar Özkan aynı hiç değişmemiş. Bal yapmaz arı, Pino istikrar yakalar umarım.

Barış'ı anlatmaya kelimeler yetmez zaten.:)

Arkadaş nedir bu Serdar antipatisi adam mis gibi top oynadı . Sizin futbol anlayışınıza hayran kaldım herkes kazma birtek Arda yıldız. Allahım ya , yemin ederim maç varken şu bölüme giriyorum yorumlara bakıyorum gerçekten içler acısı.

hocam bu yorumun içler acısı kusura bakmada:o,serdar ne oynadı yahu sabahtan beri teke tek kalıyo adam şu ana kadar çoktan skora etki etmeliydi,ne bi gol pası verdi ne etkili bi şut attı,beşiktaşlılar niye bu kadar sevindi bu adam gittiğinde demiştimde,davulun sesi uzaktan hoş geliyomuş cidden.

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 1-0 OFK Beograd | 29 Temmuz | İ.Y | Futbo

Batdal bizim a2'de anca oynar. Kolay kolay eleştirmem ama hakkaten bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Kaçırdıklarını önemsemiyorum. Önemli olan sahada yapmaya çalıştıkları. Adam koşmuyor, dikilip top bekliyor, inanılmaz hantal. Orta saha zaten evlere şenlik. Ortadan bir tane atak yok. Paso kanatlara açılıyor. İnce ara pası atacak arda dışında bir tane adam yok. Umarım bu futbolcularla aslantepe'ye geçmeyi planlamıyordur sayın polat. Yoksa çok büyük hayal kırıklığı olur.

Bu arada BJK Çek takımı karşısında rezil oynuyor . Sağlı, sollu geliyor Plezen .

Ben Sabri yi çok begendim suana kadar. Hiç hata yapmadı sayılır. En cokta cıkardıgı topları sevdim. Cok güzel paslar ve ortalar yapıyor ayagı baya düzelmiş. Bir de şut cekse bari de, o da düzelmişmi görsek :)

Maçın başında yaptı Klasik hatasını:D Defansda pas vercekken rakibin önüne verdi topu :D

sergenin ses tonuna dikkat.. :D :D :D

besiktas yedi :D

Geri
Üst Alt