Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Belgrad | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Yenmemız gereken bır macta berabere kaldık yaa :(

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | 2.Y | Futbo

Rakipten kaynaklı, genel olarak sezonda yedek bekleyecek oyuncuların oynatılmasından yanaydım. Ama iş ciddiye bindi. Rövanş böyle olamaz. Transfer gelir mi gelmez mi bilmiyorum, ama eldekilerde haftaya ki kadro kesinlikle şöyle olmalıdır,

---------------Ufuk------------------

--Sabri---Neill------Gökhan----Hakan--

---------Ayhan---Lorik Cana----------

------------Arda Turan----------------

---Pino----------------------Kewell----

------------Milan Baros----------------

Gerekirse ilk yarıda bitirirsin rakibin işini, sonra Kewell'ı çıkartır, Arda'yı sola kaydırır, orta alana Emre Çolak'ı alırsın vs.

Sarbiyi siliniz ordan. Yabancı sayısı artık sınırsız olmalı ve bu takımın 2 bekide yabancı olmalı olmuyor 10 yıldır bek bulamadık Capone den bu yana sağ bekimiz olmadı Hakan Ünsal dan bu yana sol bekimiz olmadı

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

o kadar gol kaçarsa tabi ki_skor 2-2 biter yönetim transfere hız verir.

Steau Bükrese elenmemizin yegane sorumlusu!!! Defedin aykut denen kovayi. Bir daha da Florya'nin kapisindan girmesin!

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | 2.Y | Futbo

Turu geçeriz haftaya o sorun değilde barış özbek mustafa sarpı felan göndermezlerse o vahim baltada sigarayı bırakması lazım sabrininde özel orta açma dersleri ve yerden pas eğitimi alması lazım en acilinden ufuğada olm ya adam gibi al şu kaleyi ya da git denmesi lazım aykutada arkadaşım bundan sonra yedeksin ister kalırsın ister gidersin denmesi lazım

Yerli Malı(Türk) Aykut ile yola devam ! Biz güveniyoz Aykut'a .

2-0 dan 2-2ye mac mı verilir yazıklar olsun ya köy takımına karsı berabere kaldık. Adnan polatta 1 eylüle kadar zamanımız var diyor ne eylülü :(

tek bi sorum var sayın Adnan Polat mutlumusunuz???

utanın adnanlar utanın

takım orta sahadan başlar. sarpı barışı ayhan gibi 3 odunu koymussunuz ortasahaya

Transfer konusunda hızlı davranacağımızı hiç sanmıyorum bu sonuca rağmen.

bu kadroyla gayet normal bi skor başka ne bekliyordunuz ki

3-0 bitecek mac 2-2 bityo

Tek suç bu takımdaki eksiklikleri göremeyip transfer yapamayan yönetimde. Yazık gerçekten.

Rijkaard ikinci yarıyı göremez.Adam ne yapsın tabi.Dünyaca ünlü adamı alacaksan istediği adamları alacaksın.Herkes gelen oyuncuları Rijkaard istedi sanıyor.Ama gerçekte ilk tercihleri olduklarını hiç sanmıyorum.

Neyi bekliyor bu yönetim transfer için taraftarın birlik olup kulüp binasına yürümesinimi ?

Aykut Barış Ayhan out Cana Kalström Ufuk in.

Geri
Üst Alt